Ahojte, riesim problem, som cca 4roky bez vztahu, mam pred 30kou,.. tento vikend som spoznal jednu zenu nahodne na svadbe, zaujala ma ocami a usmevom, v occiach som jej videl taku iskru ako asi este u ziadnej nie :-) , problem je ze pracuje v zahranici a mam pocit ze ani ja som ju prilis nezaujal (pridal som si ju na FB, viem nie je to stastne rozhodnutie riesit to cez siet, jej odpovede su povacsinou strohe), ale nieco vo mne mi hovori ze mam zabojovat ale zasa rozum mi hovori nieco ine... nezazil niekto podobnu skusenost? Je mozne sa za jeden vecer takto "poblaznit" do zeny...?#
Zaujem o zenu
Trubela: vdaka za odpoved, a k veci tiez som si povedal ze to musim vyskusat "dobiedzat" nech potom si nic nevycitam. Uvidime teda zivot je nevyspitatelny. Ale vnutro uz troska zmierene ze je to pase...
No tak hlavne si to najprv celé poriadne premysli, či má vôbec význam to nejak vážnejšie riešiť. Už by sa ti možno zišla žena na vážnejší vzťah, s ktorou by si mohol tráviť viac času no a nie som si istý ak vravíš, že pracuje v zahraničí či by to bolo možné ale to už musíš vedieť odhadnúť ty. Ale tak písať si s ňou píš kľudne.. Nedaj sa ale hneď nalákať a poblázniť si hlavu peknými očami a úsmevom, krásnych žien máme na slovensku kopu! Drž sa. :)
Jasne, ze je to mozne. Ja by som to sice nespravila a pritom tiez ma raz takto pri jednom "nahodnom" stretnuti chlap viac ako zaujal. Ale reku som zena...ja som stara skola a myslim, ze chlap ma byt vzdy tym iniciativnym, takze vsetko ok. Obcas napis..obcas nie...zaujimaj sa, ale zas nebud dotieravy..a casom skus niekde pozvat, ked bude na svk. Ti ludia v zahranici obcas stracaju kontakty so starymi znamymi a su radi, ked pridu domov a maju s kym "hodit rec". Rataj aj s tym, ze odmietne..bude ta mat na haku. Ale aspon nebudes lutovat, ze si to aspon neskusil. Ja som takto cakala na toho mojho kym sa rozhybal 4 roky..ked sme boli spolu aj som mu s usmevom vynadala, ze mu to trvalo....ale napokon to nevyslo...nefungovalo to. Taky je zivot. Aj tak si myslim, ze lepsie je byt nestastne zalubeny ako nebyt vobec..clovek aspon vie, ze zije. Drzim palec- si chlap, zabojuj!!