Všimla som si že kopa mojích kamošov z facebooku si zdieľa články z webu kde sa píše ako majú chudáci zbaliť babu ktorá sa im páči. To čo už len za úbožiakov nám naše slovenské matky a otcovia vychovávajú keď si ich synovia potrebujú hľadať rady ako opantať myseľ žien ktoré niesú povoľné hneď na prvom druhom treťom rande. To čo už len nám za generácia vyrastá že hneď myslí na sex? Nehľadá vzťah, skutočnú lásku len sexuálne uspokojenie od ženy. Hltavo čítajú tie stupidné články ako zbaliť babu hneď na prvom rande, ako ju rýchlo dostať do postele, ako ju spracovať, ako dosiahnúť aby sa mu podvolila.
Môžeme potom od dnešných mladých mužov očakávať vernosť a vôbec skutočnú pravú lásku,keď im tie stupídne články tlačia do hláv len sex?
Ako to že muži v minulosti tak tridsať rokov aj viac dozadu vedeli zbaliť babu bez nejakých debilných návodov na webe? Ako to že oni nemali problém a dnešní muži sú tak neschopní že to potrebujú "študovať" od nejakého kvázi odborníka na vzťahy z internetu.
Prečo dnešní mladí muži sú tak neschopní že musia čítať články na webe ako zbaliť ženu?
Aha volaju to ze dating coach
www.youtube.com
Ani by som nepovedala, ze "si za nieco mozu". Skor by som povedala "mozu byt vdacne samy sebe". Teda aspon ja si myslim, ze ked uz zena nie je hlupa a je problem ju "zbalit", tak na tom nie je nic zle, prave naopak. Len dobre pre zenu. Ale potom vysledok je, ze moze skoncit sama :D. Co na druhu stranu v dnesnej dobe pre mnohe zeny az taka tragedia nie je. No, maju to ti muzi tazke, kedze zeny na nich v dnesnej dobe uz nevisia.
Ahoj Belly.
Tak tu mi zo srdca hovoris, ja som ako muz, a vsimol som si, ze v poslednom case je youtube zaplavene takymi navodmi, a dokonca, aj takymi "profesionalmi" co si robia agentury, kde ich akoze skolia a bohatnu na tom. Presne si mi zo srdca napisala, ze je to ako "zbalit" babu, ako "zviest" babu, ako "opantat" babu a preniknut do jej myslenia. Pride mi to ako vlastne zmanipulovat babu, aby mohol byt "nejaky" vztah a hlavne sex. A kde je laska? Ved laska to urobi sama! Bez nejakych navodov. Pripada mi to, akoby sa snazili obist srdce, a zapojit iba mozog.. aby sa mohli dostat k sexu, alebo k "statusu" ze konecne niekoho mam. Aby boli akoze lovci, ze tu dostali, a mohli sa pysit. Je to chore a proti laske. Oni sa vystatuju tym , kolkym uz pomohli... mozno nejake sebavedomie nieje zle nadobudnut nejakym treningom, ked ten dotycny je uplne zablokovany, ale toto mi pripada ako "lov" teda dostat babu do postele, popripade do sexualneho vztahu, ze je to len o sexe. Aj to tak volaju ze "seducing art". Pride mi to nechutne, umele, neprirodzene. Proti prirode.
Pride mi to ako manipulacia, proste vyhnutie sa prirodzenym cestam, ako to ma fungovat, teda cez srdce, lasku. A to ide same potom, ved o tom to je. Cize, zeny su vlastne pod utokom takychto manipulatorov, co sa naucia citat kazdy ich pohyb tela, oci, a vsetky ich nedokonalosti, a zneuzit ich, aby "padli" a nechali sa zmanipulovat... chceli ho, chceli sex. Ved laska funguje nezavisle na tom, netreba nic manipulovat, ale toto mi pride, akoby ju zvadzali na sex vseliakymi trikmi a navodmi. Veru, z duse si mi povedala, aj mna to stve, lebo takto zivot nefunguje, a niesu z toho dobre vztahy, a nikdy z toho nebudu dobre rodiny. Je to len o sexualnom vztahu. Ale kde je laska? Ked takyto hrebec sa to nauci robit, navyse nebude vediet udrzat vztah, lebo bude zavisly na tom "love", cize skor ci neskor pojde lovit dalsie. Lebo predpokladam, ze kym zbablil prvu, musel to vela krat vyskusat tento lov, to co sa naucil, je to ako vystudovat skolu, a potom, ked jednu dostane, tak s tym prestane? To urcite nie, ved ma skill, do ktoreho investoval energiu a cas... urcite pojde casom skusat na ostatne a flitrovat s nimi.
