Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Štvrtý pes, nechať?

Príspevok v téme: Štvrtý pes, nechať?
psíčkarka

ahojte, bývam v ba paneláku a mám tri fenky, tiché malé poslušné. pred týždňom som si zobrala do dočasnej opatery fenku čivavy, týranú malinkú, j velmi poslušná a ani o nej doma nevieme. problém je že som sa do nej zamilovala a vlemi by som si ju chcela nechat. no rodičia sú zásade proti čo aj chápem lebo 4 psikovia v byte su vasi vela :/ čivavka má 1,5 kila, naozaj o nej doma ani nevieme..keby bolahlučná nemala hyg, návyky tak si ju nenechám, ale táto je úplne dokonalá :( je velmi ustrachana, bola z množiarne odobratá, takže je to taký poserko, má velmi kludnu povahu,,,
porad'te mi prosím, ako prehovoriť rodičov. stravu venčenie vet. poplatky všetko hradím ja, rodičia tiež niekedy. som študentka.
dakujem !

Shayleen

Tak ja si nemyslin ze ON - civava by JU - labradorku chcel nejako no vies co. Ona je kastrovana - uz bola ked sme si ju brali ma uz 4r a on ma len 5 m tak co? Myslis ze by skocili spolu do postele a sex?

0vecka

Shayleen no to ze vecsina psov si nemoze skocit ked potrebuje... alebo si myslis ze je to tak len u ludi?

inak to mate obe pohlaia a nijako sa vam to tam nemnozi? alebo ste ho dali vykastrovat?

0vecka

Shayleen ja som hovoril o byte.. ak mas rodinny dom a aspon stredne velku zahradu a viacero psov tak to este beriem... ale aj tak si nemyslim ze sa maju az tak dobre ... vecsinou sa drzia spolu len rovnake pohlavia neviem co by si povedala kebyze mas mat sex tak max raz za rok a aj to len ked sa ti zrovna podari... tiez to vodenie na voditku a buzeracia ... akoze hospodarske zvierata sa maju o dost horsie ale nemam rad ked sa psickar tvari ako dobre robi svojmu psovi ked to tak vobec nieje...

Biela Kobra

Pozn: Nie som psíčkar. Ak medzi psami nevzniká napätie, ak dobre spolu vychádzajú, ak to vy finančne a časovo zvládate, tak si ju nechaj. Ale viac by som už šťastie nepokúšala. Čím viac psov je vo svorke v byte, tým je väčšie riziko, že jedného dňa dôjde k roztržke, ktorú nezvládneš. Myslíš si, že doteraz to klapalo, ale po nejakej nehode alebo nešťastí príliš často počujem vetu: "Nikdy predtým to neurobil." Ak som dobre pochopila, dočaskuješ, takže by si si mala stanoviť limit a proste kým jedného neumiestniš, druhého nebrať. IMHO jedna čivava v byte je tak akurát. Držím palce.

Shayleen

Tak sry ze ta sklamem ale nasi maju dost miesta, a dost vybehu a prechadzok neboj sa nie su sami cely den v byte

0vecka

Shayleen malo miesta ziadny vybeh absultne vytrhnute s prirodzeneho prostredia neviem ci by si ty bola stastna kebyze ta unesu mimozemstania zavru ta v kozmickej lodi von na cerstvy vzduch pustaju len raz denne a nutia ta sadnut si na lahnut na povel... akoze beriem ze ak su tri tak maju aspon ako taku spolocnost ale fakt ak je pes este sam a pol dna nema ani ludi okolo tak je to fakt ciste tyranie

Shayleen

Tak Janka nehnevajte ale napr nase neštekajú, nezavýjajú, nedupú, nešpinia na dvore,a nenapádajú ľudí. Spravanie psa zalezi od výchovy majitela