Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo sa muži škrabú v prítomnosti nejakej baby v rozkroku?

Príspevok v téme: Prečo sa muži škrabú v prítomnosti nejakej baby v rozkroku?
Zuzi - priezvisko nie

Zdravím,
mám frajera s ktorým chodím už skoro dva roky. A čo som si všimla že keď je v prítomnosti nejakej baby alebo len tak okolo nej prejde tak sa musí poškrabať v rozkroku alebo si to tam napraviť. Nehovorila som mu nič a tvárim sa že to nevidím. Ale neviem si to vysvetliť prečo toto robí a nielen on ale aj jeho kamarátov som si začala všímať že to niektorí tiež robia. Ako poviete si že asi nemám čo robiť že si toto všímam, no priznám sa že nemám lebo som nezamestnaná už tretí mesiac takže si všímam aj to čo iní asi nie. Ale vráťme sa k mojej otázke prečo to muži robia? Prejde nejaká baba okolo nich, alebo oni okolo nej, či sa s niektorou rozprávajú atď. a musia sa tam dole chytiť a upraviť, poškrabať. Ten môj to nerobí pri každej len pri niektorých. Neviem od čoho to závisí alebo má to niečo spoločné s ich predstavami v hlavách či s tzv. psychogennou neverou? Podotýkam, tie baby neočumuje.
ĎAKUJEM

hahaha

Ja si pamätám ako malé decko, keď ešte žil dedo. Keď prišiel k nám hore na poschodie (bývali sme v rodinnom dome), tak ako malé deti sme si tiež všimli, že dedo, keď prišiel za nami tak si ich napravil, poškriabal :D My sme sa z toho vždy potom smiali :D Ale nymeslím, že to malo nejaký sexuálny podtón. Je to asi vo zvyku, nevedome.

Prezyvka055

Tu v Mnichove su na zastavkach ci uz elekticky, metro busy a podobne kamery. Okrem teda policajnych kamier tu maju kamery dopravny podnik a oni si to tam udrziavaju v cistote. Myslim ze to by pomohlo aj slovakom. A hlavne pokutovat. Kludne by stacilo keby sa mestky policajti vybrali rano a vecer ked idu ludia z prace a doprace po zastavkach :D myslim ze by vybrali tolko pokut za znecistovanie okolia ze by mali pekne premie. Slovakov inak ako kamerami a pokutami nedonutis spravat sa normalne.

Na druhej strane na slovensku je dost absencia verejnych toaliet a odpadkovych kosov. A ked uz nejake kose na zastavkach su, zvacsa su uplne prepchate. Nejak to ide ruka v ruke s neporiadnostou tohto naroda.

Filip TT

To bude asi skôr otázka na psychoanalitika, pochybujem že to niekto robí vedome a má na to dôvod, ktorý by tu napísal. Asi je to len nejaký druh tiku.

Ten prípad, že "treba napraviť smer" to je otázka nepohodlia, to je niečo iné, to robí človek vedome a záleží na jeho - neviem to nazvať - či to urobí diskrétne alebo verejne.

Messje

Ci uz po vajciach alebo si naprava pindura je jedno.Je to hnus
Prezyvka
Ja som toto prisaham v cudzine na verejnosti nevidela curat popri stromoch alebo po rohoch.Fakt len u nás.

Prezyvka055

Messje :D :D ked som bol raz v Kosiciach a isiel som z vlakovej stanice smerom do mesta, tak tam je taky park. Kracam si veselo a zrazu typek zhodi tasku na zem stiahni si nohavice, cupne si a zacal srat pri strome :D. Celkovo na slovensku zastavky mhd su vyuzivane ako zachody a podobne. Nie nadarmo som vravel ze tu by nestacil ani policajt na kazdej ulici, Slovaci nemaju vychovu. Na verejnych priestranstvach obzvlast.

Zuzi - priezvisko nie

Messje nepíšem že sa škrabe po vajciach, vajcia im visia vzadu, vpredu majú penis. Ten môj sa napráva z predu v rozkroku a ešte mierne rozkročí nohy pritom keby mohol tak by jednu nohu aj odlepil od zeme :-D

Messje

Su to nevychovane prasatá
Ja by som s chlapom co sa skrabe po vajciach na verejnosti alebo cura na ulici,pluje,ci uz zapcha nosnu dierku a bez servitky vysplechne sopel z nosa...nikdy ale nikdy ani na kavu nesla.Pri mne keby to urobil...dovidenia.Je to len nevychovane prasa co toto robi.

Hrac+

Je to presne o tom, preco zeny si popravaju podprsenku kvoli aktualnej nepohodlnosti kostic, ramienok a pod. :-) nema to ziadny hlbsi vyznam