Moj zivot nema zmysel

Príspevok v téme: Moj zivot nema zmysel
niktoska25

Ja uz nevladzem, je tu niekto koho zivot od zaciatku jeho zivota nema zmysel? Nikdy v zivote som nebola stastna ani na chvilu, mam 25 rokov a nic ma nebavi, nevidim zmysel v nicom, kazdy den a kazde zobudenie je pre mna utrpenim a prezivanim ktore sa bohvie kedy skonci, hlAVNE v taketo letne dni mavam najhorsie stavy ked vidim ako sa ludia z toho tesia..chodia na vylety..ziju svoj zivot, cestuju..ja v nicom z toho nevidim zmysel, skusala som to..nie raz...som troska..nenavidim ludi, nenavidim seba,, nenavidim svoju rodinu, nenavidim tento svet a kazdy den sa pytam naco sa niekto ako ja narodi? a clovek co chce zit musim zomriet..a rady chod si po antidepresiva co ti vymazu hlavu a budes chodiaca mumia..je to to iste ja uz som chodiaca mumia..nerozpravam sa s ludmi..nikto ma nechape..neviem preco to tu pisem ale ja uz nevladzem..topiaci sa aj slamky chyta..

deadsoul

Ahoj niktoska25.

Úplne ťa chápem, pretože to presne vystihuje moje stavy, ktoré mávam často. Mal som úzkosti a bol som nešťastný na Svk, odišiel som do zahraničia, kde som bol tiež nešťastný, tak som sa opäť vrátil na Svk. A to nešťastie si stále nosím všade so sebou, nezáleží na tom, kde som, čo robím, s kým som. Avšak mal som obdobie, keď som sa akoby "upokojil" a to keď som si našiel niekoho, komu na mne záležalo a mne na nej tiež samozrejme.
Takže, neviem, či máš partnera, ale ak nie, tak skús si nejakého nájsť.

niktoska25

Tu knihu si kupim ale pochybujem ze nieco zmeni..precitala som uz x knih takehoto typu ako secret atd..a myslim si ze navod na papieri ako byt stastny a povedat si no ze idem menit svoj zivot neexistuje..

niktoska25

Ak by ma urcite nieco bavilo a urcite by som vedela co chcem a isla si za tym tak asi to tu nepisem a neklamem. Co by som z toho mala?! Ano zavidim ludom ale nie to ze sa socializuju atd.ale to ze su normalni a stastni a neprezivaju takeho stavy ako ja cely zivot. Neviem kde sa daju dajst normalni ludia na internete? Na pokeci? :D To som skusala a nikto normalny tam nebol..A za tych 25 rokov som nikdy realne stastna nebola..za stastie nepovazujem par vecerov ked sa clovek spije do nemoty a trochu sa posmeje s ludmi ktorych ani nepozna a ani oni jeho..od malicka trpim uzkostami takze vsade kde som bola co som robila..vsetko je sprevadzane strachom, negativnym zmyslanim a nudou..aj keby som bola v najuzastnejsom meste na svete mala najlepsiu robotu atd aj tak by som nebola stastna a tym sa nechcem lutovat ale uprimne povedane moj zivot doterajsi a pravdepodobne aj buduci je len na lutovanie a na plac..u nas bohuzial ziadne stretka samovrahov a podobne niesu kedze zijem v malom meste na vychode..

Jax

Klames samu seba. Nieco ta zarucene bavi, nieco urcite chced. Pointa je robit to a ist si za tym.
Uz len z tychto par viet je jasne, ze zavidis ludom ako sa tesia a ako sa socializuju. Tak si najdi sebe podobnych, zacni sa stretavat a uvidis ze tvoj zivot dostane zmysel. Ja som kedysi chodil na stretka samovrahov, vzdy sme sa nasmiali jak telce a nikto si to nehodil ;-)
Nikdy nebolo lahsie najst fajn ludi ako dnes s internetom...

dufam ze pomozem

No tak radila som tu na fore viacerym ludom dobre rady, no marne, este ta vysmeju, tak ja nemam ziadne rady okrem nich, zial... Ale mysli na to, ze cokolek urobis, buude mat tam hore nejaky nasledok, ci uz dobry alebo zly, to uz musis vediet ty...

Danka18

Sama sa staviaš do ulohy obete :-) Nehovor mi že si nebola počas 25 rokoch ani chvílku šťastná (pičovina) :D ...slušne povedané :D ...
Zapamätaj si ...Aký si život urobíš taký budeš mať.
Odporúčam ti knižku Jack Canfiel-kľúč k životu podľa zákona príťažlivosti :-)
Ak ti stojí za to mať šťastný život a nájsť zmysel v ňom tak si ju kúpiš a prečítaš :-) a ešte mi ruže pošleš za radu :-*