Pride mi to ako vlastne vyuzit nedokonalu zensku psychiku, a ich tuzby a zneuzit ich na to, aby ich dostali kam chcu. A naucit sa flitrovat s nimi a zvadzat. Cize nechutny hnus vlastne.
Presne ako ti napísala adr1a. sám by som to lepšie nenapísal. Ženy si za to môžu samé tým ako sa chovajú a chalani si to len odvodia z toho ich chovania, je to len reakcia na chovanie dnešných žien. Mimochodom tá problematika sa nazýva sociálna dynamika a nie je úplne odveci treba ale vedieť kde nájsť dobrý článok a kde shit...
Ja zas nechápem ako sa ženy môžete nechať opantať takými rečami (ako som tu prednedávnom čítal) "nechýba ti niekto kto ťa bude hladkať? Miláčik."
A podobné sladké rečí ktoré nevyjadrujú nič ak to nemyslí človek úprimne čo z drtivej väčšiny chlapi úprimne nemyslia len vás chcú presne ako si to povedala zbaliť.
Nehovoria o tom že mne sú také reči ktoré som napísal a ďalšie ako "láska, miláčik" a všeobecne tie sladké reči okolo úplne trápne.
Keď mám človeka rád dokážem to vyjadriť inač a nie takýmito "kydami"
ja si myslim ze je to proste dostupnostou informacii z internetu. kedysi sa k takym informaciam mladici nedostali. mohli o tom debatovat s rodicmi ale to sa im prilis nepozdavalo tak ako to u mladych byva alebo s kamaratmi ktorych spolahlivost informacii tiez bola roznoroda. knih na tieto temy nebolo zas tak vela. ale internet to je ine. mnozstvo presvedcivych pisalkov ktori "zarucene" vedia co a ako. a ked uz mladici z internetu hltaju aj ine "zarucene" informacie preco nie aj tie o zenach.
A tiez volakedy ked chcel dakto citat, vybral si knizku bo ine nebolo, a knih tiez nebolo na 10tisice ako teraz, takze sa dala najst aj spolocna rec.
Ked sa nudil isiel von a tam mal socialnu siet, nie ako teraz sadne doma a zapne TV, FB a ine pakariny..
Chodilo sa von, nie pajzle, auparky, polusy a ine tzv super obchodne domy a neviem co este..
vela ludi to nechape, ale den ma 24h a ked stravis s inymi 30h+ tyzdenne vs co je teraz mozno tak 10h potom je to citit, a vela ludi sa aj boji kontaktu s inymi ludmi v tejto dobe, lebo ako bolo spominane, dobre vztahy sa uz dako nenosia.. je to celee smutnee..
Mozno preto, ze si o nich zeny myslia, ze su neschopni.
Belly, pýtaš sa, že akých mužov "nám naše slovenské matky a otcovia vychovávajú". A to bude asi jadro problému. Lebo nevychovávajú.
Väčšina spolužiakov našich detí prežila rozpad vzťahu svojich rodičov. Zažili tam plno nepekných vecí a nemajú príklad, čo je to ozajstná láska medzi mužom a ženou.
Jedna naša kamarátka, ktorá je učiteľkou na učilišti, hľadá medzi svojimi známymi nejaký manželský pár, ktorý by prišiel do jej triedy a porozprával jej žiakom o svojej rodine. Pretože celá trieda je z rozpadnutých rodín, fungujúcu rodinu nezažili, neveria vzťahom, nenadväzujú ich, majú medzi sebou len kamarátsky sex.
Chápeš, niekto má prísť do triedy a rozprávať o rodine, lebo žiaci to nepoznajú z domu. Takže netreba sa diviť, že hltajú blbé life-stylové články.
Ľudia čítajú také články, aké sa im ponúkajú. Keď na takých tých bežných stránkach, ako Azet, Atlas, Zoznam... nie je písané nič o amazonských dažďových pralesoch, tak o tom ani na nete čítať nebudú, ani keby ich to zrovna zaujímalo. Tak si čítajú to, čo sa im ponúka a ponúka sa im už takmer výlučne len toto. Alebo inak povedané, človek schopný skutočnej a pravej lásky toto čítať nepotrebuje, aj keď sa mu to zrovna ponúka. A falošný pes potrebuje návod, ako na (ne)falošnú suku.