Priatel chodí na pokec - toto sa mu stalo!

Príspevok v téme: Priatel chodí na pokec - toto sa mu stalo!
Diannka

Čaute, mam priatela už dlhšiu dobu, viem že ma lubi, povedal mi že som tá prava a chce ma navždy ale viem aj to že od začiatku nášho vzťahu chodí na pokec. Netají sa tým ale hovorí že tam chodí len na mail (pritom ma už aj nový) a s nikým si nepíše. Má tam aj fotky, dokonca aj novú čo pridal počas našho vztahu (načo mu je nová fotka ked len na mail?) Jeho profil mi aj ukazal, sam od seba ked sa u mna prihlasoval, nemal s tym problem, a ja som to nepytala. Aj predomnou sa niekedy prihlasi že pozrieť mail. Raz som povedala zo srandy že ty si určite pišeš s nejakymi babami a on hned že nie a spytal sa či chcem vidieť. A ja som povedala že nie netreba. Jeho nick som si zapamatala tak ho semtam pozriem či tam je. Chodí tam tak raz za 2-3 dni. Viem že chodi aj do miestnosti jeho mesta a je tam dlhšiu dobu. Nedalo mi to tak som mu skúsila z fejkoveho profilu s fotkami naozaj peknej baby, presne jeho typ napísať. Len si pozrel profil a neodpísal tak mi celkom odlahlo ale predsa len načo tam chodí? Okukavat baby? Viem že sa mu velmi pačia ženy, stale nejake komentuje aj predomnou, aj si kuka profily sem tam. Preto ma to žerie že načo chodi na ten blby pokec :( Mal aj Badoo a obzeral pekne baby, ale to si zrušil ked som nato prišla aj ked som ho nenutila. Neviem či i len nepotrebuje pumpovať ego že mu píšu baby, kedže mojmu nicku neodpísal a ozaj si s nikým nepíše alebo som mala len štastie. Moe sebavedomie sa skresalo na nulu odkedy sme spolu kedže mam pocit že každa baba je prenho krajšia než ja. Nesuddte ma :( chcem len vediet čo si o tom myslíte.

intacika

Hm, tak ja mam inu skusenost.Ten moj tiez chodil, resp. chodi na Pokec. Samozrejme , ze som mu verila, ved nech si pokeca. Mna lubi, som jeho jedina a podobne bla bla, vraj tam ma mail, tiez ma mail aj inde. Az raz isiel na WC, a z Pc sa blikali same Rp. Prechadzala som okolo Pc a co vidim, moj milacik si veselo vypisuje s babami. Tiez som sprosta, ze som nahovorila kamosku, nech sa mu ozve. Bola z toho kavicka, dlhy rozhovor o tom , ze mu chyba sex, lebo je sam a podobne ....Podotykam , ze ma naobed pomiloval a podvecer uz s nou sedel na kave. Asi tak

moja skúsenosť

Mám kamarátku, ktorej priateľ skončil s pokecom, keď sa dali dokopy. Spoznali sa cez pokec. On odvtedy ani raz nebol prihlásený. Ona, tam chodí možno raz za polroka, zvyčajne cez iný nick. Píše si tam s chalanmi, iba za jedným účelom - aby nevyšla z cviku, že vie stále s nimi flirotovať. Nič jej vo vzťahu nechýba, je spokojná. Len má takú povahu, ona vždy taká bola. Priazeň u chlapov jej zdvíha ego,ale nikdy by nepodviedla. Robí to len zo zábavy. Žiadna nevera.

Ja som s vojho priateľa spoznala na pokeci. Asi tak po 5 mesiacoch, čo sme spolu začali chodiť, tak si vymazal profil, aj fotku, album. Chodí tam len kvôli mailom a dokonca aj my dvaja si tam posielame také milé správy (srdiecko, pusik a take blbosti). My si vlastne píšeme aj cez gmail, aj cez pokec, aj cez FB (cez FB každý deň riešime ako sa máme, atď..). Avšak mne to nedalo a ja som asi pred pár mesiacmi napísala z iného nicku existujúceho už 5 rokov. Ani vo sne by mu nenapadlo, že som to ja. Odpísal, bol veľmi milý, ale poznal hranice. Lámala som ho, že chcem ísť s ním von,minimálne 3krát a on stále, že nie, lebo má priateľku a nestretáva sa s inými. A odpísala som, že rpečo teda odpisuje a on, že len zo slušnosti. Takže čo z toho vyplýva? Každý chlap je iný, niekto tam chodí zo zvyku, niekto tam vážne niečo hľadá, niekomu to je jedno, niekto tam už vôbec nechodí. Je to o dôvere. Ja som zistila, že môj priateľ si tam píše s inými, ale nezaprie ma, povie, že má priateľku a s inými von nechodí a nehľadá si tam babu.

U tvojho to nie je rovnaké. Lebo on komentuje v reále iné baby. Mne by to dsť vadilo a neverila by som, že cez pokec je to len písanie bez iného záujmu. Predo mnou priateľ nikdy nekomentoval babu. Ja by som mu to vrátila a komentovala chlapov. Nech pocíti aké to je.

Mads451

No a co ze chodi na pokec. Boha to uz ked su dvaja spolu tak baba nemoze chodit kvoli chlapovi von lebo si mysli ze ho podvadza a zase pri babe nemoze chodit muz na socialne siete... a co ma potom robit ci divat sa do steny... fakt sproste zmyslanie...

Lionel

Ja byť tvoj priateľ a vidím toto tak sa s tebou rozídem prečo byť vo vzťahu kde mi moja priateľka neverí, sleduje kde chodím ked som jej k tomu nikdy nedal dôvod a bol som jej verný tak to je smutné. Rovno mu zakáž internet však čo ked v nejakom článku napr. na refresheri uvidí peknú babu a bude tam jej meno čo ked jej bude chcieť napísať alebo aj vychádzky mu zakáž čo ked bude čakať u doktora a prihovorí sa k nemu nejaká slečne hned sa s ňou pôjde určite vyspať

€ & $

Ano, pokec je ku*varen, lebo dovolili zoznamku a sexzoznamku. To sa moze stat kazdej dobrej stranke, ze sa starti jej podstata. Okrem toho pokec uz rozbil mnohe vztahy a manzelstva. Laka to chlapov. Cudujem sa, len zenam, ze nemaju ziadnu hrdost a sebauctu, a dokazu sa ponukat tak lacno. Keby tam muzi nenasli to, co hladaju, nechodili by tam.

Mesačný princ

Messje - to, čo človek vyžaruje, tak to aj priťahuje. či sú to sociálne siete alebo realita.

Všade je to len také, aké chceme, aby to bolo.

Messje

Ja som raz v zivote bola na pokeci pred asi 15rokmi ked kamaratka o tom rozpravala o com to je a tak sme tam zo srandy isli a robili si srandu.Nechcelo sa mi verit kolko rychlych sprav nam chodilo na sex a tak mi to pride ako lacna jeb..eň.Ine je FB kde su priatelia ale pokec je cista zoznamka.Chlap to v sebe bud ma alebo nema to vyhladavanie.Tiez si myslim ze tusi ze si to ty kto mu pisal z toho profilu.
Mala by si ho poziadat aby s tym skoncil ze ti to ublizuje lebo vies o com to je.Ci už ale skonci...to sa nedozvies.