ahojte, bývam v ba paneláku a mám tri fenky, tiché malé poslušné. pred týždňom som si zobrala do dočasnej opatery fenku čivavy, týranú malinkú, j velmi poslušná a ani o nej doma nevieme. problém je že som sa do nej zamilovala a vlemi by som si ju chcela nechat. no rodičia sú zásade proti čo aj chápem lebo 4 psikovia v byte su vasi vela :/ čivavka má 1,5 kila, naozaj o nej doma ani nevieme..keby bolahlučná nemala hyg, návyky tak si ju nenechám, ale táto je úplne dokonalá :( je velmi ustrachana, bola z množiarne odobratá, takže je to taký poserko, má velmi kludnu povahu,,,
porad'te mi prosím, ako prehovoriť rodičov. stravu venčenie vet. poplatky všetko hradím ja, rodičia tiež niekedy. som študentka.
dakujem !
Štvrtý pes, nechať?
Keď stretnete idiota, ktorý má agresívneho psa, tak dobrá obrana proti tomu psovi je paprikový sprej.
Chovať psa v paneláku môže iba idiot. Psy štekajú, zavýjajú, dupú, špinia na dvore, napádajú ľudí. S chovateľmi psov sa absolútne nedá komunikovať, pretože to sú nenormálni ľudia. Jediné riešenie je hlasná hudba od rána do večera a nech si padajú so svojimi psami do lesa, kde nikoho nebudú obťažovať.
Mrtvy pes preco by bolo psickarstvo psychicka porucha?
Niektorí milovníci psov degenerovali na úroveň psov. Psíčkarstvo je psychická porucha.
Ovecka preco by trpeli?
Krkovicka vyzen starych von? To iste ako keby som povedala vyzen svoje najstiarsie dieta a nechaj si to najmladsie no trafi ma. Vy fakt nemate sajnu
Psíčkarka nj kedze si sa spytali tu to znamena neutralnych ludi tak asi to tak bude ako ti tu bolo povedane takisto ked sa spytas na kamenovanie zien na fore fundamentalnost islamu tak jasneze dostanes pozitivne reakcie...
ti psy aj tak v byte len trpia
Vyzen z bytu stareho psa, tohoto a ostatnych si nechaj!
Psickarka presne tak to som bola sama prekvapena na tych komentoch ale jednoznacne som za aby si si ju nechala
:D vidno kto z vas je psickar a kto nie :D rodicia si sami zaobstarali tych troch, a ja som len plne suhlasila, lebo som bola vychovavana laskou k zvieratam, co vy niektori viditelne nie:D bola chyba pytat sa tu lebo su tu sami zakomplexovani ludia co nemaju radi zvierata.
spytala som sa v skupine Psickari bratislava a hadajte kolko zo 70 komentarov bolo negativnych ? Ani jeden :D :)
Vela stastia a zaobstarajte si psika, mozno konecne zistite co je to laska, a nebudete taki hnusni :)