Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ide ma z neho roztrhat

Príspevok v téme: Ide ma z neho roztrhat
len moj vek 24

Ludia potrebujem radu, zpoznala som sa s jednym krasnym mladym muzom a chodime spolu necele dva mesiace ale..
Je to pekny muz, pekne sa oblieka, pekne vyzera, je vtipny, vie pomoct ked treba, je sikovny ale problem je v tom ze mam problem s jeho koketnej povahy, proste s kazdou trochu peknou babou zacne koketovat, flirtovat aj v mojej pritomnosti, oblapuje ich, obchytkava, ma dvojzmyselne reci. Cize som toho nazoru ze takto by sa nemal zamilovany muz ktory miluje len jednu zenu spravat k inym zenam a este aj v jej pritomnosti. Ked som ho parkrat upozornila tak na mna zamracene pozrel ze co riesim a nech neprehanam ze sranda..
Ja mu totiz neverim ze mi dokaze byt verny ak niesom niekde s nim. Mam pocit a podozrenie ze ma dokaze lahko kdekolvek podviest s inou ktora sa mu zapaci. Je to taky velmi spolocensky typ muza ktori by sa dalo povedat vychadza so vsetkymi dobre a najma so zenami. A preto ta nedovera. Ma kopu priatelliek na fb a same mlade a pekne. Ako sa naucit mu viac verit lebo uz ma nicia tie podozrenia ze kde je, s kym a co robi. Najma ked si vypije je nenormalne koketny. Vtedy sa prestane uplne ovladat a ohmatava mlade aj stare. Pritom mi stale tvrdi ako ma miluje a ze som jedina. Ale jedina v com?
Dakujem

Jacki

Ahoj len 24.Muza si nemozes vyberat,len podla toho ci je pekny,vtipny,alebo ci ma peniaze.To vôbec nic neznamena,nezalezi na tom,dolezite veci su hlavne,aky je,ake ma srdce,proste aky je.Hlavne si musite rozumiet,respektovat sa navzájom,a co je vo vztahu dolezite lubit sa.Mozno som staromodna,ale ja mam taky nazor,ze ked muz skutocne miluje,tak nema co obchytkavat,a koketovat s druhymi zenami.V takomto pripade ti dava najavo,ze ta nelubi,a ze mu na tebe vôbec nezalezi.Mne to tak pripada,ze je s tebou,len preto,aby sa mohol niekde pred kamaratmi chvalit,ze ma frajerku,a aky je on velky maco.Toto z jeho strany nieje laska,vedome ti tym ublizuje,aj napriek tomu,ze vie ze sa ti to nepaci to neustale robi.Proste to nieje chalan pre teba.Hladaj si niekoho s ovela dolezitejsimi hodnotami,ako je len krasa,humor,a peniaze.

Slobodna

Presne tak, tym ta, len straca. Bud si nieco dokazuje, alebo ho tesi to, ze ti moze ublizovat. Neviem, ktore z toho je horsie. Je dost mozne, ze mu nejake zena pred tebou ublizila, ci podviedla. On si to s nou vybavit nemoze, alebo nedokaze a tak tresta teba, ktora za to nemoze a paradoxne, ktora ho ako jedina ma uprimne rada. Mozno si to ani neuvedomuje, robi to podvedome. Vlastne uz uvedomuje, lebo si mu to povedala a je mu to v podstate jedno. Muz, ktoremu je jedno, ze ti ublizuje a napriek tomu to robi dalej ... Neviem. Ktovie, ci by sa jemu pacilo, keby si ty v pritomnosti muza, ktory ta ma rad, otvorene flirtovala s kazdym chlapom a este ich aj obchytkavala, vsak normalka, spolocensky typ. To sa jednoducho cloveku, ktory ho ma rad, nerobi. Uz aj keby ta nemal rad on. Ludia si nevazia, ak ich niekto ma rad.

Donald Trump

slecna, uvazujes dobre takto by sa zamilovany chlap spravat nemal. Ty to vies aj napriek tomu ho milujes takeho ale vadi ti to. Lenze miluje skutocne aj on teba?
nie, nemiluje jedine zeby ta chcel provokovat aby si ziarlila a on chce vidiet ci budes ziarlit. Lenze jemu asi o to nejde, ty si len ta ktora mu da zasunut ak uz spolu spavate cize kde sa ma ukojit ked to nanho pride a s kludom anglicana nadalej obdivuje zensku krasu inych zien nie len tvoju a je tak drzy ze aj ochutnava dotykmi a snazi sa v nich vzbudit zaujem keby nahodou niektora mala. Cize nenechava priestor len jednej ale hned niekolkym. Ved keby sa podarilo to bude len plus pre neho zial pre teba nie.
tento chlap nieje este zrely na skutocnu lasku lebo laska k zene sa prejavuje inym sposobom a to cinmi ineho razu nie koketeriou k inym zenam. Laska sa prejavuje k opacnemu pohlaviu cinmi, skutkami pozitivnymi k danej osobe v ktorej to vyvola dobre pocity. Ak by ta miloval inej by sa nedotkol a ani koketne nepozrel. Je to typ alfasamca ktory si stale potrebuje dokazovat aky je u zien kvazi uspesny a zelany. Tym ta len straca.

lolinka

Toto nie je typ chlapa ktorý ťa dokáže urobiť šťastnou, budeš sa pri ňom iba trápiť tak lepšie je ísť od neho. Sú aj muži, ktorí sa takto nesprávajú a keď s niekým chodia, tak tá žena to naozaj cíti, neflirtujú s inými a už vôbec ich neoblapávajú. To čo je za správanie že oblapáva pri tebe iné ženy, ako mňa by takéto správanie totálne ponižovalo a ukončila by som to. Nedáva ti tým najavo žiadnu úctu a rešpekt, naopak.

pomenka

a este dodam pred citom milovat su este stadia mat rad lubit .milovat mozes cloveka az po dlhsej dobe chodenia aspon rok. vy musite spolu aj nieco prezit dobre sa spoznat az potom pride cit milovat. to nie je len o chlaste a zabave .Ved ty na to prides sama casom. Slovo milovat je silne slovo a vas vztach este ani vztach nie je.

pomenka

prepac ale chodíte spolu len 2 mesiace ako ta moze uz milovat? ved ta este ani nepozna nie to milovat .sprava sa tak preto lebo je tak nauceny a pri tebe si to moze dovolit. ked budete spolu dlhsie a bude ta skutocne milovat o flirty mat zaujem nebude.

Jax

Krasny chlap, pekne sa oblieka, pekny je, aj zrno mi hodi...
Ked vyberas podla debilnych kriterii vyberies iba debila... Pre vztah su dolezite uplne ine veci, len na to potrebujes aj ty sama este dozriet.

Ror

Ak rozmýšľaš nad tym ci mu dôverovať, tak to teda nie je bohvie co.. Ak nie si šťastná teraz, tak s nim pravdepodobne ani nebudeš.. Zjavne sa chce len zabávať a neberie vás vzťah vážne... Samozrejme ti nemôžem radiť co máš urobiť, urob to co chceš, a ako to cítiš..ale neponižuj sa!