Všimla som si že kopa mojích kamošov z facebooku si zdieľa články z webu kde sa píše ako majú chudáci zbaliť babu ktorá sa im páči. To čo už len za úbožiakov nám naše slovenské matky a otcovia vychovávajú keď si ich synovia potrebujú hľadať rady ako opantať myseľ žien ktoré niesú povoľné hneď na prvom druhom treťom rande. To čo už len nám za generácia vyrastá že hneď myslí na sex? Nehľadá vzťah, skutočnú lásku len sexuálne uspokojenie od ženy. Hltavo čítajú tie stupidné články ako zbaliť babu hneď na prvom rande, ako ju rýchlo dostať do postele, ako ju spracovať, ako dosiahnúť aby sa mu podvolila.
Môžeme potom od dnešných mladých mužov očakávať vernosť a vôbec skutočnú pravú lásku,keď im tie stupídne články tlačia do hláv len sex?
Ako to že muži v minulosti tak tridsať rokov aj viac dozadu vedeli zbaliť babu bez nejakých debilných návodov na webe? Ako to že oni nemali problém a dnešní muži sú tak neschopní že to potrebujú "študovať" od nejakého kvázi odborníka na vzťahy z internetu.
Prečo dnešní mladí muži sú tak neschopní že musia čítať články na webe ako zbaliť ženu?
A takéto články k tomu ešte viac dopomáhajú. Mám pocit že tieto články vytvárajú v mužoch pocit súperenia, súťaženia kto zvedie najviac žien. Akoby si chceli niečo dokazovať, zvyšovať ego pošramotené alebo liečiť komplexy. Myslím že tieto články čitajú najviac muži ktorí majú nízke sebavedomie pri ženách a nevedia ako s nimi komunikiovať. Hľadajú pomoc na nesprávnom mieste.
Aj preto je viac rozvodov. Mužom stačí že sa v ich okolí objaví iná žena ktorá ho začne zvádzať a je schopný podviesť. To isté aj zo strany žien.
Myslím že ľudia majú dnes totálne pomýlené hodnoty a za to všetko môžu média a reklama.
A nieje to tak? Veď muži dnes hľadia najmä na krásu a dušenvá krása je posledná čo si všimnú na žene. Idú viac po prsiach, nohách atď.
tak asi si musia dopomoct no.. s tym mi bohuzial nic neurobime
"Ale aj tu na tomto fóre som už pár krát zažil, že si tu vymieňali kontakty."
ja nie ale je pravda ze ma tu ista osoba zaujala :-)
inak filip trafil si kliniec po hlave s tou narocnostou. toto je take pomylene v dnesnej dobe. ked sa povie narocny muz vela zien si predstavy ze chce fyzicky krasnu zenu a menej narocny chce menej krasnu zenu :-D pritom sa zabuda prave tie dusevne vlastnosti. skoda podobne zmyslaju mnohe zeny o ich vlastnej narocnosti a coho by sa mala tykat.
Pobavilo ma, že prsia, nohy atď nazývaš "vysoké nároky na ženy".
"vysoké nároky na ženy" sú napríklad, že má istú dôstojnosť a zároveň pokoru, že je inteligentná a zároveň jednoduchá, že si vie poradiť a zároveń sa nechá viesť atď...
Filip čo? Nerozumiem
Belly, hento nazývaš "vysoké nároky"? :-)
Musím sa zastať na obranu žien, že nielenže ženy majú veľké nároky na mužov že musia mať prácu, byt, auto a neviem čo ešte, ono to záleží aj od samotnej ženy aká náročná je a zase nehádžme všetky dojedného mecha. Nie každá potrebuje mať milionára s audinom či bmw a s vilou niekde na predmestí. Nemiešajte barbie zlatokopky s normálne zmýšľajúcou ženou.
Zase vy muži netvrdte že dnešní muži nemajú vysoké nároky na ženy. Koľkí mladí si idú oči vyočiť na dlhonohých vysokých prsnatých blondínach. Koľko mužov má také nároky na ženu že musí byť prsnatá, dlhonohá, vysoká štíhla s hrivou a veľkými perami.