Ahojte... Pred 3 mesiacmi som sa zoznámila s jedným mužom (nie je Európan) očaril ma, fyzicky ma priťahoval... Narozprával mi "sladké rečičky" a kedže ma velmi priťahoval párkrát som s nim strávila noc.. Neskor som začala však ocakavat viac.. On sice hovoril ze tiez, no pravda bola asi niekde inde, ale tu mi nedokázal povedat.. Neustale jeho klamstvá ma privadzali do šialenstva, ale aj tak som mu dala šancu... No a Nakoniec sa presťahoval do iného mesta, bez slova, bez emocii, bez vysvetlenia, proste odišiel z môjho života... Naposledy som s nim telefonovala pred mesiacom, od vtedy na neozval... Pritom sociálne siete využíva denno-denne, takze az taký busy urcite nie je... Viem ze nemam záujem, ani zjavne nikdy nemal, chcel ma iba dostať... Ale takto sa to v dnešnej dobe robí??? Odísť bez vysvetlenia??? Ale co ja? Ako zvládate myšlienku ze ten clovek je uz mozno s niekym iným, alebo ze sa Vám uz nikdy neozve... Zažili ste nieco podobne?
Odišiel bez vysvetlenia
Ked sa na to pozrieš s odstupom času, budeš rada, že to skončilo iba takto. Omnoho horšie by bolo, ak by si sa zamilovala úplne a ostala by si tehotná a potom by odišiel. Bol by to neznesiteľný pocit po celý život. Takto prejde istý čas a budeš sa na to dívať inak. Viem to z vlastnej skúsenosti, aj ked viem aký je to strašný pocit.
Ja som bola občas až panická z toho, ako sama píšeš, že už ho nikdy neuvidím, neobjímem, nebudem s ním. Velmi som plakala. Ale nič netrvá večne, ani smútok nie. Ver mi, keby ste boli spolu týmto spôsobom, trápila by si sa. Spoznáš iného, kto si ťa bude vážiť a bude chcieť s tebou tráviť čas.
Určite aj ked si spomenieš na svojich bývalých partnerov, tak teraz už nič necítiš. Predtým v danom čase si každého z nich mala rada, ale už to prešlo. A rovnako to prejde aj teraz, len treba čas.
Leana17
...aspoň vies, ze ta mal rad, ja to mam inak, bol to skvelý herec... Ale asi to tak malo byt, snáď to prebolí...
Lila-lila
Ahoj, mne sa stalo to isté. Poznali sme sa tiež asi 3 mesiace cez leto, tiež zahraničný. Počas leta sme to ani jeden nebrali nejak vážne, až po lete prišli zváštne pocity a začal mi chýbať, viem že aj ja jemu, ale boli sme od seba príliš daleko. A popravde chlapi všetko zvládajú ľahšie, takže to bral tak že sa už neuvidíme. Myslela som na neho každý den a každý den ma to veľmi bolelo, až prišiel den ked som už na neho prestala myslieť. Nie je to ľahké, ale človek sa musí zmieriť s tým, že niekedy to nie je tak ako by chcel a prijať to. Niekedy sa len tak v noci rozplačem, ale musím to nechať ísť a žiť svoj živoť dalej.
R.123 ďakujem za mile slova
Čo som očakávala? Za partnera by som ho nechcela, v tom som mala jasno od začiatku, očakávala som serióznosť a rešpekt! Žijem v zahraničí, sice iba krátko, nikoho tu poriadne nepoznám, najprv sa zdal byt milý, zdvorilý, slušný ale az neskor zlozil masku! Ale to uz bolo neskoro, ja som sa na neho namotala a obrátilo sa to proti mne!... Vraj zije v Európe 12 rokov, tak som si myslela ze je "poeuropcteny" ale zjavne nie!... Zjavne mi nic iné neostáva len zabudnúť, odpustiť sama sebe, lebo toto bol veľký krok do priepasti...
Filip TT, precital som si tvoju predoslu linku, co si hodil a teda to je sila.
www.zdravie.sk
Ja by som zenam doporucoval toto, ze pokial zisti, ze dotycny hraje automaty, tak od neho ist prec. Podla mna, normalny (myslim v zmysle rozumny) clovek nehraje automaty. Ak tam ide co i len raz, uz je jasne, ze je zle a ma nejaky problem. V dnesnej dobe, kto chce hrat, tak ma nekonecne vela (aj free) pocitacovych hier, cize ak niekto vhodi co i len korunu do automatu, tak podla mna uz ma nejaky psychicky problem. A od takeho cloveka co najdalej. Normalny clovek by tam ani nezasiel. Navyse, nikto nehra automaty len raz, myslim si, ze kazdy, kto tam ide raz, chodi tam aj pravidelne, lebo je na tom zavisly. Ale hlavne, normalny clovek tam nevhodi ani cent... ked uz tak, tak skusa stastie v loterii.
Vzdy ked som videl ludi, co hrali automaty, tak som mal velmi zly pocit, z toho cloveka. Myslim tym uplne vzdy, nie skoro vzdy. Vzdy, zatial 100%tna statistika.
zacat si s cudzincom chce z mojho pohladu dost odvahy ;)
Filip TT velkym ftakom...
Ovečka a ty si čím zapôsobil na Nemku? :)