Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ide byvat s inou

Príspevok v téme: Ide byvat s inou
melly

Ahojte všetci,
po cca 2rokoch sme sa s priateľom rozišli /takmer 3/4roka sme bývali spolu v bytíku, kde ja zostávam...
čerstvo som zistila, že cca po rozchode niekoho spoznal a ide s ňou bývať (po 5týždňoch), a ja proste...je to čerstvé, a nejak som z toho vykoľajená, asi preto, že kým mi hovoril, že chce byť sám a vyskúšať si samostatný život, som bola oukej, ja sama a on sám, teraz zistím, že idú bývať spolu, hoc mi doteraz tvrdil, ako si hľadá pre seba byt a tak, zatiaľ ešte bývame spolu, ale je to veľmi náročné pre mňa...vypočuť si reči, typu: s ňou čo cítim, som nemal pri žiadnej inej a podobne...proste prajem mu všetko dobré...ale asi potrebujem čítať, že nie som jediná baba, ktorá takto skončila (po 30tke).
Ďakujem Vám :-)

minikonka

Ahoj Melly,

tak nevieme všetky detaily vášho vzťahu, prečo ste sa rozišli, prečo ostal bývať po rozchode u Teba, bola to vzájomná dohoda, či nutnosť?

Neviem koľko má chalan rokov, ale príde mi ako niekto veľmi nesamostatný. Pravdepodobne nemá vlastné bývanie, k rodičom (ak má dobrý vzťah, skôr mi príde, že nie, a je dosť možné, že je z rozpadnutej rodiny...) sa vrátiť nechce...
Teraz stretol niekoho, kto ho opäť bude ťahať a riešiť za neho starosti (s bývaním... momentálne).

Poznám možno podobného človekom, momentálne 40 tnik, 10 rokov vo vzťahu s babenkou, hneď začal s ňou bývať... vzťah sa nikam neposunul, len si užíval výhody vzájomného spolužitia...Následne sa po desiatich rokoch rozišli a našiel si ďalšiu, ku ktorej sa po čase (2 mesiace) nasťahoval tiež.. Vzťah skončil veľmi zle a vrátil sa k pôvodnej babe... tá ho prijala a sú opäť už dva roky spolu....akurát sa zasnúbili... chalan si vraj veľa vecí uvedomil, aj ako sa správať vo vzťahu, aj je o dosť samostatnejší... Možno mu tento rozchod pomohol, neviem.
Jeho snúbenica tvrdí, že áno, že to bolo pre oboch ponaučenie... On bol taký ľahostajný ... vždy všetko za neho riešili iní.. a na to sa spoliehal, že veď nejak bolo nejak bude ... Teraz je to vraj o dosť lepšie, zrejme dospel až v 40 tke. Inak povahovo veľmi dobrý a otvorený človek, len tá nesamostatnosť a lajdáckosť bola jeho mínusom. ALe ponaučil sa.
Neviem, či je to prípad aj Tvojho ex, len píšem o prípade, ktorý poznám ja a pri prečítaní Tvojho príspevku som si na tento párik spomenula.