Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem kto som....

Príspevok v téme: Neviem kto som....
sabrina 675

nedokazem zit v realite !!!! hnusi sa mi realita ,ludia .vsetko okolo mna ,,,, utiekam sa k alkoholu ,lebo ked sa opijem citim sa ako v inej dimenzii ,vsetko je krasne .stastne ,super... a na druhy den ta skur. a realita , kde treba stale nieco riesit .. ziadna laska ... len vyhcani ,falosni ludia !!.. mam svoju bublinu v ktorej si zijem a je mi tam dobre . vzdy sa niekto snazi mi tam natlacit .a ked sa mu to podari ,a ja ho pustim ,vyklube sa z neho falosna svina .(nechapem tomu ). som prirozdene atraktivne dievca ,ale velmi uzavrete do seba .. s ludmi sa bavim iba nutne ...nevyhladavam polocnost ludi .a nerada sa davam do reci s ludmi ktorych nepoznam a snazia sa somnou kontaktovat .iba ked ,mi je clovek sympaticky a musim z neho citit, ze mi je nejak podobny .... ked ma kamoska zavola na disku idem ,lebo nechcem byt v stereotype ,ktory z duse neznasam .. na diske pozeram iba do zeme ..okolo kohokolvek prejdem .. chalani po mne slintaju ..ale ja si idem svoju trasu a nepozeram na nikoho ..a nerada sa kontaktujem .. pripadam si ako z ineho sveta !!! v dnesnej dobe kde su baby vychcane ,falosne suky ,ktore ked su trocha krajsie ,si myslia ze su hned playmate ...ktore sa nestitia nicoho ! ... neviem kto som ,na co som tu .. mavam stavy uzkosti ,paniky .....som uplne tupelo .. ,ktore nedokaze vychcane jednat ,ked je to potrebne v moj prospech .. proste mam len same problemy ,lebo v tomto skurve.... falosnom svete ..nedokazem byt vychcana ..a vypocitavo reagovat ...--

je mi na grc .... je tu niekto ako ja ??

mam56

Ja Ti nechcem pomôcť. Je mi jedno, že trpíš. Ja som vyhral taký boj, ktorý si niekto nedokáže predstaviť ani v tej najhoršej nočnej more.
Môžem vás mať všetkých v zadnej časti tela, aj tie vaše psycho-hodnoty. Ako peniaze a tak.
Ste mi na smiech. Boli ste mi na smiech, ste mi na smiech a aj budete. Musím vám to povedať, lebo ja som niekde inde než vy.
Nepochybujte o mojich schopnostiach, lebo ja ich mám.
Len raz sa pri mne usmejte na krivo a uvidíte. Nehrajte sa s ohňom, keď to neviete!
Verím, že tí, ktorí sa pri mne zasmiali na krivo, už trpia ako zbitý pes.
A s každým z vás tak zatočím. A budem spať vždy pokojne ako batoľa.
Apropo, ja som nevedel, že vy ste až takí rasisti.
Zabite ma a ja vás zabijem aj po svojej smrti, ale nielen raz, ale minimálne 100 krát a to nepreháňam.
Vôbec s vami nebudem mať žiadne zľutovanie.
Skúste a uvidíte, čoho som schopný.
A keď sa stane niečo mojej láske Alizee, tak ich zašliapnem ako bezduché mravce.
Mne patrí tento svet, lebo som ho dostal. Tak si to zapamätajte. Ja chyby nerobím, you ants.

miriamka:)

No to nie je moj pripad ale chcem ti pomoct. :) som dievca a ty mas kolko rokov? Je to smutne co preživaš, nuž bavi ta nieco v zivote? Co to je? Co ta bavilo, naplnalo, okrem alkoholu a podobne? Najdi si pozitivny zmysel zivota a vedz ze ked zomries prirodzene (bez svojho pricinenia ale vtedy kedy pride na to cas)vtedy to bude pre teba najlepsie, lebo po fyzickej smrti je nebo a tam sa dostane ten, co sa nezabije.... Naozaj, drzim ti palce. Drz sa.