Zaujem o zenu

Príspevok v téme: Zaujem o zenu
Astrid

Ahojte, riesim problem, som cca 4roky bez vztahu, mam pred 30kou,.. tento vikend som spoznal jednu zenu nahodne na svadbe, zaujala ma ocami a usmevom, v occiach som jej videl taku iskru ako asi este u ziadnej nie :-) , problem je ze pracuje v zahranici a mam pocit ze ani ja som ju prilis nezaujal (pridal som si ju na FB, viem nie je to stastne rozhodnutie riesit to cez siet, jej odpovede su povacsinou strohe), ale nieco vo mne mi hovori ze mam zabojovat ale zasa rozum mi hovori nieco ine... nezazil niekto podobnu skusenost? Je mozne sa za jeden vecer takto "poblaznit" do zeny...?#

Astrid

lolinka ano mas pravdu v tom ze na vztah ani nic ine to nevyzera... ja som to tak citil od zaciatku ze velka sanca tam nebude, ale obcas treba sa pokusit "zatlacit na pilu" ak vas niekto velmi zaujal aby ste si nevycitali neskor nic...
- a to ze si ma potvrdila na FB ako som sam spominal nizsie tiez nepovazujem za nic, mozno to aj teraz trocha lutujem.
- ale netreba zufat a musim ist dalej ! zivot nie je len o stasti...

lolinka

No toto na nádejný vzťah nevidím, aj keby mala záujem, ako by si si to predstavoval ďalej, mať vzťah na dialku a vidieť sa raz za pol roka, ty by si sa presťahoval za ňou alebo by si žiadal od nej aby sa vrátila? V tomto musíš mať jasno keď od nej niečo chceš. A to, že prijala tvoju žiadosť o priateľstvo, v tom by som záujem nevidela, niektorí ľudia prijmú akúkoľvek žiadosť, aj od ľudí, ktorých nepoznajú. Z jej strohých odpovedí vidíš, že záujem moc nemá. Skús sa radšej poobzerať po nejakej inej žene, ktorá je bližšie a ktorá záujem mať bude.

je to tak

ona ťa nepobláznila, poblázniť si sa nechal tou atmosférou ktorá tám vládla. A to hudbou, jedlom a pitím, romantická atmosféra svadby to všetko vplýva na psychiku človeka až má chtíč sa zaľúbiť. Preto najčastejšie dochádza k nevere na takýchto spoločenských akciách ako disky, zábavy, párty, oslavy, plesy a pod.

Astrid

tak vieru mame spolocnu to som zistil, ona miluje tanec ja zasa niesom ziadny extra tanecnik takze to sa neguje, konkretne myslim ludove tance... a ci je volna ? neviem len som pri stole ako sme pri sebe sedeli zapocul ako sa rozpravala s kamoskou ktora sa jej pytala ci niekoho ma a odvetila jej ze stale sa nieco riesi...takze tazko predpokladat, skor asi aj niekoho ma... tomu ze si ma pridala na FB nekladiem velky vyznam. mame zopar spolocnych znamych mozno preto si pridala aby sa nepovedalo :) fakt asi zbytocne rozoberat...
- ale sam citim ze to nie je ono z jej strany, ked si piseme jedna veta na den :) takze velky zaujem asi z jej strany nie je... to je asi aj signal ze niekoho ma. co sa tyka prace ma vyssiu pracovnu poziciu s titulom, takze predpokladam ze sa tu skor nevrati ako vrati podla toho co sme stihli trocha prebrat... proste Kačka11 mala pravdepodobne pravdu...

adr1a.

Ahoj Astrid. Pozri. Ty nemas co stratit. Vies, ze tam "nazivo" na tej svadbe bola chemia iskra chtic zivocisnost pritazlivost. Nevies este ci aj z jej strany ohladne teba. Uz to je OK znamenie ze si ta pridala k priatelom na FB (ja si bezne len-tak inych nepridavam).
Pracuje v zahranici. OK. Tak ju skus teda najskor blizsie spoznat cez pismena (ci mate vobec rovnake/podobne postoje nazory myslienky priority ciele, co planuje so svojim dalsim zivotom - chce sa vratit na SK alebo v zahranici ostat uz navzdy? Je zadana? Volna? Rozumeli by ste si vobec ludsky mentalne ai? Co vas spaja? Konicky zaujmy zaluby hudba filmy sport umenie kultura viera podobny zivotny styl sny ciele ai?). Cez tuto komunikaciu mozes o nej vela zistit. Urcite chodieva aj domov. Tak ak zistite ze si aj ludsky osobnostne sedite vyhovujete tak ked pride travte spolu cas. Mozes tam za nou chodit aj ty. Uvidite co a ako. Mozno von sla ze ju tu nic nedrzalo, chcela si zarobit, vyskusat zivot vonku ai ai. Mozno vam to vyjde. Mozno uz pri prvych jej nazoroch ai zistis ze ups, tak toto nie, to by nam spolu neklapalo. Alebo povie ze chce uz ostat navzdy tam a ty tu a vtedy by to bola strata casu. Nemas co stratit. Skus to

jedenzorganizmov

Mas pred 30kou a vies ze to moze byt poblaznenie ale s postupujucim vekom sa naucis si to nie iba uvedomovat ale tomu tak lahko aj nepodlahnut. Zatial ta riadia emocie mozno vekom zacnes ovladat emocie ty. Ja si myslim ze clovek by nemal byt taka emotivna trasoritka ktorou zalomcuje kazda banalna emocia akou je napriklad nejake poblaznenie z nejakej zenskej. Ty sa bojis ze si nechas ujst sancu na kvalitny zasun ? Pouzi radsej rozum aby si videl ake sance mas naozaj. Nedaj sa tak lahko ovladat zivocisnymi pudmi nebud taka trasoritka. Mal by si zacat vidiet veci tak rydzejsie a vecnejsie nie tak romanticky.

Astrid

Ano ano poziadal som ju :-) , ale tak fb je stale len nejaka "virtualna realita" ale obcas to bez FB nejde, ano je to mozno len chvilkove poblaznenie ale co uz ked tie nase "pudy", oci, pocit "vidia" na cloveku nieco "viac" ako na ostatnych nielen fyzicku krasu.

opičiak

co znamena pridal som si ju na fb? Ako pridal, snad poziadal si ju o priatelstvo nie? A prijala tvoju ziadost? Ak ano znamena to ze si jej tiez nie ukradnuty ale zase riesit vztah ked ona zije v zahranici nieje nic moc
mozno to bolo len chvilkove pobluznenie ktore by za filmovych okolnosti skoncilo v posteli. VIes ked priroda vola a pudy tiez. Ako ked samec v prirode stretne vhodnu samicu a citia ze sa musia parit.