Zdravím,
mám frajera s ktorým chodím už skoro dva roky. A čo som si všimla že keď je v prítomnosti nejakej baby alebo len tak okolo nej prejde tak sa musí poškrabať v rozkroku alebo si to tam napraviť. Nehovorila som mu nič a tvárim sa že to nevidím. Ale neviem si to vysvetliť prečo toto robí a nielen on ale aj jeho kamarátov som si začala všímať že to niektorí tiež robia. Ako poviete si že asi nemám čo robiť že si toto všímam, no priznám sa že nemám lebo som nezamestnaná už tretí mesiac takže si všímam aj to čo iní asi nie. Ale vráťme sa k mojej otázke prečo to muži robia? Prejde nejaká baba okolo nich, alebo oni okolo nej, či sa s niektorou rozprávajú atď. a musia sa tam dole chytiť a upraviť, poškrabať. Ten môj to nerobí pri každej len pri niektorých. Neviem od čoho to závisí alebo má to niečo spoločné s ich predstavami v hlavách či s tzv. psychogennou neverou? Podotýkam, tie baby neočumuje.
ĎAKUJEM
Prečo sa muži škrabú v prítomnosti nejakej baby v rozkroku?
nemam pocit ze byu som sa skrabal ak pride nejaka babenka.. ale imho je mozne ze sa mu trosku postavi a treba si to narovnat...
ja to robim preto, lebo sa mi prilepi ud o varlata. Neznasam ten pocit v boxerkach ked sa zlepia obe casti...tak ho jednoducho napravim, uvolnim, premiestnim...
ak to robí v prítomnosti baby tak je to podľa mňa jasný signál že ho svrbí od vzrušenia penis lebo pri pohľade naňu sa mu tam nalieva viac krvi lebo ho vzrušuje tá dotyčná a preto má nutkanie ho skrotiť a aspoň utíšiť rukou lebo je na verejnosti a nemôže si zamasturbovať . Je to asi sexuálny podtón.
FilipTT - napíšem od veci a mimo témy, že v Taliansku v obchode so suvenírmi bolo napísané tiež po slovensky, že nedotýkajte sa vystaveného tovaru :) a to už je od Hainburgu a od slovenských hraníc riadne ďaleko.
pre chlapov je uplne normalne, ze sa skrabu tam dole, ale vacsina slusne vychovanych to nerobi pred cudzimi ludmi, takze asi je dobre toho tvojho na to upozornit.
Vnímam to tak ako Biela Kobra. Väčšina z tých dotykov genitálií je podľa mňa podvedomá, nie je za tým žiadne svrbenie, je to nutkanie, ktoré vychádza zo psychiky. Prečo neviem. To samozrejme nie je ospravedlnenie, aby s tým človek nejakým spôsobom neprestal.
Močenie - v Hainburgu bývala na kúpalisku taká tabuľka písaná po slovensky: Táto lúka nie je toaleta. Trochu kostrbatý preklad, ale bolo jasné čo to znamená a prečo to tam je. Ostuda....
Väčšina z toho je IMHO atavizmus. Staré kultúry považovali "stred tela", resp. genitálie za zdroj sily. Ešte aj dnes existujú primitívne kmene, kde sa chlapi pred bojom hromadne chytajú za vajcia či za vtáka. Máme to podvedome zakódované v genetickej pamäti. Mnohé malé deti, keď sa boja, si automaticky vrazia ruku medzi nohy a stískaj kolenami (chlapci aj dievčatá). Malí chlapci, keď sa rozprávajú s dospelým, sú často nervózni a naťahujú si pipíka alebo aspoň nohavičky, pretože ich to upokojuje, keď držia v ruke "svoju podstatu". Niektoré mamičky z toho idú do vývrtky, druhé si pomyslia, že veď z toho vyrastie. Väčšina z toho vyrastie, ale u iných sa z toho proste stane zvyk - pri stretnutí s inou osobou si siahnuť do rozkroku, prípadne prehrkať. Okej, je to nechutné a mali sa tohto zvyku zbaviť už skôr, ale keď im to nikto nepovie, tak to budú robiť ďalej.
Oveľa viac mi ale vadí už tu spomenuté bohorovné močenie na verejnosti. A to sa netýka len bezdomovcov v okolí železničných staníc, ale aj dobre oblečených pánkov na okraji ciest alebo v blízkosti pohostinstva. Nie som nejaká citlivka a nejakého toho úda som už videla, ale aby sa jeden chlap ani nesnažil extra ukryť pred okoloidúcimi ženami, to už zaváňa poriadnym barbarstvom až úchyláčinou. Ja byť takého mama alebo žena, tak mu to riadne zrátam. A že chýbajú verejné toalety, takže kde to majú robiť? Nuž, aj ženy majú močový mechúr, často menší ako chlapi, a aj tak stretnúť ženu močiacu pri múre budovy, kraj chodníka alebo pod stromom v parku nie je až také časté.
Ja ako chlap sa tiez poskrabem ked ma svrbi :D ci uz na verejnosti alebo doma, aj ked sa to snazim robit nenapadne, lebo vsetci z toho robia halooo a cumia na vas ako na uchyla :D . Ja by som to prirovnal aj k inemu "svrbeniu" na tele takisto sa poskriabete nie? Ci uz na ruke, chrbate, nohe alebo hocikde inde, tak preco by si chlapi nemohli vajcia poskriabat ked ich svrbia? :D
Filip
Ved to je ono.Oni si to prehadzuju sprava dolava a opacne.To o tom skrabani,aj ked aj to robi vela chlapov,som napisala ja.
No neviem si predstavit zeby som si na verejnosti napravala nohavicky ci uz zozadu ci spredu.To nie je o tykoch ktore si neuvedomuju.To robia a su si toho vedomi.
Nemoze niekto prirovnavat napravenie ramienka ci kostice na podprsenke u zien.Tu hovorime o ruke v rozkroku.