Čaute, mam priatela už dlhšiu dobu, viem že ma lubi, povedal mi že som tá prava a chce ma navždy ale viem aj to že od začiatku nášho vzťahu chodí na pokec. Netají sa tým ale hovorí že tam chodí len na mail (pritom ma už aj nový) a s nikým si nepíše. Má tam aj fotky, dokonca aj novú čo pridal počas našho vztahu (načo mu je nová fotka ked len na mail?) Jeho profil mi aj ukazal, sam od seba ked sa u mna prihlasoval, nemal s tym problem, a ja som to nepytala. Aj predomnou sa niekedy prihlasi že pozrieť mail. Raz som povedala zo srandy že ty si určite pišeš s nejakymi babami a on hned že nie a spytal sa či chcem vidieť. A ja som povedala že nie netreba. Jeho nick som si zapamatala tak ho semtam pozriem či tam je. Chodí tam tak raz za 2-3 dni. Viem že chodi aj do miestnosti jeho mesta a je tam dlhšiu dobu. Nedalo mi to tak som mu skúsila z fejkoveho profilu s fotkami naozaj peknej baby, presne jeho typ napísať. Len si pozrel profil a neodpísal tak mi celkom odlahlo ale predsa len načo tam chodí? Okukavat baby? Viem že sa mu velmi pačia ženy, stale nejake komentuje aj predomnou, aj si kuka profily sem tam. Preto ma to žerie že načo chodi na ten blby pokec :( Mal aj Badoo a obzeral pekne baby, ale to si zrušil ked som nato prišla aj ked som ho nenutila. Neviem či i len nepotrebuje pumpovať ego že mu píšu baby, kedže mojmu nicku neodpísal a ozaj si s nikým nepíše alebo som mala len štastie. Moe sebavedomie sa skresalo na nulu odkedy sme spolu kedže mam pocit že každa baba je prenho krajšia než ja. Nesuddte ma :( chcem len vediet čo si o tom myslíte.
Priatel chodí na pokec - toto sa mu stalo!
Myslim si, ze ten pokec je prenho iba neskodna zabava. Teraz. Lenze tak, ako si neskor na pokeci moze najst ine, moze si ich najst kdekolvek inde. To je riziko kazdeho vztahu a v tomto nemas zaruku nikdy a u nikoho, ze ti bude verny. Zatial mi ale ten pokec nepripada ako dovod na znepokojenie, teda aspon z toho, co si napisala. Co by ma ale znepokojovalo, je to, ze ti nici sebavedomie to, ako sa mu pacia ine baby a netaji sa ich obdivovanim. Toto treba riesit, pretoze ty, okrem toho, ze sa staras o vztah, si stale aj samostatna jednotka, ktora ma svoju osobnost a potreby. Nesmies dlhodobo zit v podmienkach, ktore ti ublizuju, lebo to narobi skody na tvojej osobnosti a celkovo na tvojom zivote. Ked bude upadat tvoj pocit zo seba samej, bude upadat aj tvoja schopnost fungovat vyrovnane a zdravo vo vztahu k druhym ludom, aj v tvojom vztahu s priatelom. Moze ti to zacat nicit vsetky oblasti zivota, lebo clovek s podkopavanym sebavedomim riesi situacie v zivote inak ako vyrovnany a spokojny clovek. Takze v zaujme toho, aby si si nenicila vlastny zivot, bud musis uverit, ze ostatne zeny ta ohrozit nemozu, lebo ony su premho len pekne, ale ty si okrem toho aj ta jedina, ktoru miluje. Alebo mu to povedz, ako ti poradil Filip. Alebo ak ani jedna z tychto moznosti nepripada do uvahy, tak potom nemas osobnost na to, aby si bola stastna s niekym ako je tvoj terajsi partner. Ale ries to. Vo vlastnom zaujme.
nemyslím si, že sa to nejak spája s tvojou krásou, zdá sa mi, že on to má v povahe okukovať baby a nemá tu empatiu aby si to nechal len pre seba ale komentuje ich aj pred tebou - chcem tým povedať, že robil by to pri každej.
Nie je to moc šťastné čo robí, ja by som mu niekedy, keď sa zase tak vyjadrí povedal, niečo v zmysle že keď stojíš moju lásku, keď chceš aby som ťa milovala ako žena, aby som ti patrila, tak sa o tento cit v mojom srdci staraj, pestuj ho a podporuj ho. Nezneisťuj ma, lebo inak sa budem báť ťa mať rada, stiahnem sa do seba a nebudem sa ti chcieť odovzdať sa, lebo sa budem báť, že mi zlomíš srdce.
A to, ze ty chodis na Pokec je pre neho ok? Lebo ako inak by si to zistila, keby nemas vlastny ucet. Ja vzdy hovorim najskor sa treba pozriet na seba :) , najviac su podozrievavi prave ti co sami maju sklon k podvodu. Alebo mas extremne nizke sebavedomie, takze treba hlavne zapracovat na sebe ;).
A to, ze ty chodis na Pokec je pre neho ok? Lebo ako inak by si to zistila, keby nemas vlastny ucet. Ja vzdy hovorim najskor sa treba pozriet na seba :) , najviac su podozrievavi prave ti co sami maju sklon k podvodu. Alebo mas extremne nizke sebavedomie, takze treba hlavne zapracovat na sebe ;).
Nemyslím si, žeby tajil pred tebou niečo, však ti neodpísal a nemá problém ti to aj ukázať, podozrivá by som bola až vtedy, keby že vstúpim do izby a on sa rýchlo preklikne. Možno aj on má nízke sebavedomie rovnako ako aj ty, tak mu daj trošku viac najavo, že aký je úžasný alebo mu povedz na rovinu, že odkedy si prezerá baby a komentuje ich máš sebavedomie na bode mrazu.
aj moj taky bol,ze maily maily a nakoniec si cez azet nasiel zenu s ktorou ma podviedol..a pritom tvrdil ako ma lubi a ze chce byt otcom mojich deti...
tak niekto chodi na facebook, niekto na pokec, niekto na zdravie :D . evidentne s tym nerobi vobec ziadne tajnosti a nema problem ti to aj ukazat, cize nemyslim, ze robi nieco poza tvoj chrbat. skor mi pride zvlastne to badoo.