brusaky

soldierka

dúfam, že sa nebavíte o mne???? a čo ty Martin ty máš akú postavu, keď sa tu hráš na mudrlanta, hmm??? Pochváľ sa babám :D

Martin_242

mariaa: ja som s tým bicepsom žartoval :)
Ale naozaj by som jej fotky chcel vidieť, pretože ak jej váha a výška súhlasí, mohol by to byť pekný pohľad.
Nemyslite si, že je Soldierka nejaké monštrum, svaly sú ťažké, nemusí mať nutne chlapské svaly.
AKo som vravel, žena, ak chce dosiahnuť svalnatosť, musí mať na to veľmi špecifické genetické predpoklady, hormónmi priemerne vybavené ženy nemajú šancu získať viditeľné svalstvo.

[zruseny12]

Martin,no ja aby som pravdu povedala,nikoho nechcem urazit,ale mne sa na zene vobec nepacia svaly...a este take tie chlapske...:0((((...zena ma byt zenou a nie chlapom...

Martin_242

Jáj tak poviem, že si profík ženská!
Mohla by si postnúť nejake svoje fotky, nech sa ostatné inšpirujú.
Objem okolo bicepsu máš tak 40 cm?
Objem stehna som si už všimol v inej téme...

soldierka

no ja si nerobím srandu, ale môžno priberám na svalstve aj preto, že sa venujem kulturistike presnejšie vzpeiraniu :))
no a o tom záchode to nie je pravda - vieš aké by som potom už mala svaly???!!!

Martin_242

soldierka: A mne sa zdá, že si tu robíš srandičky, alebo si typický kulturistický typ ženy, ktorej rastú svaly aj zo sadnutia a vstatia zo záchodovej misy :)
Ešte raz opakujem, že priemerná žena s typicky ženskou postavou a typicky ženskou hladinou hormónou nemá šancu za bežných podmienok dosiahnuť viditeľnú svalnatosť.