Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo to robi?

Príspevok v téme: Prečo to robi?
mia.lo

Ahojte,som s priateľom skoro 4 roky,ja mám 20 priateľ 21.Neviem ani ako to mám napísať lebo sa cítim ako chorá a vôbec neviem či je to normálne či si len nedomýšlam. Priateľ ma pred 2rokmi podviedol, vtedy robil to isté čo začal robiť aj teraz.Vždy keď ide vonku tak si buď vypne telefón alebo nedvíha a potom povie že sa mu vybil alebo že nepočul proste vkuse si niečo vymyslí, kebyže sa to stane par krát uverila by so mu ,lenže to robí minimálne 4x za týždeň. Minule som mu volala keď ma brali do nemocnice(prišlo mi zle ,mám problémy zo srdcom) a ako inak zase mi nedvíhal,a robí to len večer. Niesom stíhačka nič mu nezakazujem ani som nikdy nezakazovala tak nechápem.Neviem či je to normálne ale už len s toho že keď to robil predtým tak chodil vonku s nou,a teraz ten pocit vo mne ostal.

mia.lo

Podozrenie mám len len a len kvôli tomuto. Iný dôvod nemám.Vtedy keď ma podviedol tak som hneď vedela že sa niečo deje bol vkuse nervózny,telefón len vo vrecku, nepríjemný bol ku mne.Teraz nevidím žiadnu zmenu..či sa len poučil na svojích chybách? Nemám na sebe ružové okuliare vidím že toto nieje v poriadku.Ja len si neviem pripustiť že by to spravil znova.Vedel by že by to bol koniec.

neviem11111

az taky dobry klamar nie je, kedze uz mas podozrenie. urcite ta podvadza. a uz ta aj podviedol. neponizuj sa, poznaj svoju hodnotu, s takym chlapom neostavaj.

mia.lo

No rozchádzať sa sním nechcem dokým nebudem mať istotu,že má inú.Pohrozila som mu,že ak to bude takto pokračovať tak že sním nebudem,že ani jemu by sa to nepáčilo kebyže to robím ja tak sa ospravedlnil a povedal že to už robiť nebude.No vyskúšala som v ten večer či zodvihne a zodvihol.A potom mi povedal keď išiel vonku a to som mu už potom nevyvolávala. No ale predvčerom som niečo potrebovala tak som mu zavolala a nezodvihol a o 10min cca mi prišla správa že je v lese(chodí sa prechádzať) a že ide k starkej. Potom sa ozval až o 10tej večer že sa zdržal. Ani len by ma nenapadlo,že by mi klamal.Ale keď sme boli u starkéj tak sa mi sťažovala že ako ju nechodí Tomáš pozerať,že celý týžden tam už nebol. Tak kurnik kde chodí????! keď si musí vymyšlať aj to že ide ku starkej? Nejde mi to do hlavy,a že by mal inú? no nespráva sa nejako zvláštne,milý je ku mne aj mi pomáha ani nerobí nič podozivé mobil si neskrýva nič zvláštne som si nevšimla buď je dobrý klamár alebo??

R.123

Kto podvedie raz, podvedie aj druhý, tretí, každýkrát. Už len to, že ťa klame, že má niečo s mobilom (vybitý), už len to je dôvod na rozchod. Ľudia sú dnes falošní (obzvlášť muži) a nikomu sa už nedá veriť. Niektorí si tým zvyšujú svoje ego, keď si píšu so všelijakými ľahkými ženami a dokazujú si tým, že sú žiadaní a to im lichotí. No nakoniec nezostane len pri pokecovom písaní, lebo od písania na Pokeci je len maličký krôčik k nevere, takže to zájde až tam. Dnes je oveľa viac príležitostí na neveru ako bolo v minulosti, kým ešte nebol internet. Už len na základe toho, že ťa klame ohľadom toho telefónu a nedvíhania, sa dá usúdiť, že je ťa má len za sprostú chuderu, ktorú si môže dovoliť klamať, podvádzať a vodiť za nos - lichotí mu tvoja dôvera, považuje ju za hlúposť a naivitu a to mu nesmierne vyhovuje mať vo vzťahu sprostučkú naivku, ktorá mu všetky jeho klamstvá žerie aj s navijákom. Byť na tvojom mieste, pratala by som sa čo najskôr preč od takého chlapa a skúsila by som, či budem mať šťastie vo vzťahu s iným. Ale aj zostať sama by bolo lepšie ako žiť s klamárom. Keď sa utiahneš do samoty ku knižkám, tam ťa aspoň nikto neoklame, nepodrazí a nesklame, nezneužije a neodkopne a bude ti aj tam lepšie, ako by ti bolo s takýmto chlapom. A že sa ľudia budú pýtať, prečo si sama a prečo nemáš vzťah a prečo nikoho nechceš? Kašli na nich, nech si rýpu, koľko chcú a nech sa navážajú, ty sa zariaď tak, aby si bola šťastná a na mienku ľudí kašli. Predsa by si nezapradala svoje vlastné šťastie pre mienku ľudí. Alebo áno? Ako chceš.

Messje

Robi to preto lebo nechce aby si pre istotu v dany okamih neotravovala.Ak je s nejakou,nebude predsa komunikovat s tebou.Hlavne ked vie ze mas problemy zdravotne,mal by byt stale zapnuty.Porozmyslaj ci je to dobre zotrvat v takom ne/vztahu.

Milan Colic

A este aby som ti odpovedal na otazku ze preco to robi.
Pretoze chce ( objedol sa ta ) , a pretoze moze (dovolila si mu to a tolerujes mu to)

Milan Colic

Dievca zlate, tak toto nie je normalne. Nemam pre teba dobru spravu, ale ty to uz niekde vnutri citis, ale tak ja ti to potrvdim, ze toto spravanie je neklamny signalom zaciatku konca vasho 4.r. vztahu.
Takto sa spravaju muzi s velkym egom a manipulativnymi sklonmi. Myslis ze mu na tebe zalezi ? Myslis ze ocenuje a vazi si to ze si mu odpustila neveru? Vazi si ta ked ti po tisici krat dava infantilnu vyhovorku ? Co ti dava takyto vztah kde ta priatel klame a robi z teba debila ?

mam56

Ja neviem, čo zase blbnem, síce už nemám vízie, že v Japonsku sa stane zemetrasenie ako pred pol rokom, ale tentokrát som mal víziu, že nás minie veľký meteorit.
Už si pripadám ako Maiský kalendár:-)
Tak nám aspoň prajem Good luck!

mam56

Keď to zoberieš tak globálne, tak je to všetko o ničom. Vleteli sme do pavučiny a nevieme z nej vyjsť a už asi ani nevyjdeme. A to nie som pesimista, len konštatujem.
Celé zle.