Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo sa muži škrabú v prítomnosti nejakej baby v rozkroku?

Príspevok v téme: Prečo sa muži škrabú v prítomnosti nejakej baby v rozkroku?
Zuzi - priezvisko nie

Zdravím,
mám frajera s ktorým chodím už skoro dva roky. A čo som si všimla že keď je v prítomnosti nejakej baby alebo len tak okolo nej prejde tak sa musí poškrabať v rozkroku alebo si to tam napraviť. Nehovorila som mu nič a tvárim sa že to nevidím. Ale neviem si to vysvetliť prečo toto robí a nielen on ale aj jeho kamarátov som si začala všímať že to niektorí tiež robia. Ako poviete si že asi nemám čo robiť že si toto všímam, no priznám sa že nemám lebo som nezamestnaná už tretí mesiac takže si všímam aj to čo iní asi nie. Ale vráťme sa k mojej otázke prečo to muži robia? Prejde nejaká baba okolo nich, alebo oni okolo nej, či sa s niektorou rozprávajú atď. a musia sa tam dole chytiť a upraviť, poškrabať. Ten môj to nerobí pri každej len pri niektorých. Neviem od čoho to závisí alebo má to niečo spoločné s ich predstavami v hlavách či s tzv. psychogennou neverou? Podotýkam, tie baby neočumuje.
ĎAKUJEM

Biela.Kobra

Podľa mňa to vo väčšine prípadov nemá nič spoločné so sexualitou, skôr s celkovým "pocitom samého seba". Proste majú potrebu upraviť sa, keď sa s niekým rozprávajú, nuž si siahnu na to najdôležitejšie :D Ja ináč tiež neriešim, keď si potrebujem napraviť ramienko na podprsenke alebo sa cítim nepohodlne z nejakého pohybu, lebo niekde niečo tlačí, vyliezlo a pod. väčšinou stačí proste mrdnúť plecom alebo si nenápadne siahnuť pod blúzku a napraviť sa :)

freduska55

:-D to by aj mna zaujimalo, niektory sa snazia to spravit tak nenapadne ale niektory sa vobec s tym nekaslu a poskrabu si ich. Ja som si to tiez uz vsimla :D

Zuzi - priezvisko nie

Ako pochopím keď to robia keď vystupujú z auta tak si ho musia napraviť aj guľky ale prečo aj pri chôdzi či v stoji? :-D