Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pestovanie marihuany

Príspevok v téme: Pestovanie marihuany
zarmutena

Velmi vas prosim napiste mi nazor na moj problem. S priatelom sme spolu 4,5 roka, uz sme aj zasnubeni. Zijeme spolu skoro 3 roky, z toho rok vo vlastnom byte, hypoteku splacame. Od kedy sme sa prestahovali do vlastneho bytu, priatel zacal vymyslat, ze by chcel skusit paradajky a pod., sa snazit pestovat rychlejsou formou, studoval k tomu, a v spalni v stole v skrinke, kde sa dava skrinka ku pocitacu, zacal vselijake systemy konstruovat, a najprv aj paradajky pestoval. Potom som si tam vsimla jednu zvlasnu rastlinu, a pytam sa ho, a to je co? Tak sa priznal, ze marihuana, ze len skusa ako to rastie. Paradajky co v tej skrinky vypestoval na priesady, sme uz posadili na balkon. Potom som tam neskor zase kukla a uz tam boli 3 tie rastliny, mali sme spolu vazny rozhovor, ze mi to vadi, ze to je tresne a na hanbu, ze sa za to velmi hanbim, co moj priatel pestuje. Vraj iba skusa a uz to pestovat nebude. Vcera som tam zase po mesiaci pozrela a plna skrinka marihuany...Ani bavit sa o tom nechce. Ja som na dne. Pestovatela marihuany za partnera mat? Inak je to skvely chlap, opora, nedroguje ani nic, sportujeme spolu, smejeme sa, proste ideal, ale ako sa postavit k tomuto problemu?

Mesačný princ

A čo je vlastne marihuana? Existuje aj technické konope, ktoré je presne taká rastlina, ako všetky ostatné. A aj pekná a je z nej výborný čaj :)

Takže niet o čom. Dokonca jej semienka predávajú na jeseň v každom obchode. pridávajú sa totiž do kŕmnych zmesí pre vtákov a dokonca bývajú aj v tých, ktoré sú pre domácich operencov.

Omg...niekedy sú ľudia divní a mi si vytvárajú nezmyselné dogmy.

Ak by niekto povedal, že Ligurček, levanduľa či niečo podobné je zakázané tak čo? Sa z toho poseriem nie?

Nech žijú ,,BIO,, potraviny, ktoré ani nejestvujú...

Niekedy žasnem nad niektorými témami a názormi.

neviem11111

sejla, a neviem odkial mas, ze na morave pestuje marihuanu kazdeho babicka. aj ja mam babicku na morave a pestuje libecek a rozmarin, rozhodne nie marisku.

neviem11111

ja888, samozrejme, ze je. marihuana este nie je dekriminalizovana. a diky za take ranne smoothie, z ktoreho mas potom cely den stavy. vyhodila by som aj rastlinu a aj frajera.

ja888

Aa je trestne aj pestovanie marihuany pre vlastnu spotrebu??? Vieniekto? Ja by som ju chudatko nevyhodila. Ved dnes sa povazuje za super liecivu rastlinu. Vyraba sa z nej olej proti rakovine. No ja by som ju minimalne supla do smoothie. Ach jaj. Co ja by som dala za ozajstnu liecivu marihuanu na zahrade :)
dakedy to kazdy pestoval kto mal zahradu a dobre bolo

Kýčera

Marihuana nie je "len rastlinka"! Jej pestovanie za účelom spracovania, užívania alebo predaja na Slovensku protizákonné a trestné! A prúser môže mať aj z jednej rastlinky.

marihuanka

Teraz ta nechapem riesis to ze preco pestuje marihuanu ked je to tresne alebo ze tu marihuanu bude nebodaj uzivat? Co riesis vlastne? To by som sa viac bala ze pestuje marihuanku a ze to je tresne, neviem sice ako ale asi nie hocijako... :)

Messje

Tak povedz aj ty jemu ze mu viac verit nebudes.Z paradajok zmenil na jednu a zrazu viac...tiez si verila ze len na skusku pestuje.

neviem11111

ty si prisla o priatela? on je nasraty?? co prosim? to taketo frajera chces, ktory si pestuje travu v sufliku a este ti nadava, ked povies ze sa ti to nepaci lebo je to nelegalne a v tom byte byvas aj ty?