Ahojte všetci,
po cca 2rokoch sme sa s priateľom rozišli /takmer 3/4roka sme bývali spolu v bytíku, kde ja zostávam...
čerstvo som zistila, že cca po rozchode niekoho spoznal a ide s ňou bývať (po 5týždňoch), a ja proste...je to čerstvé, a nejak som z toho vykoľajená, asi preto, že kým mi hovoril, že chce byť sám a vyskúšať si samostatný život, som bola oukej, ja sama a on sám, teraz zistím, že idú bývať spolu, hoc mi doteraz tvrdil, ako si hľadá pre seba byt a tak, zatiaľ ešte bývame spolu, ale je to veľmi náročné pre mňa...vypočuť si reči, typu: s ňou čo cítim, som nemal pri žiadnej inej a podobne...proste prajem mu všetko dobré...ale asi potrebujem čítať, že nie som jediná baba, ktorá takto skončila (po 30tke).
Ďakujem Vám :-)
Ide byvat s inou
treba ist jednoznacne dalej, ty urcite mas na lepsieho chlapa a oni nech su stastny, ked sa tak rozhodol
áno, minikonka, súhlasím,
treba si ísť za svojím a ďalej, pokiaľ je človek zdravý, všetko sa dá :-)
A ešte chcem dodať, že aj keď rozchod a sklamanie bolia, nie je to tá najhoršia vec, čo sa nám môže v živote stať, dejú sa aj iné zásadnejšie veci s ktorými, keď sa človek stretne a musí vyrovnať, tak si povie, že jeden rozchod je proti tomu malina...
Predpoklám, že tá otázka je od Melly :-)
Ja mám 36. Som v dlhoročnom vzťahu, ale poznám aj sklamania.
Hlavne sa netreba vzdávať svojich snov, myslieť pozitívne a tešiť sa zo života. Čo dávame sa nám vráti :-) Platí to aj pre činy, aj pre myšlienky :-)
minikonka si zlatá, Ďakujem :-)
môžem sa opýtať koľko máš rokov?
Moja babka vždy hovorila: Pre jedno kvíti, slunce nesvíti :)
Super Melly,
vidím, že máš v tom jasno a držím palce, aby si takého chlapa našla. Ja tiež verím, že sú aj takí, ktorí sú zodpovední, pracovití a vedia sa postarať o seba aj rodinu. To nie je ani tak o veku ako o charaktere a vyspelosti chlapa :-)
Želám všetko dobré, z nevydareného vzťahu sa pouč a choď ďalej. Jeho novú nerieš, ani to či je alebo nie úžasná, nie je to Tvoj problém. Sústreď sa na seba, teš sa zo života a ver, že ten správny na Teba čaká.
Ninka, áno, aj nad tým, že zoberiem úver som uvažovala, ale teraz chcem hľadať novú prácu a túto starú budem mať popri na pár hodín, ako privyrobenie
ja zas nehádžem všetkých 30nikov do jedného koša, sú určite aj takí normálni a priebojní muži, ktorí sa vedia o seba postarať...nemajú strach, majú nejakú víziu a idú si za ňou, pochopila som, že takého partnera by som chcela, a určite budem opatrnejšia pri výbere, predsa len, teraz s odstupom dvoch rokov sa človek na seba pred tým a teraz pozerá úplne inak...ale stále verím na verných mužov, ono keď tam nie je dostatočná láska a iné veci, ľahko skĺznu k inej sukni...u nás nebola, to je realita a musím ísť dalej a tešiť sa zo slobody :-)
ahoj melly prave preto aky su dnesni 30tnici neschopaci som si vzala uver ja sama na seba. Nikomu nic nedlzim som zato zodpovedna iba ja sama a pri mojich ex frajeroch by som sa az sem nikdy nedostala. Nikomu sa nic nechcelo riesit kazdy by najradsej byval u maminky a nikam sa v zivote neposunul ziadna snaha nic. Niekedy som aj chcela rodinu ale teraz ked vidim aky su muzi vobec sa mi do toho nechce. To ze nechaju babu a rodinu pre prvu suknu ktora prejde okolo to ze neriesia vobec problemy to ze zena musi vsetko iniciovat sama ma uz nebavilo . Je mi takto vyborne ziadny stres ziadnu neveru nemusim riesit proste spokojnejsia som nikdy nebola.
vy ešte bývate spolu? a to prečo? ja by som ho vyhodila hned :-)