Ahojte,som s priateľom skoro 4 roky,ja mám 20 priateľ 21.Neviem ani ako to mám napísať lebo sa cítim ako chorá a vôbec neviem či je to normálne či si len nedomýšlam. Priateľ ma pred 2rokmi podviedol, vtedy robil to isté čo začal robiť aj teraz.Vždy keď ide vonku tak si buď vypne telefón alebo nedvíha a potom povie že sa mu vybil alebo že nepočul proste vkuse si niečo vymyslí, kebyže sa to stane par krát uverila by so mu ,lenže to robí minimálne 4x za týždeň. Minule som mu volala keď ma brali do nemocnice(prišlo mi zle ,mám problémy zo srdcom) a ako inak zase mi nedvíhal,a robí to len večer. Niesom stíhačka nič mu nezakazujem ani som nikdy nezakazovala tak nechápem.Neviem či je to normálne ale už len s toho že keď to robil predtým tak chodil vonku s nou,a teraz ten pocit vo mne ostal.
Prečo to robi?
to sa opytaj jeho a na rovinu!
no normalne to podla mna nie je. Preco si ho v kuse vypina? vsak sa s nim normalne porozpravaj. Ale ste este dost mlady, mozno si chce uzivat
Takto sa milujuci partner nesprava, zrejme ta fakt podvadza. Mozne je aj to, ze sa chce s tebou rozist a tak ti robi naschvaly, aby ti dosla trpezlivost a ukoncila si to ty, lebo on na to nema gule. Ja ti radim, trocha sa skus upokojit, skus to predychat. Skus sa v duchu zmierit s tym, ze ten vztah mozno skonci, aby si na to bola pripravena a moc ta to nezaskocilo. Zatial to s nim nemusis ukoncovat, skus sa teraz stiahnut. Prestan mu volat, nepytaj sa ho na to, kde bol, s kym bol, co robil. Vobec mu ty nevolaj. Aspon nejaky cas. Ze co on na to. Ci si vydychne a nebude sa ti ozyvat ani on, alebo ci nezacne o teba zas bojovat, lebo uvidi, ze ta straca. Ale musis byt vyrovnana, nerobit mu ziadne sceny, ja viem, ze je to tazke kedze ho lubis, ale skus sa prekonat.
Nikdy neber ohlad na to co si druhi myslia, nikdy sa nebudu tvoje rozhodnutia pacit všetkým. To sa neda. Zi podla samej seba, tak ako ty chces, co je pre teba najlepsie. Neber ohlad na to co povedia ini.
presne ako ti píše neviem111111 pozeraj na seba a na svoj život
rozíd sa s ním už konecne a oslobod sa ...
a neni to jedno co si budu jeho rodicia mysliet? nech si myslia co chcu. ty mysli na seba a na svoj zivot.
Dneska alebo zajtra príde ku mne.Tak ak naberem odvahu tak snáď. A včera čo mal vypnutý telefón zapol si ho len dnes na obed a ani sa neozval. Toto pred tym nikdy nespravil.Aj na fb je a nepíše,možno sa chce on rozísť len nevie ako tak chce aby som to spravila ja aby som zase bola tá najväčšia špina pred jeho rodičmi ja ..
a naco ti je dokaz? samozrejme, ze ta podvadza. a to hovorim ako zena, ktora takto doma po nociach kym on chlastal s vypnutym mobilom preplakala roky rokuce. otvor oci a nemarni svoj zivot.
toto zamilovaný partner nerobí vôbec,že si vypína mobil,alebo sa robí ,že nepočuje,a stále opakovane. neriešila by som to inak,len krátkym rozchodom.aj tak sa on s tebou rozíde istotne čo nevidieť, jemu na tebe nezáleží,žialbohu.
ked je raz narusena dovera uz mu nikdy neuveris.....zaklad vztahu!zazil som to iste tahal som do 24r a po case som zistil ze som ju mal kopnut do zadku skor..ale to si uvedomis neskor:)