Neviem kto som....

Príspevok v téme: Neviem kto som....
sabrina 675

nedokazem zit v realite !!!! hnusi sa mi realita ,ludia .vsetko okolo mna ,,,, utiekam sa k alkoholu ,lebo ked sa opijem citim sa ako v inej dimenzii ,vsetko je krasne .stastne ,super... a na druhy den ta skur. a realita , kde treba stale nieco riesit .. ziadna laska ... len vyhcani ,falosni ludia !!.. mam svoju bublinu v ktorej si zijem a je mi tam dobre . vzdy sa niekto snazi mi tam natlacit .a ked sa mu to podari ,a ja ho pustim ,vyklube sa z neho falosna svina .(nechapem tomu ). som prirozdene atraktivne dievca ,ale velmi uzavrete do seba .. s ludmi sa bavim iba nutne ...nevyhladavam polocnost ludi .a nerada sa davam do reci s ludmi ktorych nepoznam a snazia sa somnou kontaktovat .iba ked ,mi je clovek sympaticky a musim z neho citit, ze mi je nejak podobny .... ked ma kamoska zavola na disku idem ,lebo nechcem byt v stereotype ,ktory z duse neznasam .. na diske pozeram iba do zeme ..okolo kohokolvek prejdem .. chalani po mne slintaju ..ale ja si idem svoju trasu a nepozeram na nikoho ..a nerada sa kontaktujem .. pripadam si ako z ineho sveta !!! v dnesnej dobe kde su baby vychcane ,falosne suky ,ktore ked su trocha krajsie ,si myslia ze su hned playmate ...ktore sa nestitia nicoho ! ... neviem kto som ,na co som tu .. mavam stavy uzkosti ,paniky .....som uplne tupelo .. ,ktore nedokaze vychcane jednat ,ked je to potrebne v moj prospech .. proste mam len same problemy ,lebo v tomto skurve.... falosnom svete ..nedokazem byt vychcana ..a vypocitavo reagovat ...--

je mi na grc .... je tu niekto ako ja ??

Mesačný princ

sabrina 675 - a čo tak napísať o tom knihu?

Tiež premýšľam podobne ako ty, ale to by som sem dlho písal. Takže ti len poprajem veľa šťastia :) Ver alebo nie, jedného dňa budeš naozaj šťastná. Len to nesmieš vzdať. Ty veľmi dobre vieš kto si a vieš aj akou cestou si sa vybrala.

sabrina 675

filip ak to ma z hlavy .. tak ho velmi obdivujem .. milujem ludi co su ini ....... maju ine zmyslanie .. to co napisal ,je nadherne!! ........PREZYVKA... ja na nikoho nenadavam ,ze je prasa alebo tak ... ja respektujem ,ze kazdy clovek je iny a ma ine zmyslanie ..(ja praveze ,som az velmi chapava ,az moc ,tak ,ze ja dokazem pochopit cloveka ,ale mna pochopi malokto ...... ja som takato a hotovo .. mam to v sebe ... naco sa mam menit ? ako sa mam zmenit ,ked to neviem ! ked som takato a ina neviem byt ! ja tu neprosim o recept ako byt inou ! ale ci su ludia ako ja ,ci je tu niekto ako ja... lebo si pripadam ako blazon, .....milujem knihy a citam knihy .. znova je to len o tom , ze si kupim knihu ...vnorim sa do nej ,a nevnimam realitu .. potom mam tu knihu asi tyzden v hlave .. a zijem v tej knihe asi tyzden ...... a zasa neznasam stereotyp ...proste nedokazem dokola robit tie iste veci ..zacne mi hrabat psychicky ..moja mysel stale rozmysla a rozmysla ,ked mam chut na knihu precitam knihu ,ale keby om ju mala citat kazdy den omrzi ma to .. ked mam chut si vypit tak si vypijem ,ked ma kamoska zavola na disku idem na disku ... a stale by som chcela nieco robit a riesit ... nedokazem 5 minut sediet a pozerat telku ,zacnem byt nervozna ,neviem co so sebou ! a ked nemam co robit idem sa zblaznit !

Weirdo

Ahoj Sabrina. Na jednej strane suhlasim s Prezyvka055, a to v tom, ze ked uz si vytvaram tu svoju takzvanu bublinu, radsej do nej zahrniem len tie dobre veci.. na druhej strane sa vsak dokazem vzit do tvojej koze a aj do situacie ludi, ktori sa utiekaju k alkoholu. Hoci ja sama to nerobim, pretoze ten stav vyslovene neznasam, niektorym sa to moze zdat ako riesenie, aj ked nie je.
Pisala si, ze milujes knihy. Skus sa zamerat na to citanie. Je predsa lepsie zobrat knihu, dostat sa do ineho pribehu, zit aspon nachvilu v inom svete :)
inak. Som z tych, ktorym sa tiez zije tazko v tejto realite. A tiez sledujem, s nechutenstvom a odporom, ako na tomto svete poctivy a cestny clovek daleko nezajde. Tento svet je falosny.
Ale takisto si myslim, ze kazdy ma na tomto svete nejaku ulohu, mozno nevyzera ako podstatna a dolezita, ale v konecnom dosledku je. A to, ako budeme konat na tomto svete sa raz urcite niekde vyobrazi po nasej smrti.
mimochodom tiez si pripadam ako z ineho sveta :D niekedy mam dokonca pocit, ze nie som ani clovek, pretoze nim nechcem byt. Nechcem byt oznacovana za jedneho z tych, ktori dokazu zabijat, ublizovat, klamat a podvadzat.

Prezyvka055

Poznam zopar ludi co ziju vo svojich bublinach alebo svojich svetoch, nakoniec aj ja mam nejaky ten svet.
V kazdom pripade co nechapem je ked niekto miesto toho aby si v tej "bubline" svet vylepsil tak tam zahrnie alkohol, drogy a podobne idiotiny.
Popritomu nadava na druhych ake su hovna a sam zije ako prasa a mozno este horsie ako na tych kt nadava.
Ved ked predsa zit nejako alternativne tak budis, ale skor lepsie ako horsie nie?

sabrina 675

mam56 ............ krasne napisane ! .. to je z nejakej knihy ? ...milujem knihy .. je to super ......takto nejak sa citim :D

mam56

Ja vás mám rád, tak majte radi aj vy mňa. Nič od vás viac nechcem. Prišiel som si na tento svet len vypiť kávu, tak ma nechajte na pokoji.
Už nebudem nadávať.
I like you, vy bezduché schránky.

mam56

A inak. Ja som iný než tí predo mnou. Ja vás mám skutočne rád. Napriek tomu, že som schopný všetkého.
Ja vás mám rád, tak prečo ma vy tak neznášate?
Vy ste Marťania, či čo?:-)
Ja vám poviem vždy pravdu, len preto, lebo sa mi nechce klamať. Každému poviem pravdu rovno do očí. Dokážete to aj vy?!
Vy úbožiaci.
Raz budete všetci moji, o tom som hlboko presvedčený.
Tak si dajte facku a uznajte to, kto som ja.
Je nepotrebujem tento svet. Mne už teraz celý patrí.
Je pekné mať veľkú rodinu, že?:-)))