Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ide ma z neho roztrhat

Príspevok v téme: Ide ma z neho roztrhat
len moj vek 24

Ludia potrebujem radu, zpoznala som sa s jednym krasnym mladym muzom a chodime spolu necele dva mesiace ale..
Je to pekny muz, pekne sa oblieka, pekne vyzera, je vtipny, vie pomoct ked treba, je sikovny ale problem je v tom ze mam problem s jeho koketnej povahy, proste s kazdou trochu peknou babou zacne koketovat, flirtovat aj v mojej pritomnosti, oblapuje ich, obchytkava, ma dvojzmyselne reci. Cize som toho nazoru ze takto by sa nemal zamilovany muz ktory miluje len jednu zenu spravat k inym zenam a este aj v jej pritomnosti. Ked som ho parkrat upozornila tak na mna zamracene pozrel ze co riesim a nech neprehanam ze sranda..
Ja mu totiz neverim ze mi dokaze byt verny ak niesom niekde s nim. Mam pocit a podozrenie ze ma dokaze lahko kdekolvek podviest s inou ktora sa mu zapaci. Je to taky velmi spolocensky typ muza ktori by sa dalo povedat vychadza so vsetkymi dobre a najma so zenami. A preto ta nedovera. Ma kopu priatelliek na fb a same mlade a pekne. Ako sa naucit mu viac verit lebo uz ma nicia tie podozrenia ze kde je, s kym a co robi. Najma ked si vypije je nenormalne koketny. Vtedy sa prestane uplne ovladat a ohmatava mlade aj stare. Pritom mi stale tvrdi ako ma miluje a ze som jedina. Ale jedina v com?
Dakujem

text

ADLl ty aj pozeras na datum zalozenia temy?
tema je z maja 2016 ta babenka je uz mozno davno s tym svojim playbojom rozidena

ADL

Tvoj chalan si Ťa vôbec neváži, nemá Ťa rád. Možno mu je príjemné byť s Tebou, ale keď bude mať nejakú príležitosť byť s inou, tak ju určite využije. Takto sa nespráva chlapec, ktorému sa jeho dievča páči a chce, aby sa raz stala jeho životnou partnerkou. Ak niekto má rád alkohol alebo cigarety, tak sa ich nevie vzdať takmer za žiadnu cenu. To isté platí aj o sukničkároch. Keď sa mu teraz páčia iné ženy, nikdy nevieš čo bude robiť až sa raz staneš jeho ženou. Bude v tom pokračovať. Viem o čom hovorím, zažívala som to celé roky a nikomu by som to nepriala. Rozíď sa s ním, nedaj na jeho sladké reči, nájdi si slušného chlapca, ktorý si Ťa bude vážiť. Urob to čím skôr, aj keď to bude pre Teba ťažké. Máš život pred sebou a dobre si rozmysli s kým ho budeš žiť a vychovávať svoje deti. Držím Ti palce.

Mesačný princ

len moj vek 24 - hej stojím si za tým, čo som napísal. A budem si za tým stáť. Chyby človek podľa mňa nerobí. Snaží sa žiť tak, ako najlepšie vie a ako chce a je taká doba, že komu sa nepáči, tak nech si hľadá niekoho bezchybného.

Ty si ty a on je on...čo robí on je jeho vec, čo robíš ty je tvoja. Ak jednému z vás vadí čo robí ten druhý, tak sa navzájom netolerujete a nerozumiete si. Ale takého partnera si si vybrala. či to je chyba, tak to nechám na tebe. Ty musíš vedieť.

martinka090

v tomto musim suhlasit. Krasa vonkajsia nie je vsetko. Mnohokrat staci otvorit usta a je to vsetko ved viete dke :)

adr1a.

