Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kríza v 8-rocnom vztahu - zacinam podvadzat

Príspevok v téme: Kríza v 8-rocnom vztahu - zacinam podvadzat
zdenica-pal

Ahoj. Som vo vztahu s chalanom 8 a pol roka.
vyvoj - ziadny, uz sa 4 roky bavime o zasnubach, prsteni atd...a zatial neurobil nic. Mame 27 rokov. Mna to uz pomaly prestava bavit, resp uz prestalo.
Citim, ze sa s nim uz nudim, nema mi co poskytnut, nevzrusuje ma, sex je raz za cas a aj to je len rychlovka...
Je mily, hadame sa minimalne ale citim, ze asi to ide do kytek...

Nastupila som do novej prace, kde som sa zoznamila s kolegom. Zaujem o mna nema (poznat ma ako cloveka) chce len sex co mi hned povedal. Na akciach riesime nejake obchytavacky, bozkavanie a tak ale sex nebol- ked mam vztah tak mi to neda, stale mam v hlave ze ide o podvod.
Strasne ma ten kolega vzrusuje, nove dotyky, nove pocity, busenie srdca atd....

neviem co mam robit, ako by ste mi poradili?
dakujem

ftt

Dá sa obnoviť aj 8ročný vzťah. Ja som ženatý dvakrát dlhšie a ten vzťah mal svoj vývoj, mali sme aj krízu aj sladké obdobie a myslím že teraz máme najlepšie.

Lenže to nepríde samé o to sa treba vedome snažiť. Prekvapovať toho druhého niečim, vymýšľať spolu akcie, stretnutia s ľuďmi, spomínať na to pekné, zavolať si cez deň, vyznať si lásku, objať sa len tak, hovoriť tomu druhému, čo sa mi na ňom páči a sám si to uvedomovať, čo je jeho silnou stránkou a tak... :)

Nezmení sa to skokom, ale budú to týždne a vzťah sa obnoví, dá sa to naozaj dosiahnuť tým, že sa o to obaja snažíte a práve do toho sa zamilujete, že sa o to obaja snažíte, to bude to vaše intímne tajomstvo, objavíte city o ktorých ste doteraz nevedeli...

neviem11111

tak potom pardon, ja som tie dotyky a bozky pochopila trocha inak. ked to je takto a sekla si to vcas, tak si urobila velmi rozumne. a ked vam to s priatelom nevyjde ta obnova vztahu, vzdy sa mozete rozist a nove vzrusujuce dotyky este mozno zazijes.

zdenica-pal

viem ze podvod nie je len sex, ale typek ma nechytal ani pod tricko a bozkaval ma len na celo a na lice...ok ok, no tak boli naznaky podvodu ale nepodviedla som ho v podstate nic sa nestalo usekla som to v tom hlavnom a to je dolezite.

zdenica-pal

Tak vyvynulo sa to tak., ze sme sa s partnerom porozpravali povedala som co mi chyba a tak...uvidime povedal ze to skusi napravit ale aj tak sa citim blbo, lebo raz ked uz si s niekym zo zvyku tak to ide tazko hladat stratenu vasen. aj s tym posunutim vztahu myslim ze nam uz usiel vlak. po 8 rokoch si mohol uvedomit ci chce byt so mnou alebo nie...
nepodviedla som ho, s kolegom sme si to vyjasnili tiez a skoncilo to, viem ze mu slo len o sex kedze mi to sam povedal, mna na nom vrzusovali len tie nove dotyky nic viac (kedze ine dotyky a styl som nikdy nezazila)
takze v podstate je to v starom bode, ze som zaseknuta vo vztahu, ktory je monotonny a snazime sa s tym nieco urobit.

Jablcko123

Ja suhlasims Blueberry. Zakladatelka temy- si uboha a u mna je kazdy clovek, ktory podvadza, ubohy. Takemu cloveku ja prajem aby uz nikdy nemiloval a hlavne nikdy nebol milovany. Nezasluzi si to.

ANGEL-DEMON

hrá pc hry, to by bolo ešte OK pokial tým nezanedbava ine veci,.. že radšej uprednostní hru ako teba.. ale že nevie umyť riady! asi by som takého chlapa klepla! Pretože ked odídem z bytu, napriklad do práce... a prídem domov unavená, on mal volno, nájdem zo za počítačom ako sa zabávka hry a v kuchyni najdem plny drez riadu, čo žral a neumyl si po sebe! tak by letel hned...

ANGEL-DEMON

píše že im závideli ?? tak ja by som ženskej nezávidela chlapa, ktorý húli.. to hned ako prvé odradí,... feťáci, a podobne.. ma nezaujimaju...

lolinka

Na toho kolegu zabudni a hlavne sa do neho nezaľúb. Aspoň bol charakter a povedal ti, o čo mu ide (len o sex) tak sa podľa toho zariaď a ak chceš vzťah, tak ho hľadaj inde. Lepšie bude, keď sa s ním vôbec nezapletieš. Skús zapracovať na svojom vzťahu, povedz priateľovi, čo ti chýba, navrhni niekedy, nech spolu idete na výlet a pod. No a spýtaj sa ho, ako to s vami myslí ďalej, či plánuje raz aj svadbu a rodinu a keď hej, tak kedy. Ak sa o tom s tebou nebude chcieť baviť alebo ti bude dávať neurčité odpovede, nebude sa snažiť robiť niečo pre váš vzťah aj keď mu povieš čo ti chýba a ako sa cítiš, tak to asi nebude ten pravý. Nemusíš zostať s niekým celý život, hoci šťastná nie si len preto, že je to tvoj prvý či preto, že ste spolu už dlho. Ale poobzeraj sa potom po niekom inom, nie po tomto kolegovi čo si chce len zasúložiť a ísť ďalej.