Ludia potrebujem radu, zpoznala som sa s jednym krasnym mladym muzom a chodime spolu necele dva mesiace ale..
Je to pekny muz, pekne sa oblieka, pekne vyzera, je vtipny, vie pomoct ked treba, je sikovny ale problem je v tom ze mam problem s jeho koketnej povahy, proste s kazdou trochu peknou babou zacne koketovat, flirtovat aj v mojej pritomnosti, oblapuje ich, obchytkava, ma dvojzmyselne reci. Cize som toho nazoru ze takto by sa nemal zamilovany muz ktory miluje len jednu zenu spravat k inym zenam a este aj v jej pritomnosti. Ked som ho parkrat upozornila tak na mna zamracene pozrel ze co riesim a nech neprehanam ze sranda..
Ja mu totiz neverim ze mi dokaze byt verny ak niesom niekde s nim. Mam pocit a podozrenie ze ma dokaze lahko kdekolvek podviest s inou ktora sa mu zapaci. Je to taky velmi spolocensky typ muza ktori by sa dalo povedat vychadza so vsetkymi dobre a najma so zenami. A preto ta nedovera. Ma kopu priatelliek na fb a same mlade a pekne. Ako sa naucit mu viac verit lebo uz ma nicia tie podozrenia ze kde je, s kym a co robi. Najma ked si vypije je nenormalne koketny. Vtedy sa prestane uplne ovladat a ohmatava mlade aj stare. Pritom mi stale tvrdi ako ma miluje a ze som jedina. Ale jedina v com?
Dakujem
Ide ma z neho roztrhat
"Pritom mi stale tvrdi ako ma miluje a ze som jedina. " po dvoch mesiacoch ta tak strasne miluje? ale prosim ta...
Druheho cloveka nemozes vlastnit (ak pravda nie ste stupenci BDSM slave).
Ty ziarlis, on je koketny, rad flirtuje) Vesela dvojka ste)) Bud sa s tym zmieris, naucis zit, naucis sa ho brat aky je - nechciet ho menit, budes ignorovat tu jeho zovialnost alebo chod radsej od neho (lebo ta bud vlastna ziarlivost ai pohltia alebo sa on bude citit obmedzovany zvazovany, tebou duseny a necha on teba).
Zamilovana si len ty.On sa len zabava a pise si dalsiu ciarku pipinky.
Prepac za vyraz ale takto ta vidi on.Len ciarka do notesu.
Sorry, ale to si fakt taka "hlupucka" ze nechces vidiet realitu ?
Tento clovek s tebou NEMA ZAUJEM budovat seriozny a hlboky vztah...nema zaujem ta poznat do hlbky, jendoducho o teba nestoji ako o cloveka, ktoremu by sa naplno venoval. Chce si iba povrchovo uzivat so zenami. O tom to z jeho strany je. Sudim na zaklade toho, co si o nom popisala.
A o pol hodinu s nim idem von a uz vidim ze sa zase pripije a opat toto spravanie, on je taky za triezva a v opitom stave sa to zvysuje.
Praveze on mi vyhovuje povahou ako takou, je zabavny, je s nim sranda, je sexi, pritahuje ma a ocaril ma hned ako som ho zpoznala. Bola to laska na prvy pohlad z mojej strany, ale az casom sa ukazalo ze je taky super ku vsetkym nie len ku mne. A to mi vadi ze akoby nepatril len mne. A bojim sa ze ho stracam a stratim :-(((