Zaujem o zenu

Príspevok v téme: Zaujem o zenu
Astrid

Ahojte, riesim problem, som cca 4roky bez vztahu, mam pred 30kou,.. tento vikend som spoznal jednu zenu nahodne na svadbe, zaujala ma ocami a usmevom, v occiach som jej videl taku iskru ako asi este u ziadnej nie :-) , problem je ze pracuje v zahranici a mam pocit ze ani ja som ju prilis nezaujal (pridal som si ju na FB, viem nie je to stastne rozhodnutie riesit to cez siet, jej odpovede su povacsinou strohe), ale nieco vo mne mi hovori ze mam zabojovat ale zasa rozum mi hovori nieco ine... nezazil niekto podobnu skusenost? Je mozne sa za jeden vecer takto "poblaznit" do zeny...?#

celebrita facebooková

Pravdaže je. Keď má žena pekne vyvinuté prsia, tak do takej sa každý chlap rýchlo poblázni :) Poblázni sa ešte skôr, ako si stihne všimnúť aj iné časti tela, napríklad tvár a oči :)

Astrid

trocha zle pochopena tema, ja vztah na dialku by som neriesil, ak by mala o mna zaujem tak by som urcite isiel za nou, pre upresnenie cesko nie je nic strasne na zitie si myslim :) napisal som to trocha zavadzajuco... sorry... takze prioritne tema mala byt o tom ze asi u nej nemam/nemal sancu, ale ved to ste mi aj zodpovedali nizsie.

bodecka...

vztahy na dialku su najsamvacsia katastrofa a krasny priestor pre neveru a podvody. Nikdy viac. Pekne si najdi babu z mesta odkial si nech mas o nej prehlad vztah na dialku je odsudeny na zanik.Ale je jedna moznost ako ho zachranit. Vlastne byvanie ale dlhodobo sa neda fungovat tak ze jeden byva tam a druhy tam

Donald Trump

ja len pisem z vlastnej skusenosti kamo
tiez som kedysi hladal na fb, na pokeci, na cestach ale nezaobislo sa to bez nevery z druhej strany lebo dialka nas delila a tak som zvolil to co bolo blizsie a osvedcilo sa. Nelutujem

Astrid

Ernesto: presne tak, ja sa tiez rad obklopim ludmi ktori ma zaujali, niesu pre mna obycaj ale nieco "viac" a tiez si na FB nepridam hocikoho iba "vyberoveho cloveka" :)
- dnes som sa dovzedel od znamej ze ta moja "vyvolena" je/bola tiez single a na svadbe ak by jej niekto padol do oka tak by nebola proti... ale zial jej oci nevideli to co moje :) , takze Donald Trump tvoju radu asi budem musiet zobrat setkymi 10mi, aj ked rozmyslam ale v blizkosti ma nik nenapada ako potencionalny...

Donald Trump

chalani neblaznite, preco nebalite baby ktore mate poruke ale robite si iiluzie z bab na dialku. Viete ako sa hovori a z coho som sa aj ja poucil. Ze to cenne co clovek hlada kdesi v dialave je castokrat blizko nas len mi to nevidime ci skor nechceme vidiet. Castokrat to cenne je v nasej blizkosti. Nevazime si to, nevsimame si to a az ked o to prideme si uvedomime co sme mali len teraz to berieme ako samozrejmost.

Ernesto

Uplne ako cez kopirak!!! Prave teraz som sa vratil z takej svadby, tiez hlava v oblakoch, holka viem, ze je single a ma to v hlave upratane a chce vazny vztah, ale bohuzial zije v zahranici a riesit to nebudem, nema to totiz cenu. Ona sa do CSR prestahovat neprestahuje /je z FRA/ a ja sa tam stahovat tiez nemienim.

Ale tiez som si vypytal kontakt na FB, rad s nou zostanem v kontakte, robi mi radost obklopovat sa ludmi, pri ktorych som stastny uz len preto, ze ich vidim a mozem byt pri nich. Spriaznene duse, pri ktorych uz po prvej hodine mas pocit, ze ich poznas velmi dlho, alebo mozno z minuleho zivota. Nebeha ich po svete vela :)