Neviem kto som....

Príspevok v téme: Neviem kto som....
sabrina 675

nedokazem zit v realite !!!! hnusi sa mi realita ,ludia .vsetko okolo mna ,,,, utiekam sa k alkoholu ,lebo ked sa opijem citim sa ako v inej dimenzii ,vsetko je krasne .stastne ,super... a na druhy den ta skur. a realita , kde treba stale nieco riesit .. ziadna laska ... len vyhcani ,falosni ludia !!.. mam svoju bublinu v ktorej si zijem a je mi tam dobre . vzdy sa niekto snazi mi tam natlacit .a ked sa mu to podari ,a ja ho pustim ,vyklube sa z neho falosna svina .(nechapem tomu ). som prirozdene atraktivne dievca ,ale velmi uzavrete do seba .. s ludmi sa bavim iba nutne ...nevyhladavam polocnost ludi .a nerada sa davam do reci s ludmi ktorych nepoznam a snazia sa somnou kontaktovat .iba ked ,mi je clovek sympaticky a musim z neho citit, ze mi je nejak podobny .... ked ma kamoska zavola na disku idem ,lebo nechcem byt v stereotype ,ktory z duse neznasam .. na diske pozeram iba do zeme ..okolo kohokolvek prejdem .. chalani po mne slintaju ..ale ja si idem svoju trasu a nepozeram na nikoho ..a nerada sa kontaktujem .. pripadam si ako z ineho sveta !!! v dnesnej dobe kde su baby vychcane ,falosne suky ,ktore ked su trocha krajsie ,si myslia ze su hned playmate ...ktore sa nestitia nicoho ! ... neviem kto som ,na co som tu .. mavam stavy uzkosti ,paniky .....som uplne tupelo .. ,ktore nedokaze vychcane jednat ,ked je to potrebne v moj prospech .. proste mam len same problemy ,lebo v tomto skurve.... falosnom svete ..nedokazem byt vychcana ..a vypocitavo reagovat ...--

je mi na grc .... je tu niekto ako ja ??

Gima

Prestan chlastať, tupaňa. Venuj sa športu, zvieratám, hudbe a nauč sa mať rada aspoň seba, ked všetkých naokolo nenávidíš. Pracuj na sebe, neutápaj svoj drahocenný čas v alkkohole.

lpokoter

no ja by som povedala ze mas velky nabeh statsa zavislou na alkohole davaj bacha stav v opojeni popisujes az moc pekne to je varovny signal.

lpokoter

no ja by som povedala ze mas velky nabeh statsa zavislou na alkohole davaj bacha stav v opojeni popisujes az moc pekne to je varovny signal.

mam56

Ja keď si večer vypijem, tak tiež potom neviem, kto som. Musím písať akoby pod tlakom niekoho iného, kto pôsobí cezo mňa. Mne to príde riadne trápne, keďže ide o slová, s ktorými nie som stotožnený.
Ospravedlňujem sa za to a hanbím sa za to.
Ak by ste mali chuť na niečo z mojej hudobnej tvorby, tak si to môžete vypočuť na You Tube. Robil som to hlavne pre radosť a to by mala moja hudba prinášať.
www.youtube.com

Mesačný princ

Kľudne píš všetko tak, ako ťa to napadne. Ani ja som nevedel písať a jednu som už napísal. Nečakaj do staroby. Možno žiadna nepríde. Budúcnosť nepoznáš. Ja ti môžem len napísať, že čím dlhšie niečo robíš, tak tým sa viac zdokonaľuješ ak ťa to baví.

Si na takej ceste, akú si vybrala svojmu ja a máš taký osud pre aký sa rozhoduješ každým okamihom.

sabrina 675

mesacny princ ! ... ver alebo never ..ale mam v hlave plan ,ze az raz budem stara,tak chcem napisat knihu ! zit niekde na samote mat dva cierne kone a pisat knihy ! ..len ,nemam taku skvelu slovnu zasobu dostat na papier a do knihy vsetko to co citim :) ale snad sa mi to raz podari :)