Ja uz nevladzem, je tu niekto koho zivot od zaciatku jeho zivota nema zmysel? Nikdy v zivote som nebola stastna ani na chvilu, mam 25 rokov a nic ma nebavi, nevidim zmysel v nicom, kazdy den a kazde zobudenie je pre mna utrpenim a prezivanim ktore sa bohvie kedy skonci, hlAVNE v taketo letne dni mavam najhorsie stavy ked vidim ako sa ludia z toho tesia..chodia na vylety..ziju svoj zivot, cestuju..ja v nicom z toho nevidim zmysel, skusala som to..nie raz...som troska..nenavidim ludi, nenavidim seba,, nenavidim svoju rodinu, nenavidim tento svet a kazdy den sa pytam naco sa niekto ako ja narodi? a clovek co chce zit musim zomriet..a rady chod si po antidepresiva co ti vymazu hlavu a budes chodiaca mumia..je to to iste ja uz som chodiaca mumia..nerozpravam sa s ludmi..nikto ma nechape..neviem preco to tu pisem ale ja uz nevladzem..topiaci sa aj slamky chyta..
Moj zivot nema zmysel
život je síce ťažký a niekedy aj dosť na hovno ale čokoľvek sa stane človek sa nemôže prestať snažiť aby bolo lepšie... viem o čom hovorím tiež mám strašne veľa zlého za sebou a jeden čas sa mi aj nechcelo žiť ale potom som sa tak nakopla že na zlé treba zabudnúť a bojovať treba za krajšie zajtrajšky...
Niktoška-pomohli ti tieto rady????
niktoška tiez som skeptický, keď ide o pozitívne myslenie, že ako si k sebe pritiahneme niečo, keď to chceme a myslíme na to. Však v tom prípade by boli všetci bohatí, šťastní, krásni, úspešní a to je jednoducho nemožné. Ako to, že žena mojich snov žije s druhým, ako to, že nemám vonku pred svojím domom s veľkou záhradou zaparkované najnovšie BMW. Ako to, že máme rozbitú rodinu, veď na to som nikdy ani nepomyslel, že by sa to mohlo stať.
Ale na druhej strane, keď som našiel toto www.youtube.com dosť ma to zaujalo, pretože je to dôkaz (ak to teda neni podvrh), že nefyzikálne javy, myšlienky dokážu ovplyvniť štruktúru molekúl vody. A ľudské telo je koľko percent vody? 70-90 percent?
Ľudia, viete o nej niekto niečo? Prosim pravdu,.,
Niktoška ako sa máš?
skoda ze nie je nejake zdruzenie pre takychto ludi...ja sam som nadne uz roky...Depresia stale vytazi.....aj som tak premyslal ze keby si najdem dievca ktore bude mat take iste problemy tak by sme to spolu mohli zvladnut.Laska je liek navsetko :)
Ja sa citim tak strasne sama v tomto. Som teraz v KE.
Niktoska, ja som mala pred 2 mesiacmi to isté a skončila som s anorexiou... Nevzdávaj to... Potrebujem si nájsť kamaráta a všetko možno bude dobré.. Hlavne nezúfaj... Určite máš nejakú záľubu, skús sa niečomu konkrétnemu venovať :)
Ahoj, ja som v nemocnici lezala 5 tyzdnov a to preto ze som sa na vizite nevedela vyjadrit a tiez som sa bala povedat ako sa citim, ako mi je.
Ahojte. Ja som na tom tiez tak. Mam 28, o mesiac budem mať 29 rokov a tiez som sa dopracovala k tazkej depresii..trva to uz 5. tok a strasne sa denno-denne trapim,nic ma netesi.atd.atd. Momentalne som v nemocnici kde sa neviem ani ozvat k ludom. Som bez energie,nalady,chuti zit, zle spim. Ja dufam, ze sa z toho konecne dostanem. Takto sa zit neda. Snad sa mate lepsie podaktori... mne chyba velmi niekto s kym by som si rozumela... tu na oddeleni asi nieje taky nikto, neviem..koli strachu ani k nikomu nejdem. :( Ak viete niekto nieco poradit alebo dodat,cakam..