Moj zivot nema zmysel

Príspevok v téme: Moj zivot nema zmysel
niktoska25

Ja uz nevladzem, je tu niekto koho zivot od zaciatku jeho zivota nema zmysel? Nikdy v zivote som nebola stastna ani na chvilu, mam 25 rokov a nic ma nebavi, nevidim zmysel v nicom, kazdy den a kazde zobudenie je pre mna utrpenim a prezivanim ktore sa bohvie kedy skonci, hlAVNE v taketo letne dni mavam najhorsie stavy ked vidim ako sa ludia z toho tesia..chodia na vylety..ziju svoj zivot, cestuju..ja v nicom z toho nevidim zmysel, skusala som to..nie raz...som troska..nenavidim ludi, nenavidim seba,, nenavidim svoju rodinu, nenavidim tento svet a kazdy den sa pytam naco sa niekto ako ja narodi? a clovek co chce zit musim zomriet..a rady chod si po antidepresiva co ti vymazu hlavu a budes chodiaca mumia..je to to iste ja uz som chodiaca mumia..nerozpravam sa s ludmi..nikto ma nechape..neviem preco to tu pisem ale ja uz nevladzem..topiaci sa aj slamky chyta..

VAC

Ja mam to iste.. Nebavi ma nic, ani robota, ani cvicenie, ani jedenie, nudia ma ludia, nudi ma samota-ako si pisala. Tie blbosti co pisu v clankoch mysli pozitivne, mysli pozitivne, to nepomaha

zaseja

antidepresiva maju urcity vyznam hlavne pre tych ktory to vnutorne nevzdali...a keby si nahodov sa rozhodla ist k psychyatrovi tak urcite ti nedoporucujem takeho tuctoveho ktoremu chodi milion ludi...ja mam 25 a mam probelmy psychycke,milion komplexov,rozne stavy pri ktorych by som si najradsej odrezal hlavu aby to prestalo a to uz mam od 16 rokov .Nie Vzdy to bolo take zle.Momentalne som sa vypracoval na tazku depresiu to je ten posledny stupen.A z rodinou ani nehovorim ako vychadzam.Ja len aby si vedela ze je nas viac mozno ti to trochu pomoze..

Citlivka111

interez.sk niktoska skus pozriet aj toto... vsetko si vytvaras v hlave ;-) a vybudovala si si navyk byt "niktoskou" skus na sebe popracovat... skus sa "najst"...zjavne bludis a nemas nic co ta bavi a robi stastnou preto to musis len zistit,co ine ti ostava? Neutapaj sa prosim.

Janno82

osamela525, lenže niktoska25 to má tak, ako to tu písala, že ona nevie nájsť tú spokojnosť a radosť ani vtedy, keď s nejakými ľuďmi je.
A inak chápem ťa v tom, lebo čiastočne to mám tak nejak podobne, aj keď zase by som klamal, keby som tvrdil, že som úplne osamelý. Niekedy to ale doľahne tak podobne aj na mňa, aj keď snažím sa si to nevšímať.

osamela525

ahoj niktoska ani nevies ako mi hovoris z duse...ked vidim aky su v lete ludia stastny ako chodia na akcie ako sa smeju tesia cestuju...uvedomujem si aka som sama... a tak velmi by som sa rada aj ja isla niekam bavit isla na koncert festival....kamosky su zadane alebo odcestovane a ja som ostala sama ...

Prezyvka055

A co vlastne chces? Lebo nejako z tych taranin sa neda vyjst.
Urci si svoj ciel, co vlastne chces robit.
A na druhu stranu takisto aj to ze co ti vadi, ale konkretne. Lebo povedat ze nikto ta nechape je idiotina ked nepovies presne ze co ti vadi.
Ja nemam rad take taranie v hadankach, konkretizuj veci.

niktoska25

Ahojte.Ano stale nema zmysel, nechapem ako by sa to mohlo zmenit zazrakom po 25 rokoch..Posledne dni len chodim do prace, robim manualne 12hodinovky ..manualna praca mi viac vyhovuje aj ked si nemyslim ze som hlupa ale aspon pri tom nemusim komunikovat s ludmi a v podstate mne mi ziadna praca nevyhovovala..vystriedala som uz viacero...no vasen a podobne vztahy som vzdy pocitovala mozno take 2 tyzdne maximalne a tak sa mi vzdy ten clovek zhnusil a unudil ma..myslim si ze to prameni aj zo mna, ze sa nemam velmi rada a vidim na sebe same zle veci tak podla toho sa pozeram aj na druhych. Ja neviem uz mam take myslienky ze sa zbalim a pojdem na leto niekde na stopa cestovat , ved mne je jedno ci ma tam niekto zabije alebo nie..ked uz vtedy sa clovek neciti ze zije tak uz neviem potom kedy..u psychologicky som kedysi davno bola a bolo to totalne o nicom..v podstate mi povedala ze si mysli ze som introvert a takyto stav mi vyhovuje..hlupa hus..a psychiater vam len predpise silne lieky co je tiez o nicom takze v tomto pomoc nevidim..a inak tu knihu co ste tu spominali som zacala citat a nic v zlom ale je to blbost podla mna..cela ta kniha je o tom ze ked budeme mysliet na pozitivne veci tak sa stanu a vsetko ovplyvnuju nase myslienky..tak nech skusi chory clovek si kazdy den hovorit napriklad ze vyliecim sa z rakoviny a pozitivnym myslenim sa vylieci?!..blbost uplna