Je vhodné zabojovat o muza za tychto okolnosti?

Príspevok v téme: Je vhodné zabojovat o muza za tychto okolnosti?
Lola789

Rozisli sme sa niekolko tyzdnov dozadu a na soc sieti som nasla fotku priatela na kave s kamaratkou ktora sa mu vyplakavala z rozchodu a on zasa s nou riesil nase vztahove problémy. Chyb kt som spravila...som si ich vedoma...no nechapem preco sa musel radit s nou a nie s kamaratmi. Domnievam sa ze aj ona nesie cast tej viny preco nemal chut viac zabojovat o nas vztah ked mu rozpravala veci ako - ze si zasluzis viac a podobne veci. Ved my zeny uz vieme co narozpravat a muzom netreba vela aby lietali.
Trapi ma to. Tie pochybnosti ,že s nou nieco ma..aj ked je to opak zeny kt ho pritahuju.
Nechcem sa odputat od neho a chcem ho získať spať.
Vycital mi ze casto som menila plany,ze necitil az taky velky zaujem o jeho osobu.
Mam za sebou tazku minulost a v tychto veciaxh som opatrna...ziskavanie dovery a celkovo budovanie toho partnerskeho vztahu. On bol typ ze chc3l vzdy vsetko a hned naraz.

Akym sposobom by sa dalo zabojovat o muza ak stratil doveru ale nerozisli ste sa v najhorsom?
Ak by uz aj z toho nebol partnerský vztah ..ja ho potrebujem vo svojom zivote min ako niekoho s kym pojdem na kavu do kina a tak. Myslite ze je to spravne?
Snazili ste sa niekedy svojho ex vratit do zivota? Ako to dopadlo? Ma to vyznam?

Lola789

@messje

Tomu rozumiem. No skôr štandardne keby to bola nejaká najlepšia kamarátka ktorú pozná pár rokov to by som pochopila. Ale že to rieši s osobou ktorá pred ním o ňom rozpráva aký je úžasný chlap to sa mi o to menej páči a čo si tak o tom môžem myslieť ..

mam56

Ja našich hokejistov chápem, že nie sú momentálne veselí po prehre s Kanadou, čo dá rozum, ale na strane druhej si myslím (pod vplyvom svojho iného videnia sveta), že naši hrali dobre a keby mali šťastie, tak by dali Kanade aj gól, možno aj dva.
V rámci svojich možností hrajú naši hráči veľmi dobre, čiže na dvojku.
Čo som si všimol na Kanade a čo by pomohlo aj nám je fakt, že Kanaďania majú veľmi presné prihrávky (to bolo priam nepochopiteľné) a takisto resp. tým pádom držia puk oveľa dlhšie než my.
Možno ten celý hokej nie je ani tak o bojovnosti, ale skôr o presnosti v prihrávkach.

Messje

Chlapovi vie vzdy najlepsie poradit zena a zene chlap.Povedia ti to ako to vidia oni.Ked sa vyzaluje kamaratovi,ten mu zase len povie pohlad z chlapskeho videnia.Ale ked sa vyzaluje zene,ta mu skor poradi,lebo aj ty si zena.On nezil s chlapom.Zil s tebou.Aj tebe je lepsie ked ti poradi chlap ako to on vidi.Zmysla ako muz...

Lola789

@mesačný princ

Mozno to vyznie hlupo,no mohla by som sa ti zajtra ozvat mailom? Vyzeras byt tak realisticky zmyslajuci a domnievam sa ,ze by si mi mohol poskytnut taky muzsky pohlad na danu vec ktory si sama neviem vyjavit...teda samozrejme ak by ta to neobtazovalo. :)

Mesačný princ

Lola789 - jasné, že by sa to dalo. No musela by si sa tentokrát vymáčknuť :)

Nie je to nič nemožné, ak chceš zabojovať, tak zabojuj. Je to na tebe ale určite sa to dá. Ja by som sa napríklad niečomu podobnému dokonca potešil ak by sa mi takéto niečo stalo.

ale tak, to som ja.

Lola789

@mesačný princ

To je fakt. Neplánovala som sa mu ozvať pokiaľ tie pocity budem mat v sebe ale mozno časom. V lete a pod.

V podstate som najprv rozmyslala ci by to bolo mozne obnovit..lebo tazko sa zabuda ked clovek zazil tolko dobreho a prave ta osoba bola toho centrom. Samozrejme bolo to aj tazke..ale vzdy sme si nasli k sebe cestu.

Som taky ten tichsi typ zeny..niezeby som si nepovedala svoje ale som za dobro vztahu a harmoniu a spravila by som vsetko pre nase spolocne stastie ak by som videla citila ze az tak jedno mu to nieje a neodpísal ma ako zenu zo zivota. Spatne som rozmyslala...a problem bol ze som nikdy nahlas nepovedala co sa mi nepaci iba sa nahnevala a vyvodila dosledky ..a spravila nieco na truc co ho nahnevalo..opravnene . A na tomto principe skoncil aj nas vztah. Na hluposti. A to mi je tak trochu luto ze odstupom casu a uvedomenia si ako to naozaj malo vyzerat by som teraz konala inak. Lebo ako mi raz povedal farar pri spovedi..muzi niesu myslitelia. Ak sa vam nieco nepaci povedzte to nahlas. My muzi nevieme co si myslite ked nam to nepoviete. A to bol aj nas dovod rozchodu .myslela som si ze si mysli..ze vie co citim...ze vie co chcem a ze je to automatika co by mal spravit. No ako mohol ked som sa nevymackla.

A to by ma zaujimalo...ci by sa muz dokazal cez to preniest ..a co by musela zena spravit aby mu dokazala ze jej na ňom zalezi aj ked to tak miestami nevyzeralo..