Naco tolko vulgarizmov a nadavok?) Zena moze byt krasna ako obrazok ale ak otvori usta a vypusta slovnik 4cenovej tak o com to potom je? To iste muz. Tak chapem, si sklamana rozcarovana ai. Ale vy dvaja ste takyto slovnik pouzivali vo vztahu asi bezne vzajomne. Treba mat a vzdy si zachovat svoju uroven cenu hodnotu noblesu ai

Mesačný princ

len moj vek 24 - omg, stroskotalo ti už viac vzťahov a byť tebou sa zamyslím. odkiaľ berieš istotu, že starší, či mladší partneri sa nebudú správať k tebe rovnako??? Čo ak si práve ty príčinou toho, že sa tak tí ľudia správajú?
Čo je normálne? Ako sa má správať zamilovaný muž? Nedá sa to presne definovať a tie štandardy, ktoré platili sú ti v tejto rýchlej a hekticky ,,dokonalej,, dobe akurát na dve veci.

Ide ťa roztrhať z tvojho terajšieho partnera, podľa mňa ťa išlo roztrhať aj z tých predtým a podľa mňa (bodaj by som sa mýlil) ťa už definitívne roztrhne aj z toho budúceho, pokiaľ nepochopíš:

Môžem sa mýliť ale z vlastnej skúsenosti ti píšem. Aj na hlavu sa môžeš postaviť mysliac si, že si veverička z doby ľadovej či nejaký vyšinutý obyvateľ Plejád...aj tak na to všetko takýmto štýlom neprídeš.
Čo tak sa s ním o tom najskôr porozprávať? On ti možno povie, že on to nevidí ako ty a ty budeš v tom, že on je ten, ktorý urobil nejakú ,,chybu,,. lenže omyl slečna, každý vnímame tento svet inak a rozchodom si dokážeš len jednu vec. Každý rozchod je len zlyhanie a útek. Koľko takých zlyhaní potrebuješ zažiť, aby si pochopila a začala trošku premýšľať? Asi veľa. Hm, tak ti potom prajem veľa šťastia...

Máš pocit, že na tomto svete nájdeš niekoho dokonalého? :D dovoľ, aby som sa zasmial. Ak on robí to, čo robí tak....podvádza ťa??? Nefunguje vám vo vzťahu niečo iné? Nie, vadí ti len táto jediná skutočnosť, no myslíš, že on ťa vníma ako niekoho dokonalého? Aj ty oplývaš určite niektorými vlastnosťami, ktoré vadia jemu ale toleruje ich, zvykol si a snaží sa ťa pochopiť. Možno ak by si ich nemala tak by s tebou ani nebol....

ale už sa mi ani písať nechce, rob, ako uznáš za vhodné

len moj vek 24

A jeho vek je 25 a asi si budem hladat starsieho lebo ti mladi on je totiz uz treti v poradi ktory bol rovnako stary ako ja priblizne tak taki sa spravaju stale ako zasrane decka zo strednej.
Este raz dik ze ste mi otvorili oci.

len moj vek 24

Takl dakujem za rady. Ako vidim asi som sa v nom velmi ale velmi mylila a vy ste mi otvorili oci. Asi ma fakt nema rad a som mu len nato aby nebol sam ked sam je. Nechala som sa poblaznit jeho sarmom a on si to nevazi. Zda sa ze bude nasledovat rozchod z mojej strany. Aj ked to bude boliet a mozno ma to bude pocase trapit. Ale ked mi pisete ze takto sa zalubeny muz ktory miluje len tu svoju nema spravat tak to nema cenu a som mu len asi docasnou nahradou.
Nebudem s nim v kontakte a ked bude vyzvedat co sa deje tak mu dam najavo ze rozchod aj dovody. Nema to cenu stale sa nechat tryznit tym ci s nejakou inou nieco nema za mojim chrbtom. Seriem na neho. Nech ide doriti hajzel jeden poje*any...

Chobktnica

Chalan ocividne nema šajnu ako sa spravat k zenam, ci uz k tym co oblapava a k priatelke to uz vobec nie. Kolko ma rokov?