Je vhodné zabojovat o muza za tychto okolnosti?

Príspevok v téme: Je vhodné zabojovat o muza za tychto okolnosti?
Lola789

Rozisli sme sa niekolko tyzdnov dozadu a na soc sieti som nasla fotku priatela na kave s kamaratkou ktora sa mu vyplakavala z rozchodu a on zasa s nou riesil nase vztahove problémy. Chyb kt som spravila...som si ich vedoma...no nechapem preco sa musel radit s nou a nie s kamaratmi. Domnievam sa ze aj ona nesie cast tej viny preco nemal chut viac zabojovat o nas vztah ked mu rozpravala veci ako - ze si zasluzis viac a podobne veci. Ved my zeny uz vieme co narozpravat a muzom netreba vela aby lietali.
Trapi ma to. Tie pochybnosti ,že s nou nieco ma..aj ked je to opak zeny kt ho pritahuju.
Nechcem sa odputat od neho a chcem ho získať spať.
Vycital mi ze casto som menila plany,ze necitil az taky velky zaujem o jeho osobu.
Mam za sebou tazku minulost a v tychto veciaxh som opatrna...ziskavanie dovery a celkovo budovanie toho partnerskeho vztahu. On bol typ ze chc3l vzdy vsetko a hned naraz.

Akym sposobom by sa dalo zabojovat o muza ak stratil doveru ale nerozisli ste sa v najhorsom?
Ak by uz aj z toho nebol partnerský vztah ..ja ho potrebujem vo svojom zivote min ako niekoho s kym pojdem na kavu do kina a tak. Myslite ze je to spravne?
Snazili ste sa niekedy svojho ex vratit do zivota? Ako to dopadlo? Ma to vyznam?

Mesačný princ

Vieš prečo to takto cítiš? pretože ho stále ľúbiš a neuzavrela si to v sebe. Ak by ste boli znovu v kontakte, tak by sa stále zväčšovala tvoja frustrácia a nenaplnili by sa ani tie tvoje očakávania. Čo od tohoto celého očakávaš?

Mesačný princ

Ono ženy dokážu viac počúvať dokážu viac pochopiť, sú často empatickejšie a niekedy oveľa lepší priatelia ako muži.

Ale to by bolo nadlho. už sa rozhodol a podľa mňa je zbytočné ak sa budeš k tomu vracať.
Skús to všetko pochopiť a ak sa ti to podarí, tak začni nový život :)