Ahojte,som s priateľom skoro 4 roky,ja mám 20 priateľ 21.Neviem ani ako to mám napísať lebo sa cítim ako chorá a vôbec neviem či je to normálne či si len nedomýšlam. Priateľ ma pred 2rokmi podviedol, vtedy robil to isté čo začal robiť aj teraz.Vždy keď ide vonku tak si buď vypne telefón alebo nedvíha a potom povie že sa mu vybil alebo že nepočul proste vkuse si niečo vymyslí, kebyže sa to stane par krát uverila by so mu ,lenže to robí minimálne 4x za týždeň. Minule som mu volala keď ma brali do nemocnice(prišlo mi zle ,mám problémy zo srdcom) a ako inak zase mi nedvíhal,a robí to len večer. Niesom stíhačka nič mu nezakazujem ani som nikdy nezakazovala tak nechápem.Neviem či je to normálne ale už len s toho že keď to robil predtým tak chodil vonku s nou,a teraz ten pocit vo mne ostal.
Prečo to robi?
Mia.lo a volat kamaratovi myslis, ze je lepsie? Ved on mu povie, ze si mu volala a zistovala si o nom informacie ci boli spolu. Takze sa to dozvie aj tak. Ak mas nejaku kamosku tak popros jej brata, alebo priatela,keby to pre teba urobil. Daj mu peniaze na benzin, za ochotu, ze ti to urobi a zisti kam chodi, co robi? Alebo to urob sama. Objednaj si taxik a pod za nim ty. Jasne, ze tak,aby ta nezbadal. Neodhalil ta
Mám ale to sú spoločný kamaráti.On pozná kto má aké auto.A ešte k tomu by som vyzerala ako nejaká chorá,že ho dávam sledovať.Ale aj mňa to napadlo.Teraz zháňam čislo na kamaráta s ktorým vravel že bude dneska vonku.Zavolam mu od kamošky
Mia.lo a nemas niekoho spolahliveho komu veris? Kto ma aj auto? Ze ked od teba odide keby ho sledoval: kam ide, s kym je, co robi a kde byva do rana? Lebo kazdy vecer aby byval az do rana s kamaratmi? Tomu sa ani verit neda
Tak sa nerozid s nim. Ved ty musis vediet ci ti vyhovuje každý vecer plakat a nevediet co robi.
Neboj cota nezabije to ta posilni.
Ano uznavam nie je lahke sa rozists niekym koho milujes a trha ti to srdce, ta predstava ze by si uz s nim nebola... ano kazdy sme tym presli. K tomu ti poviem len jedno, ze vacsina urcite olutovala ze sa nerozisla co najskor :) Neskor je to stale tazsie. Pribudaju záväzky...
Ale tak ty musis vediet ci nechas zo seba robit hlupanu alebo objavis svoju hodnotu. Vsetko je dobre :)
To je také jednoduché povedať aby som sa snim rozišla. Kiežby to bolo také ľahké aj spraviť.Už koncom leta sme mali isť spolu do zahraničia za prácou. O 3týždne na dovolenku. Ah, môže sa takto spravať aj chlap ktorý miluje? Alebo si ma len drži pri sebe aby mal nejakú istotu? Bývam v malom mestečku priatel 15km odo mňa tu každý o sebe všetko vie.Myslim že keby niekoho má určite sa to dozviem niekomy by robilo radosť mi to povedať.
Trápim sa .. ani teraz neviem kde je,ským je, čo robí.. telefón odkedy odišiel odo mňa má vypnutý. Achhhh hrozne nervy mám.Skoro každý večer keď nedvíha plačem.Predstavujem si asi tie najhoršie scenáre ake môžu byť. Načo to robi??! Ja som mu toto nikdy nerobila! Robím všetko preto aby bol šťastný.Ani jediný krát som ho nepodviedla.Ja som na neho veľmi naviazaná.Neviem si predstaviť byť bez neho.Ja nepochopim,Čo mu chýba?? Neklamem,nepodvádzam,nezakazujem,sex máme minimálne 4x do týždňa.Tak kde je problém? Aj ja by som sa k nemu chcela spravať tak ako on ku mne aby vedel ake to je nepríjemne ale nedokažem ho klamať
No ja by som takyto vztah nechcela a nepotrebovala by som ani priamy dokaz. Stacilo by mi ze mi priatel klame. To uplne staci. Klamara nechcem. Led klame budeklamat stale. To radsej sama. Ja sa mam na taketo spravanie rada. Toto by som si nenechala robit. Na svete je tolko krasnych ludi tak neviem preco stracat cas s niekym kto si ta nevazi a nepovazuje ta za dostatocne hodnu toho aby ti povedal pravdu. To vypinanie telefonu je priam nechutne. Ale tak vsetko ma svoj vyznam a ty sa mozes krasne ponaucit a zistit vdaka tomu co chces a co nie a mozno aj objavit svoju hodnotu.
No len si predstav zeby si s nim mala dieta... uf. S panom bhom dovi dopo
Domov chodi nad ránom. Keď sa ho spytam kde bol povie že s kamošmi tam tam tam.A že hentam nebol signal a tam zas bolo toto samé výhovorky.
Je to možné. Ale ja potrebujem priamy dôkaz ako zistim či podvádza alebo nie? alebo ak by ste boli na mojom mieste ukončili by ste to kvôli tomuto?? A robí to ďalej každý večer keď nespí u mňa tak ma vypnutý telefon už ho vypína vkuse.Domov chodí okolo
možno sa iba poučil s tým telefónom a podobne a teraz si dáva veľký pozor aby si to tak ľahko nezistila...ak klame, že bol u starkej a nebol tam, tak určite k nejakej ženskej chodí, prečo inak by si vymýšľal...utekaj z takého vzťahu čím skôr, tým lepšie...