Všimla som si že kopa mojích kamošov z facebooku si zdieľa články z webu kde sa píše ako majú chudáci zbaliť babu ktorá sa im páči. To čo už len za úbožiakov nám naše slovenské matky a otcovia vychovávajú keď si ich synovia potrebujú hľadať rady ako opantať myseľ žien ktoré niesú povoľné hneď na prvom druhom treťom rande. To čo už len nám za generácia vyrastá že hneď myslí na sex? Nehľadá vzťah, skutočnú lásku len sexuálne uspokojenie od ženy. Hltavo čítajú tie stupidné články ako zbaliť babu hneď na prvom rande, ako ju rýchlo dostať do postele, ako ju spracovať, ako dosiahnúť aby sa mu podvolila.
Môžeme potom od dnešných mladých mužov očakávať vernosť a vôbec skutočnú pravú lásku,keď im tie stupídne články tlačia do hláv len sex?
Ako to že muži v minulosti tak tridsať rokov aj viac dozadu vedeli zbaliť babu bez nejakých debilných návodov na webe? Ako to že oni nemali problém a dnešní muži sú tak neschopní že to potrebujú "študovať" od nejakého kvázi odborníka na vzťahy z internetu.
Prečo dnešní mladí muži sú tak neschopní že musia čítať články na webe ako zbaliť ženu?
to je ta dnesna spolocnost
sice to od tych clankov neocakavaju ale oni ani nevedia ze by mali zacat od budovania zdraveho sebahodnotenia namiesto tych rad od roznych pseudoodbornikov
Adria ale aj ty si spominala, ze nejaky tipek sa na FB snazi uputat tvoju pozornost, co v reali sa len usmieva. Rozumiem co ti na FB vadi, ale vidis, ze to medzi ludmi bezi.
Inak mame jednu kamaratku, teraz je uz stastne vydana, ale presla cez niekolko neuspesnych vztahov a skusila aj internetovu zoznamku. Ona je strasny extrovert, optimisticka, velmi bezprostredna a kamaratska, pohladna baba, robi do hudby a na tej zoznamke nedostala ani jednu ponuku, nikto ju nekontaktoval. V reale je vela chlapcov chcelo ale na tej zoznamke nezaujala nikoho...
Keď sa raz dám preoperovať na chlapa, budem to aj ja čítať :) :) :) :) :)
Filip. Mne zas FB nevyhovuje)) Niektorym uz z toho az sibe, niektori uz maju priznaky zavislosti ai) Som tam lebo musim. No inak tam chodim minimum. Vyplnila som tam o sebe tiez len minimum. Takmer nic. Par fotiek tam mam a zas ti co ma kontaktuju, tak je to cielene, lebo ma vidia. Ja mam radsej "anonymitu".
Skromny nazor. Ja zoznamky az tak neovladam nesledujem. No zas kamosky viem, ze nasli fajn muzov aj takto cez net (badoo, potom daka krest.zoznamka, a este na azete cez kategoriu priatelstvo spolocne zaujmy travenie vol.casu?, tak dako). No a s jednou kamoskou som sa pred tyzdnom na kave bavila ako sa ma a ze som videla na FB jej nove fotky s priatelom a vedela som ze bola single (ona je dost scestovana a bezne lieta hore-dole po svete, robi, a tento rok toho svojho spoznala na badoo, ona BA on TT a uz aj spolu ziju. Obaja uz po 30tke). Treba mat aj kus stastia a aj vediet selektovat eliminovat ludi od "odpadu" az po skvosty)). Ja neviem, kazdy nadava napr.na pokec a ja som tam ok ludi spoznala. Jasne ze je tam odpad /no to mas aj v beznom zivote/ no zas som si povedala ze ked som tam Ja))) tak aj ini tam musia byt taki ako ja aj ked v mensine)) a asi to plati ze co vysielas to aj pritiahnes) a mozno je lepsie nehladat silou mocou. Ja nic nikoho nehladam a prave just pritahujem k sebe tak fajn ludi)
ano lebo vcerajsi vedeli hned ako na vec... zase niekto kto vsetky svoje problem hadze na "dnesnu zlu dobu"
Na internete sa teraz asi ľudia zoznamujú hlavne cez FB. FB je na to celkom dobrý, lebo máš o tom človeku predstavu ešte pred tým ako ho oslovíš. Vidíš ako reaguje, čo si na stránku zavesuje, na aké akcie chodí a aj to či je single z toho pochopíš.
Ale aj tu na tomto fóre som už pár krát zažil, že si tu vymieňali kontakty. Otvorene povedané, pre muža je to tu dobré, lebo to tu sleduje veľa dievčat a žien. Stačí pozrieť témy typu hľadám prírodnú kamarátku, alebo hľadám metalistku.
adr1a. - Ja som na internete nenašiel žiadnu vhodnú stránku, samozrejme, pokec nerátam, to je odpad v poslednej dobe, oproti tomu, čo tam bolo 10 rokov dozadu. Všetky neplatené sú prázdne. Tie platené som neskúšal, ale možno mám smolu, ale pozeral som aspoň nejakých 7-8 stránok a naozaj tam nebol takmer nik online.
ftt: Prečítaj si ešte nadpis témi a v texte sama autorka svoje videnie aplikuje na všetkých mužom. Ja si myslím, že je to nesprávny pohľad.
Tí čo to dokážu, tak takéto články nikdy nečítali a nečítajú, pretože to nikdy nepotrebovali. Ti čo takéto články čítajú, tak ani keby sa to naučili naspamäť ako otčenáš, tak to nedokážu.