Velmi vas prosim napiste mi nazor na moj problem. S priatelom sme spolu 4,5 roka, uz sme aj zasnubeni. Zijeme spolu skoro 3 roky, z toho rok vo vlastnom byte, hypoteku splacame. Od kedy sme sa prestahovali do vlastneho bytu, priatel zacal vymyslat, ze by chcel skusit paradajky a pod., sa snazit pestovat rychlejsou formou, studoval k tomu, a v spalni v stole v skrinke, kde sa dava skrinka ku pocitacu, zacal vselijake systemy konstruovat, a najprv aj paradajky pestoval. Potom som si tam vsimla jednu zvlasnu rastlinu, a pytam sa ho, a to je co? Tak sa priznal, ze marihuana, ze len skusa ako to rastie. Paradajky co v tej skrinky vypestoval na priesady, sme uz posadili na balkon. Potom som tam neskor zase kukla a uz tam boli 3 tie rastliny, mali sme spolu vazny rozhovor, ze mi to vadi, ze to je tresne a na hanbu, ze sa za to velmi hanbim, co moj priatel pestuje. Vraj iba skusa a uz to pestovat nebude. Vcera som tam zase po mesiaci pozrela a plna skrinka marihuany...Ani bavit sa o tom nechce. Ja som na dne. Pestovatela marihuany za partnera mat? Inak je to skvely chlap, opora, nedroguje ani nic, sportujeme spolu, smejeme sa, proste ideal, ale ako sa postavit k tomuto problemu?
Pestovanie marihuany
:D :D Vymysli novú tému teraz :P
Tak som dala na teba a povedala mu to, aj ukazala, ze som to napisala na net, a tiez ze to poviem jeho rodicom. Teraz zuri, a vyhadzuje to, a ja som ta najhorsia vraj. Asi som prave prisla o priatela, a ze mi uz viac verit nebude. :-(
Na skusku nikdo marihuanu nepestuje.Pozor na to!
Bud to ma na predaj,co je protizakonne alebo pre vlastnu potrebu.Ani jedno z toho nie je dobré. Ja by som to znicila bez mihnutia oka.Zijem tu aj ja a ja to tu nechcem.
Ľahké a účinné riešenie. Povedz mu, že si to napísala verejne na net, že pestuje, a veľmi rýchlo sa toho zbaví.