Pestovanie marihuany

Príspevok v téme: Pestovanie marihuany
zarmutena

Velmi vas prosim napiste mi nazor na moj problem. S priatelom sme spolu 4,5 roka, uz sme aj zasnubeni. Zijeme spolu skoro 3 roky, z toho rok vo vlastnom byte, hypoteku splacame. Od kedy sme sa prestahovali do vlastneho bytu, priatel zacal vymyslat, ze by chcel skusit paradajky a pod., sa snazit pestovat rychlejsou formou, studoval k tomu, a v spalni v stole v skrinke, kde sa dava skrinka ku pocitacu, zacal vselijake systemy konstruovat, a najprv aj paradajky pestoval. Potom som si tam vsimla jednu zvlasnu rastlinu, a pytam sa ho, a to je co? Tak sa priznal, ze marihuana, ze len skusa ako to rastie. Paradajky co v tej skrinky vypestoval na priesady, sme uz posadili na balkon. Potom som tam neskor zase kukla a uz tam boli 3 tie rastliny, mali sme spolu vazny rozhovor, ze mi to vadi, ze to je tresne a na hanbu, ze sa za to velmi hanbim, co moj priatel pestuje. Vraj iba skusa a uz to pestovat nebude. Vcera som tam zase po mesiaci pozrela a plna skrinka marihuany...Ani bavit sa o tom nechce. Ja som na dne. Pestovatela marihuany za partnera mat? Inak je to skvely chlap, opora, nedroguje ani nic, sportujeme spolu, smejeme sa, proste ideal, ale ako sa postavit k tomuto problemu?

Radca12

Tak keď uprednostní rastlinu pred tebou, tak asi mu na tebe až tak nezáleží, šak jednoducho mu daj najavo že si to neželáš. Aj keď toto je ťažké, keď raz začal už tak lahko neskončí a málo kedy to končí len u marihuany, to je len otázka času

Sejla

Jezis, ved su to len rastlinky:D Na to, aby z toho mohol mat biznis, musel by mat velmi drahe zariadenia a minimalne jednu oddelenu miestnost. A na to, aby z toho mal skutocny pruser, musel by vsetko robit zle. Zober si, ze na takej morave pestuje marihuanu kazdeho babicka a vsetci su veseli.

zarmutena

Tak som dala na teba a povedala mu to, aj ukazala, ze som to napisala na net, a tiez ze to poviem jeho rodicom. Teraz zuri, a vyhadzuje to, a ja som ta najhorsia vraj. Asi som prave prisla o priatela, a ze mi uz viac verit nebude. :-(

Messje

Na skusku nikdo marihuanu nepestuje.Pozor na to!
Bud to ma na predaj,co je protizakonne alebo pre vlastnu potrebu.Ani jedno z toho nie je dobré. Ja by som to znicila bez mihnutia oka.Zijem tu aj ja a ja to tu nechcem.

tralalalalalalalalla

Ľahké a účinné riešenie. Povedz mu, že si to napísala verejne na net, že pestuje, a veľmi rýchlo sa toho zbaví.