Co si myslite o fajceni? V akom veku fajcia ludia vo vasom okoli?
Fajcenie mladych...
Ja som pisala predchadzajuci prispevok, len aby ste vedeli!
fajcenie ano takze svet by bol lepsi ak by bol kazdy nafukany a myslel si ze je ovela lepsi ako ostatni?? ono to tak tusim aj je...
Viki-61 super nazor fakt, vdaka, keby kazdy mal takyto nazor, boli by ludia stastnejsi....
Viki-61 ty si uplne mimo... ty to tak asi tak beries to nefajcenie a nepitie lebo je to asi tak vsetko co si v zivote dokazal/a...
Moja zlata v roku 2010 nebolo nic odlisnejsie pretoze fajcenie a fetovanie bolo uz davno a uz davno deti fajcili a fetovali len jediny rozdiel je v tom ze to nebolo tak verejne a vsetko bolo viac konzervativnejsie. Co sa tyka fajcenia tak fajci vela ludi od tych 13+ a najviac z mladych od 16-20+ cize vsetky vekove kategorie s vynimkou starsich ludi ktori presne takto frflu na dnesnu generaciu no sami neboli najlepsi. Starajte sa radsej o seba a nech si kazdi robi co chce a hladte si do svojho "prazdneho taniera". Tym ze sa starate nic nedosiahnete, skor sa iba zaujimajte aby ste boli mudrejsi.
Mám 14 rokov. Nefajčím, nepijem, nenadávam a ani sa nemaľujem. Som ako mimo tejto doby a priznávam sa, že myslím viac logickejšie ako ostatný ľudia. Nemusím byť IN v tejto dobe. Nepáči sa mi dnešné správanie.. Preto to nerobím. Už s nikým nechodím von, pretože všetci sa správajú ako to vysvetliť... Zle. Chcú tak skoro dospieť alebo čo? Nerozumiem... Achh... Najradšej by som žila v dobe kde jedinými problémmi bolo ktorú kravu dnes podojíme a ktorú zabijeme na večeru, aby sa najedla celá rodina... (Som polo-vegetariánka) A vek dieťaťa ktorého poznám, že fajčí je 11 :-) Toto je reálny život... Čo už.. Dúfam, že za pár rokov sa to všetko vráti späť do tých istých koľají ako v roku 2010 :-)
Som nefajčiarka, fajčenie neznášam. Vrcholom drzosti je fajčenie na autobusovej zastávke. Keď si fajčiari nevážia vlastné zdravie je to ich vec, ale nech tým neotravujú nefajčiarov.
fajcenie moze byt velmi relaxujuca cinnost bohuzial aj velmi navykova... imho ak niekto fajci tak je to debil... ale uplny...
inak v mojom okoli fajcia asi vsetky vekove skupiny...