Co si myslite o fajceni? V akom veku fajcia ludia vo vasom okoli?
Fajcenie mladych...
Slecna dokonala, ale mozno by bolo fajn trosku gramatiku vylepsit, nie sa tu len ohanat ako nefajcis, nedrogujes....kazdy sme iny.
Prosim Vás a aký malo význam tu na mňa vyskočiť? Prosím, pred tým ako sem niečo napíšete si to i prečítajte. Vyjadrila som svoj názor a čo ja NEROBÍM a vy tu na mňa začnete "vrieskať", že som slečna dokonalá... Nehádžte prosím všetkých do jedného vreca a tieto Vaše názory cez internet i keď absolútne neveríte ani slovu nepíšte. A rok 2010? Bol to len názorný príklad, kedy deti nemali vyvýšené práva v školr ako učiteľia a nefajčilo, nepilo ani nedrogovalo každé druhe dieťa ktoré stretnete na ulici. Dva razy meraj, raz strihaj.
S pozdravom slečna dokonalá
Fajčia preto, lebo si tým zvyšujú sebavedomie a drzo sa pozerajú na okoloidúcich, či si ich všímajú, akí sú už oni veľkí aj s tými svojimi zapálenými cigaretami s výškou postavy o meter nižšou, ako má dospelý muž s ukončeným telesným vývojom. Aj ja som to robil. Preto chápem, ale nebol som nikdy závislý a ani tuhý fajčiar. To iba tak sem tam som si dal pre dobrý pocit z toho, že aký som ja už veľký. Keď niekoho takého uvidím, tak sa len pousmejem a spomeniem si na svoje detstvo, že však to isté som robil aj ja.
fuuj!
kazdy podla svojho uvazenia. Ja som si kedysi zapalila raz na cas. Ale ked vidim niekoho mladeho ktory pomaly este ani 18 nema a uz cigu v ustach tak idem do otacok
mne sa to ale ze absolutne nepaci
Este to stoji vela penazi a potom vas to bude stat zdravie! To vam radsej nestoji za to, kupit si nieco sladke, mnam hned by som sla.
Nechapem jak ludia mozu fajcit taky nechutny smrad, vsak ja by som sa z toho s prepacenim pogrcala a este ma to aj dusi ked idem len okolo zapalenej cigarety a ten dym no hnus a este keby som si to strcila do huby tak asi skapem. To fakt ste z toho v pohode a este to zhlboka dychnutie toho nechutneho dymu do pluc, to vam fakt stoji za to?! A jeden je fakt ze fajciari nie su ohladuplny voci nefajciarom, este raz opakujem fajciari su arogantny voci nefajciarom, detska male a pubertaci hlupi fajcia a sa s tym machruju a myslia si ze su pupok sveta a pritom ich v starobe moze pockat rakovina! To si ani len nepriznaju....s tym policia nevie nieco robit?! Ja by som ich dala do vezenia na dozivotie! A este som sa stretla s tym ze 15 rocne decka fajcili a kedze nepredaju im v predaj i cigarety lebo este nemaju 18 tak chodia im viac ako 18 rocny kamosi kupovat cigarety a potom im to daju nech si fajcia, vsak to je na hlavu ne?
Bubliii v 14 som uz pracoval... ale to je uplne jedno ide tu o pristup ze vsetci su zli len ja som super..."myslim logickejsie" atd s takym clovek nikdy nic nedokaze pretoze sila ludstva neni v silnych jedincoch ale v spolupraci s ostatnymi... ak ale ostatnych dopredu odsudim tak hovno dokazem... napr taky Einstein by si mohol napisat vseobecnu teoriu relativity nebyt ale ludstava ako ccelku tak by ju po prve ani nenapisala po druhe by mu bola naprd lebo jej vysledky nieje schopny sam zuzitkovat...
ja si myslím, že Viki má dobré názory. Snáď jej to vydrží až do dospelosti aj potom. Ja som dodnes cigaretu nevložila do úst a som na to hrdá. 0večka, čo si dokázal ty v 14-tich, keď si myslíš, že Viki nedokázala skoro nič s ohľadom na jej vek??