nedokazem zit v realite !!!! hnusi sa mi realita ,ludia .vsetko okolo mna ,,,, utiekam sa k alkoholu ,lebo ked sa opijem citim sa ako v inej dimenzii ,vsetko je krasne .stastne ,super... a na druhy den ta skur. a realita , kde treba stale nieco riesit .. ziadna laska ... len vyhcani ,falosni ludia !!.. mam svoju bublinu v ktorej si zijem a je mi tam dobre . vzdy sa niekto snazi mi tam natlacit .a ked sa mu to podari ,a ja ho pustim ,vyklube sa z neho falosna svina .(nechapem tomu ). som prirozdene atraktivne dievca ,ale velmi uzavrete do seba .. s ludmi sa bavim iba nutne ...nevyhladavam polocnost ludi .a nerada sa davam do reci s ludmi ktorych nepoznam a snazia sa somnou kontaktovat .iba ked ,mi je clovek sympaticky a musim z neho citit, ze mi je nejak podobny .... ked ma kamoska zavola na disku idem ,lebo nechcem byt v stereotype ,ktory z duse neznasam .. na diske pozeram iba do zeme ..okolo kohokolvek prejdem .. chalani po mne slintaju ..ale ja si idem svoju trasu a nepozeram na nikoho ..a nerada sa kontaktujem .. pripadam si ako z ineho sveta !!! v dnesnej dobe kde su baby vychcane ,falosne suky ,ktore ked su trocha krajsie ,si myslia ze su hned playmate ...ktore sa nestitia nicoho ! ... neviem kto som ,na co som tu .. mavam stavy uzkosti ,paniky .....som uplne tupelo .. ,ktore nedokaze vychcane jednat ,ked je to potrebne v moj prospech .. proste mam len same problemy ,lebo v tomto skurve.... falosnom svete ..nedokazem byt vychcana ..a vypocitavo reagovat ...--
je mi na grc .... je tu niekto ako ja ??