Všimla som si že kopa mojích kamošov z facebooku si zdieľa články z webu kde sa píše ako majú chudáci zbaliť babu ktorá sa im páči. To čo už len za úbožiakov nám naše slovenské matky a otcovia vychovávajú keď si ich synovia potrebujú hľadať rady ako opantať myseľ žien ktoré niesú povoľné hneď na prvom druhom treťom rande. To čo už len nám za generácia vyrastá že hneď myslí na sex? Nehľadá vzťah, skutočnú lásku len sexuálne uspokojenie od ženy. Hltavo čítajú tie stupidné články ako zbaliť babu hneď na prvom rande, ako ju rýchlo dostať do postele, ako ju spracovať, ako dosiahnúť aby sa mu podvolila.
Môžeme potom od dnešných mladých mužov očakávať vernosť a vôbec skutočnú pravú lásku,keď im tie stupídne články tlačia do hláv len sex?
Ako to že muži v minulosti tak tridsať rokov aj viac dozadu vedeli zbaliť babu bez nejakých debilných návodov na webe? Ako to že oni nemali problém a dnešní muži sú tak neschopní že to potrebujú "študovať" od nejakého kvázi odborníka na vzťahy z internetu.
Prečo dnešní mladí muži sú tak neschopní že musia čítať články na webe ako zbaliť ženu?
Belly> myslim, ze vacsina uz bola povedana nahlas. Zhrniem to, doba sa zmenila, a s nou aj muzi aj zeny.
Paci sa mi, ze ti zalezi skor na hmatatelnych veciach, ako na nejakom clanku na fcbku :) A ver mi, ze aj ja sam som sa utiekal k takym clankom, aj ked ja si myslim, ze som vedel rozoznat kde konci realita a kde zacina cista fantazia.
Drz sa a nevzdavaj sa hladania toho praveho, ktory aj ked si mozno par clankov precital, nakoniec v tebe najde tu pravu a zabudne na vsetky precitane clanky. A to je laska, slovo s 5 pismenami, ale obrovskym vyznamom :)
Michael. Mozno to nerobi sestra preto, aby si si nejaku splasil ale skor preto, ze sa mozno za teba hanbi)) Zeny skor podliehaju tlaku spolocnosti (susedov znamych ai) a mozno jej adresovali na teba alebo pocula na teba par nelichotivych poznamok a vycitaju to jej ako zene, tvojej sestre (pozri sa ako vyzera, ako chodi doriadeny, co nanho nedohliadnes ako zena ai), nez tebe co na to kasles a mas to na salame)) Vsak jej to jasne strucne razne povedz nech ta ignoruje a da ti v tejto oblasti pokoj) dovoluje si tolko, kolko jej len ty sam dovolis
Aj to uzivanie si ma dve strany mince. Prehnana neopatrnost v sexe ma vzdy nejaky dosledok. Otazne je len aky vazny. Ale vzdy sa nieco najde.
Najnovsie som pocula, ze aids vlastne neexistuje, ze to je umelo vytvorene. A to nemam zo ziadnych konspiracnych zdrojov ale od ludi v mojom okoli. :-D
Co sa tyka toho, ci zeny chcu menit druhych, su aj take ale ja napriklad som sa nikdy nesnazila niekoho menit, nakolko praveze mna sa snazili menit a mne sa to nepacilo. Kazdy je aky je, ved ta rozmanistost je pekna. Len kedy si to ludia uvedomia...
Poviem vám príklad z môjho života.
Mám sestru a tá sestra by bola strašne rada ak by som si našiel už konečne frajerku (čo nechcem, hovoria že som tichý moc sa nebavím, nie len si k sebe nikoho nechcem bližšie pustiť lebo nechcem vzťah preto som tichý, ani nechcem aby som tie ženy nejako zaujal, chcem byť jednoducho sám)
No k podstate témy, posledná kvapka bola keď ma chcela začínať "obliekať" a hovoriť mi aké veci by som mal nosiť, že to čo nosím vyzerá divne, prečo sa neoblečiem nejak peknejšie rifle, tenisky s tak tenkou podrážkou že pomaly cítim každý menší kamienok, hlavne aby to vyzeralo "cool" (aby sme si rozumeli väčšinou chodím oblečený tak viac športovo/v športovom oblečení)
Ale ide mi o to že tu vidíte to myslenie žien, ani neviem ako to mám opísať.
