Priatel chodí na pokec - toto sa mu stalo!

Príspevok v téme: Priatel chodí na pokec - toto sa mu stalo!
Diannka

Čaute, mam priatela už dlhšiu dobu, viem že ma lubi, povedal mi že som tá prava a chce ma navždy ale viem aj to že od začiatku nášho vzťahu chodí na pokec. Netají sa tým ale hovorí že tam chodí len na mail (pritom ma už aj nový) a s nikým si nepíše. Má tam aj fotky, dokonca aj novú čo pridal počas našho vztahu (načo mu je nová fotka ked len na mail?) Jeho profil mi aj ukazal, sam od seba ked sa u mna prihlasoval, nemal s tym problem, a ja som to nepytala. Aj predomnou sa niekedy prihlasi že pozrieť mail. Raz som povedala zo srandy že ty si určite pišeš s nejakymi babami a on hned že nie a spytal sa či chcem vidieť. A ja som povedala že nie netreba. Jeho nick som si zapamatala tak ho semtam pozriem či tam je. Chodí tam tak raz za 2-3 dni. Viem že chodi aj do miestnosti jeho mesta a je tam dlhšiu dobu. Nedalo mi to tak som mu skúsila z fejkoveho profilu s fotkami naozaj peknej baby, presne jeho typ napísať. Len si pozrel profil a neodpísal tak mi celkom odlahlo ale predsa len načo tam chodí? Okukavat baby? Viem že sa mu velmi pačia ženy, stale nejake komentuje aj predomnou, aj si kuka profily sem tam. Preto ma to žerie že načo chodi na ten blby pokec :( Mal aj Badoo a obzeral pekne baby, ale to si zrušil ked som nato prišla aj ked som ho nenutila. Neviem či i len nepotrebuje pumpovať ego že mu píšu baby, kedže mojmu nicku neodpísal a ozaj si s nikým nepíše alebo som mala len štastie. Moe sebavedomie sa skresalo na nulu odkedy sme spolu kedže mam pocit že každa baba je prenho krajšia než ja. Nesuddte ma :( chcem len vediet čo si o tom myslíte.

bejkkoule

...no nechcem ta strasit...ja som chodil na pokec za ucelom rychleho najdenia sexu...vzdy sa tam nasla zena co skor ci neskor podlahla...bol som single....proste mu to zatrhni...je to velke pokusenie cela virtualita...a je len krok k realite a stretnutiam...nema tam co chodit...vsak nech si zalozi email na gmail...

lolinka

No keď komentuje pred tebou pekné baby tak je to k tebe dosť prejav neúcty a nedivím sa, že ti to znižuje sebavedomie. To by znižovalo veľa ženám. Skús sa s ním nejak porozprávať, že nech to robiť prestane. Však nikto nehovorí, že si nemôže všímať pekné ženy, ale prečo ich musí komentovať akurát pred tebou. Ten pokec ako problém nevyzerá, ale mohol ťa aj prekuknúť, že nick založený iba v ten deň, fotky peknej baby, mohol sa obávať toho, že to budeš ty a preto ti nemusel odpísať. Možno keby si mala nick založený 3 roky tak ti odpíše.

adr1a.

Diannka. To ze s tebou chodi nemusi znamenat, ze musi automaticky zabalit pokec. Potom pride co dalsie na rad? Kamarati priatelia konicky ai? Chapem ta, ze ta znepokojuje fakt, ze si vsetky doterajsie svoje priatelky nasiel prave cez pokec. Zrejme aj teba. Ale co budes mat z toho ak zrusi svoj nick a chodil by tam tajne pod inym nickom?? Ak mate byt spolu tak budete. Ak by ta chcel podviest tak prilezitosti je XY ci cez real ci ine internetove moznosti stranky portale.
Tazko druheho k niecomu donutis. Musi chciet on. Povedat mu na to svoj nazor mozes. Ale ako sa on k tomu postavi je uz len na nom. Tak hovori sa ze ked je telatu dobre ide sa na lad smykat. Ale zas muzi su taki, ze ak je im vo vztahu dobre, su tam spokojni stastni ai tak nemaju potrebu opustat priatelku ci menit vztah

Diannka

Ten nick som si spravila len preto aby som sa pozrela ako často tam chodi a preto aby som mu napísala. Jeho takmer všetky priatelky našiel cez pokec a to ma znepokojuje.. Vela krat som mu dala najavo že mi velmi vadi ked komentuje dievčata vonku, na fb ked vidi nejake fotky, alebo v TV no on vždy povie že ved to len zo srandy a nemám si to tak brať lebo on inú nechce. Ale nevidím ani najmenší dôvod chodenia na pokec ked ma priatelku a ked si (ako vraví a ako som sa aj presvedčila, lebo mne neodpísal..) s nikým nepíše. Ked mu to poviem, povie že ved len na mail (a pritom ked je prihlaseny tak stravi aj tu hodinu že vidim že je prihlaseny v miestnosti svojho mesta)

adr1a.

Blumie. Ten nick si urobila preto, aby zistila, ci si tam s inymi zenami vypisuje komunikuje a zrejme, pokial by bol az schopny zajst keby jej odpisal. Preto si dala fotku ai presne jeho typu zien, aky sa mu paci, ci sa chyti?) Podla mna dost prehliadne

Blumie

Ups, to ma ani nenapadlo. Doba uz kus pokrocila, odkedy som ja chodievala na Pokec :) . A ten fejkovy profil jej je potom naco potrebny? Ale okej, mne to vsak pride ze zbytocnym podozrievanim si iba znizuje sebavedomie a namiesto toho aby sa zaujimala, ci mu vo vztahu nieco nechyba tak len premysla nad tym, ci je nejaka krajsia ako ona. Poviem ti tajomstvo je milion krajsich dievcat od teba (aj odo mna a viem o tom) ale on si vybral teba, asi tak.

adr1a.

Blumie. Nemusi byt registrovana aby zistila ci tam chodi/nechodi. Ak vie jeho nick, zada si ho do vyhladavaca a okrem nicku staci dat uz len pokec.sk ci nastenka ai. Googl jej vyhodi jeho nick a ukaze, ci je prihlaseny alebo aj v ktorej miestnosti prave je, sa nachadza. A ked tam zrovna nie je, aspon jej ukaze datum + cas, kedy tam naposledy bol