Ahojte... Pred 3 mesiacmi som sa zoznámila s jedným mužom (nie je Európan) očaril ma, fyzicky ma priťahoval... Narozprával mi "sladké rečičky" a kedže ma velmi priťahoval párkrát som s nim strávila noc.. Neskor som začala však ocakavat viac.. On sice hovoril ze tiez, no pravda bola asi niekde inde, ale tu mi nedokázal povedat.. Neustale jeho klamstvá ma privadzali do šialenstva, ale aj tak som mu dala šancu... No a Nakoniec sa presťahoval do iného mesta, bez slova, bez emocii, bez vysvetlenia, proste odišiel z môjho života... Naposledy som s nim telefonovala pred mesiacom, od vtedy na neozval... Pritom sociálne siete využíva denno-denne, takze az taký busy urcite nie je... Viem ze nemam záujem, ani zjavne nikdy nemal, chcel ma iba dostať... Ale takto sa to v dnešnej dobe robí??? Odísť bez vysvetlenia??? Ale co ja? Ako zvládate myšlienku ze ten clovek je uz mozno s niekym iným, alebo ze sa Vám uz nikdy neozve... Zažili ste nieco podobne?
Odišiel bez vysvetlenia
nerobia to chlapi pravidelne, ani vacsinou.. treba sa zamysliet nad tym preco to urobil urcite to nebolo len tak
chlapi toto robia pravidelne.
Ano robia to muzi tak, bohuzial. Takych pripadov je tu na zdravi velmi vela, za vsetky vyberam:
www.zdravie.sk
Odist bez slova je jednoduchsie nez vysvetlovat, odpovedat na otazky, na vycitky a vidiet to zlomene srdce....
Co ti poradit? Pre tento raz si to uz musis odtrpiet, uzavri pre seba tu vec s tym, nikdy ta nemal rad tak naozaj, bola si pre neho zaujimava len ako atraktivna zena ale nie ako zivotny partner, je nezodpovedny, ze vyuzil tvoj zaujem o neho a ty si bola naivna.
Priznaj si to a zmier sa s tym - clovek sa uci skusenostami, dievcat co sa takto popalilo a zlomili si srdce je vela. Viac sa v tom nesparaj - tam nie je moc o com uvazovat, cim menej sa v tom budes sparat, tym skor prejde ta bolest.
A nabuduce nebud taka naivna, muz ktory bude mat o teba vazny zaujem, bude vytrvalejsi - podla toho ho spoznas.
Tu by som urcite isla na krvne testy ci mi nezanechal nejaky darcek.Lebo u tychto typov si nebola urcite ani prva ani piata...len dalsia
ty sa este cudujes?? taky to vedia, namotat a odist bez slov
jej odpoved "ja viem...ale čo mám robiť, ked on ma priťahuje a je mi s nim dobre..."
už obšťastnuje inú,.. ja nepochopím ako si niekto ide namýšlať a niečo si slubovať od takých "vzťahov" veľvyslanci pred takymito vztahmi varuju všade, v mediach, už aj v teleráne bolo, je toho plny internet... a ešte nech spraví decko a potom ho unesie do Egypta a už ho v živote žena neuvidí.. debilita.... od inych narodnosti sa treba držať čo najdalej... moja známa robí rohošku turkovi.. ženu mu vybrali od narodenia...ako byva "zvykom" a ona čaka alebo neviem, že sa snad rozvedie koli nej... nechá svoju peknu mladu ženu- turkynu koli starej pomaly 50ročnej... a nedá si povedať... darmo jej budem dohovarať... že on ju pretiahne na poľnej ceste ako nejake rozptylenie zo stereotypu a vrati sa nazad ku svojej zákonitej...