Ahojte všetci,
po cca 2rokoch sme sa s priateľom rozišli /takmer 3/4roka sme bývali spolu v bytíku, kde ja zostávam...
čerstvo som zistila, že cca po rozchode niekoho spoznal a ide s ňou bývať (po 5týždňoch), a ja proste...je to čerstvé, a nejak som z toho vykoľajená, asi preto, že kým mi hovoril, že chce byť sám a vyskúšať si samostatný život, som bola oukej, ja sama a on sám, teraz zistím, že idú bývať spolu, hoc mi doteraz tvrdil, ako si hľadá pre seba byt a tak, zatiaľ ešte bývame spolu, ale je to veľmi náročné pre mňa...vypočuť si reči, typu: s ňou čo cítim, som nemal pri žiadnej inej a podobne...proste prajem mu všetko dobré...ale asi potrebujem čítať, že nie som jediná baba, ktorá takto skončila (po 30tke).
Ďakujem Vám :-)
Ide byvat s inou
Minikonka, po rozchode sme sa dohodli že ja zostávam v byte a on pôjde niekde čiže si bude hľadať byť, predtým býval v nájme s nejakým chalanom a ja s babou, baba odchádzala tak som navrhla že si budeme hľadať niečo najprv sa zdráhal a potom súhlasil, ale pri rozchode mi povedal že nemal ten pocit ísť so mnou bývať,,,,no skúsil a nevyšlo to,,naspäť by som ho už nechcela,,,, rozhovor o nás dvoch som iniciovala ja, s vedomím rozchodu lebo som cítila že to nie je oukej medzi nami, vlastne som zistila že sa spoznali na nejakom cete cca mesiac pred rozchodom ale tvrdí že má neodviedol,,,, už to je aj tak jedno, aano mrzí ma že si uvedomujem že som nebola s človekom ktorý sa ku. Mne hodí a preto si mohol ľahko nájsť tú lepšiu ktorá mu viac sadne a mohol cítiť nieco! V zmysle áno,,, s touto chcem žiť atd atď hoci je to rýchle a tak
A ospravedlnujem sa za preklepy, pisem z mobilu, tak je to hadam zrozumitelne...
A vlastne aj preto son polozila tie dalsie otazky na ktore si neodpovedala, t.j. kdw byval predtym nez ste spolu zacali byvat spolu, ci to bola iba nudzova situacia, alebo to tak citil, ze chce byt s Tebou a po chodeni posunut ten vztah na spolocnu domacnost, ktora vam vydrzala iba 3\4 roka...neviem, pride mi to zvlastne, bud to je podobny pripad ako sok uviedla nizsie, ten vsak to dievca miloval\miluje, len bol nezodpovedny a lahkovazny. Alebo islo z jeho strany o vypocitavost s niekym byt a zdielat vyhody spolocneho byvania. Co moze kludne byt teraz aj pri tej novej, jasne zi Ti to nezavesi na nos.. .nic si o nom nenapisala. Tak nemam ani predstavu o aky typ cloveka asi moze ist a hlavne myslim, ze Ta ovela viac trapi myslienka, ci Ta vobec miloval, ak tak rychlo uteka s inou a k inej. Preto som aj chcela vediet trochu viac...
Ja chapem, ze Ta to ranilo, preto som aj pisala, ze si myslim, ze si ten rozchod nebrala az tak vazne, hlavne preto, ze ste nadalej spolu byvali, uz len ohladom k tejto situacii si myslim, ze mal byt Tvoj ex taktny a o pocitoch k novej mlcat. Islo tu skor o Teba, ze zrejme si dufala v nieco ine ako definitivny rozchod. Zial teraz Ti ostava iba sa s tym zmierit...a akceptovat to. Drzin palce a neboj, po 30 tke zivot nekonci :-)
Minikonka, netvrdím že to jedine to mohlo byť ako dôvod rozchodu, určite s odstupom času vidím toho viac,,,najviac ma štve to, ako sa niekto vie veľmi rýchlo zariadiť, , hoci ako tvrdí to neplánoval,,a najmä keď vám ten muž dáva najavo že s ňou je to ako s nikým predtym, je mu to ľúto ale tak to je,,, teda to vyzdvihovanie súčasnej partnerky,,,ja kebyže mam nového priateľa takto nikomu neubližujem, mňa toto ranilo,no....ďakujem za podporu;-)
nechaj ho. Jeho rozhodnutie, este ho lutovat bude :)
Hm, no,
zrejme tam boli aj iné problémy, okrem toho, že si organizátorsky typ.
Jasné, že v jeho veku a dvojročnom vzťahu je čas sa posunúť, prípadne sa baviť aspoň o spoločnej budúcnosti.
Držím palce, asi ostávate priateľmi...keď už budete od seba veľmi by som nepátrala, čo a ako s novou...a netrápila sa.
Asi si nebola pre neho ta pravá, neviem. Mne príde ako keby si ten rozchod nemyslela nejako vážne... keď ste ešte bývali spolu a hlavne, kým nikoho nemal, tak si bola v kľude, až teraz, keď si zistila, že má inú, tak to Tebou pohlo... možno, ale aj tým, že hneď idú spolu bývať ...
A predtým než ste vy začali spolu bývať bol kde???
Doma??? Ci na nejakom inom byte?
moc tam na výber nemáš, len sa s tým zmieriť
ešte som chcela, že áno, problém bol v tom, že ja už som sa chcela posunúť, jemu to tak vyhovovalo, to žitie zo dňa na deň, ja som trošku viac organizátorský typ...možno to ho aj štvalo, že som preberala velenie, ale tak po 30ke mi príde normálne uvažovať čo ďalej