Ahojte. chcela by som sa poradiť. Pred dvomi mesiacmi som stretla kamarata, ktorého som už roky nevidela. vymenili sme si čísla. začali sme si písať, neskor sa aj stretávať, najprv ako kamaratí ale obaja sme cítili že to asi bude viac. boli tam nejaké sympatie. na druhom stretku, čo ma zobral medzi kamaratou a aj ma predstavil, mi dal pusu, na dalsom stretnuti za mnou opät prisiel, dalsiu pusu a takto sa to stupnovalo. chodili sme na prechádzky bozkávali sme sa, rozpravali sme sa, stále sme mali o com. nehladala som za tým ani vztah ani nic. proste sme trávili spolu čas. raz za týžden.tak nejako. netlačili sme na pílu. týžden dozadu sme boli na takomto výlete nedelnom, opat bolo fajn, tentokrát sme sa spolu vyspali a zrazu ma prepadli nejaké divne pocity.mala som už pred tým zle skusenosti s chalanmi tak som chcela byt opatrna, no žial, stalo sa... od vtedy si píseme, v podstate rovnako ako pred tým, no o tom nepadlo ani pol slova. neboli sme spolu. nie som hlupa. už dvakrat som si povedala že kaslem nanho, bola som presvedčená o tom, že mu islo len o to jedno, neodpisala som mu dlho, no vzdy sa zase ozval a opat som mala pocit, že ak by nechcel somnou komunikovat tak predsa nekomunikuje a kasle na mna. ale vzdy sa ozve. no neboli sme spolu od vtedy, čakala som že ma pride aspon pozriet alebo nieco. neviem ci mam ja v sebe nejaký výkričník, že chlapi su hajzli, alebo nieco si namýslam... možno ma obavy, že sa mi nepáčil sex s nim alebo ja neviem. neviem ci to mam skoncit alebo este chvilu pockat ci nieco urobi. dakujem za vase nazory :)
Ide / išlo mu len o jedno?
ved si pisala, ze ste sa stretavali raz do tyzdna. tak ste sa naposledy videli pred tyzdnom. mozno pride zajtra :D
Tak ja neviem.aby za mnou prisiel ako pred tým? neviem ci ja to zle vidim alebo dobre si myslim že mu islo len o to.ja ako nepotrebujem ho nahanat ani nic len by som chcela vediet ci to bolo len tak alebo v tom bolo nieco viac
Čo by si vlastne chcela aby spravil ?