V podstatne snažila sa ma upraviť na taký obraz aký majú radi ženy ("zoženštiť ma") no ja som ja prečo by som sa mal začať zrazu správať obliekať inač (tak ako to majú ženy radi) len preto aby som zapôsobil aby sa za mnou obzreli alebo neviem čo?
Ja som ja, mám svoje vlastné názory, vlastný štýl obliekania.
Prečo nás chcete takto meniť?
Moireal tam to mozno suvisi trosku s tou emancipovanostou zien ktora tu bola spominana. respektive ako ju ponali mnohe zeny abych bol presnejsi. ale pravda je aj to ze mnohi ludia su ako keby zmagoreni tym ze nevedia co so sebou od dobroty. niektorym je mozno tak dobre ze vymyslaju somariny. a potom zijeme dobu kedy sa kazdy zazitok pocita. hlavne aby nam nejaky neusiel. v anglictine existuje aj take trefne pomenovanie ma skratku FOMO - fear of missing out. cize strach z toho ze nam cosi ujde :-) nie je nahoda ze sa tak vzilo do slovnika ludi ked hovoria o kvalite zivota tak casto spominaju uzivanie si, uzit si co najviac. ale o tom potom uz moc filozofujem a to sa tu nikomu asi nechce
V dnesnej dobe si prave sutaz o to, kto zvedie najviac jedincov, vsimam u zien. Zeny si potvrdzuju hodnotu v tom, kolko chlapov je z nich paf, s kolkymi spali a podobne. A to som si naozaj vsimla v mojom bezprostrednom okoli.
Niektorym to vyhovuje, ze sa nemusia snazit ale ini, ktori si nepridu na svoje zial musia sledovat ako na to. Ja sa tomu ani velmi necudujem. Ta cast chlapov,ktora je este hetero je uz beztak riadne zmagorena. Fakt akoby sa zotierali rozdiely medzi pohlavim.
Belly nezovseobecnoval by som. aj ja som sice toho nazoru ze existuje urcity trend, jeden by sa az cudoval aki jednoduchi a ovplyvnitelni my ludia dokazeme byt. casto krat si to ani neuvedomujeme a vysvetlujeme si svoje rozhodnutia preco koname tak ako koname vsemoznymi kvazi racionalnymi vysvetleniami casto aj neuveritelne prekombinovanymi :-) pritom si nedokazeme uvedomit ze nas k nasemu rozhodnutiu priviedlo nieco co nas podvedome ovplyvnilo na tej zivocisnej alebo emocnej urovni. takze suhlasim aj s tym co si pisala o mediach vobec s tym co je v dnesnej kulture. kazdopadne dobrou spravou je ze je stale dost ludi ktori sa tak lahko ovplyvnit nedaju. a nemusi to byt sposobene len tym ake hodnoty a nazory si vytvorili alebo prevzali pocas zivota, ale aj napriklad tym ake predispozicie maju k ich povahe. mas napriklad ludi ktori su od narodenia take viac hlbavejsie, vnimavejsie, citlivejsie typy a taki ludia budu pri vybere partnera castejsie klast doraz na dusevne vlastnosti. hoci vsetko je relativne, nic sa neda absolutizovat, isto aj medzi takymi najdes pomylencov. ale ti zisli z ich cesty ktora je im prirodzena. mozno prave preto ze maju tie komplexy a chcu si volaco dokazovat. kazdopadne nezufaj, muzi ktori kladu doraz aj na dusevne vlastnosti existuju, len tomu nesmies prestat verit a musis vediet takych rozpoznat.
Belly, to záleží od toho, na čo tú ženu chcú. Keď ju chcú na sex alebo na vyjadrenie svojho statusu (ako napríklad SUVčko) tak asi áno.
Ak ju chcú na spoločný život, tak sa na to pozerajú inak.
No a potom sú aj takí, ktorí naozaj obdivujú duševnú krásu, to je to, čo im na žene imponuje.
Pekný príklad je zakladateľ tejto témy:
www.zdravie.sk
To je tak asi všetko čo by som chcela k tomu napísať.