cawte. kolko by som mal denne spravit brusakou aby to malo naozaj viditelny ucinok po par mesiacoch?
brusaky
tu nejde o to aby ste to robili rychlo cim pomalsie tym lepsie a vzdy by ste mali vediet ktory cvik-typ brusakov je naco aby ste sa pomohli nan susutredit.a dolezite je dychanie do zataze vydych a stiahnut,uvolnenie nadych...
MilaZuzanaaa
necuduj sa ze mas po cviceni objem brusnych svalstvou vacsie.po cviceni sa ti svaly napnu a preto meriasviacej len si zober priklad s kulturistou kolkomeraju ked su v poho a ked cvicia a svalstvo sa napne.Ja cvicim mesiac kazdy den a mam pocit ze sa mi brucho zvacsilo ale to sa mi zvacsil objem svalou
asi tak 2000 :)) ja ich robim denne 500 po stovkach
Ahojte viem ze sem by som to davat nemala ale nikto nereaguje:(chcem sa opytam co mam robit na ploche brucho?cvicim 7mesiacov brusaky fotim si brucho a stale nic...no a meriam si obvod pasa rano ho mam 66 ked sa najem nafukne sa mi bruchi mam 68cm neviete ci to je nejaky problem so zaludkom?no a aj ked cvicim brusaky tam obvod pasa mam 72cm stale sa mi zvecsi pokial nejem alebo necvicim..som zufala co robit a cvicit ?
AHOJTE..CHCEM SA OPYTAT CO MAM CVICIT NA PLOCHE BRUCHO?CVICIM UZ ASI TAKYCH 8MESIACOV BRUSAKY A SKLAPACKY A NEVIDIM TAM ZIADNU ZMENU..NEMAM HO PLOCHE..A SESTRA CVICILA 2MESIACE A POPITOM ZJE ZA DEN AJ VELA SLADKOSTI HOCICO A MA HO PLOCHE..JA TIEEZ CHCEM MAT PLOCHE:(CO MAM CVICIT?A MUSIM DELIT STRAVU?