Rozisli sme sa niekolko tyzdnov dozadu a na soc sieti som nasla fotku priatela na kave s kamaratkou ktora sa mu vyplakavala z rozchodu a on zasa s nou riesil nase vztahove problémy. Chyb kt som spravila...som si ich vedoma...no nechapem preco sa musel radit s nou a nie s kamaratmi. Domnievam sa ze aj ona nesie cast tej viny preco nemal chut viac zabojovat o nas vztah ked mu rozpravala veci ako - ze si zasluzis viac a podobne veci. Ved my zeny uz vieme co narozpravat a muzom netreba vela aby lietali.
Trapi ma to. Tie pochybnosti ,že s nou nieco ma..aj ked je to opak zeny kt ho pritahuju.
Nechcem sa odputat od neho a chcem ho získať spať.
Vycital mi ze casto som menila plany,ze necitil az taky velky zaujem o jeho osobu.
Mam za sebou tazku minulost a v tychto veciaxh som opatrna...ziskavanie dovery a celkovo budovanie toho partnerskeho vztahu. On bol typ ze chc3l vzdy vsetko a hned naraz.
Akym sposobom by sa dalo zabojovat o muza ak stratil doveru ale nerozisli ste sa v najhorsom?
Ak by uz aj z toho nebol partnerský vztah ..ja ho potrebujem vo svojom zivote min ako niekoho s kym pojdem na kavu do kina a tak. Myslite ze je to spravne?
Snazili ste sa niekedy svojho ex vratit do zivota? Ako to dopadlo? Ma to vyznam?