Štvrtý pes, nechať?

Príspevok v téme: Štvrtý pes, nechať?
psíčkarka

ahojte, bývam v ba paneláku a mám tri fenky, tiché malé poslušné. pred týždňom som si zobrala do dočasnej opatery fenku čivavy, týranú malinkú, j velmi poslušná a ani o nej doma nevieme. problém je že som sa do nej zamilovala a vlemi by som si ju chcela nechat. no rodičia sú zásade proti čo aj chápem lebo 4 psikovia v byte su vasi vela :/ čivavka má 1,5 kila, naozaj o nej doma ani nevieme..keby bolahlučná nemala hyg, návyky tak si ju nenechám, ale táto je úplne dokonalá :( je velmi ustrachana, bola z množiarne odobratá, takže je to taký poserko, má velmi kludnu povahu,,,
porad'te mi prosím, ako prehovoriť rodičov. stravu venčenie vet. poplatky všetko hradím ja, rodičia tiež niekedy. som študentka.
dakujem !

Messje

Naladovat mne syn tolko zvierat tak ho zeniem...Jeden pes v byte staci nad hlavu a viem co ostava po byte po jednom psovi.Nedokazem si predstavit teda byt kde si psy styria.To je uz prilis.Zariad si svoje byvanie a staraj sa aj o zirafu ale rodicom vlacit do ich bytu zverstvo je uz o sebeckosti.

ANGEL-DEMON

najprv si treba svoje byvanie zabäzpečiť a potom si tam možeš aj cely utulok zobrať... rodičom sa vobec nečudujem a bud rada že ich máš takých tolerantných...tak to nevyuživaj...

Shayleen

Nechaj si ho. My mame 2 macky a 2 psov jedna labrador-boxer a maly je civavko. Za nic na svete by som ich nezamenila. Ked vies ze aj jeho zvladnes tak si ho nechaj. Ja by som bez mojho uz ani krok nedokazala urobit.

0vecka

imho mala by si byt rada ze ti dovolia tych 3... ja byt tvoj rodic tak ti vyrazim tych troch.. to akoze ked ti povolia 4. tak prides o pol roka ze chces aj 5.???