Ahojte... Pred 3 mesiacmi som sa zoznámila s jedným mužom (nie je Európan) očaril ma, fyzicky ma priťahoval... Narozprával mi "sladké rečičky" a kedže ma velmi priťahoval párkrát som s nim strávila noc.. Neskor som začala však ocakavat viac.. On sice hovoril ze tiez, no pravda bola asi niekde inde, ale tu mi nedokázal povedat.. Neustale jeho klamstvá ma privadzali do šialenstva, ale aj tak som mu dala šancu... No a Nakoniec sa presťahoval do iného mesta, bez slova, bez emocii, bez vysvetlenia, proste odišiel z môjho života... Naposledy som s nim telefonovala pred mesiacom, od vtedy na neozval... Pritom sociálne siete využíva denno-denne, takze az taký busy urcite nie je... Viem ze nemam záujem, ani zjavne nikdy nemal, chcel ma iba dostať... Ale takto sa to v dnešnej dobe robí??? Odísť bez vysvetlenia??? Ale co ja? Ako zvládate myšlienku ze ten clovek je uz mozno s niekym iným, alebo ze sa Vám uz nikdy neozve... Zažili ste nieco podobne?
Odišiel bez vysvetlenia
ani sa necudujem, co si vlastne cakala??
Messje jj ale keby to skusal doma tak ho vysmeju.... preco typek z viedne je automaticky atraktivnejsi ako niekto z kosic?
Ovecka
Take jednoduche...
Aj oni potrebuju sex,tak aj keby nevedeli rec,staci im rec tela,byt atraktivny a hrat sa na milujuceho.
to je tak ked clovek dava sance niekomu kto nonstop klame...ja som povazovana za necitlivu zensku lebo nikdy nikomu neodpustim ale nikdy ma ani nikto nemoze klamat ..a som spokojna... neznasam tie reci o sancach a odpusteni.. kazdy dnes len caka kedy koho oserie..
inak nepochopim preco ked chlap hovori inou recou tak uz len tym je u zien min 2x taky atraktivny... pritom to moze byt uplny trtko a zenske sa idu po toto no a prave toto vela vyuziva, proste sa sem nesackuju uziju si a potom vypadnu a zenske sa potom velmi cuduju...
dievocka palec hore
Tak aj tu na zdravi je vidiet, ze to robia aj slovaci. Nielen cudzinci. No aj zeny
Zabudni naňho. Raz do tvojho života vstúpi ten pravý, ktorý bude mať rád aj tvoju dušu, nielen jednorazové užitie si tvojho pekného tela. Keď takého stretneš, tak ten už od teba neodíde nikdy.
cudzinci a zeny.. nekonecny pribeh
no joo cudzinci... tym sa treba vyhybat su to falosne svine