Co si myslite o fajceni? V akom veku fajcia ludia vo vasom okoli?
Fajcenie mladych...
Nie messje, nikto nepise perfektne, to je pravda, ale tie hrubky su proste do oci bijuce a to tiez co to vypoveda o inteligencii, ked uz tak dievca chce sudit inych.
V ZIADNOM VEKU !!
nehasím, čo ma nepáli.... je mi to uprimne jedno,...pokial ma niekto svojim konanim neobtazuje je mi to fuk... nech si fajcia kolko chcu..
Ahojte, no, podľa mňa to mladí, dá sa povedať deti preháňajú. Ja som šiestačka a mám spolužiačky, čo chcú začať fajčiť už aj chceli ale nakoniec sa zľakli, ale stále to plánujú... Je to debilina, ale ich vec, keď si nedajú poradiť... Komu niet rady, tomu niet pomoci. Načo fajčiť? Načo si pokaziť zdravý život a sorry, keď má niekto 11-12 rokov(väčšina ich má toľko), tak ako im nepomôže aj keď sme mali prednášky a kadejaké prezentácie...?? keď sú takí malí tak určite nie, keď sú už starší, tak je to ich vec( ako aj teraz) ale veď sú to ešte deti, aj ja som dieťa a som si toho vedomá! Ja osobne som sa zatla a nemám v pláne nikdy fajčiť! radím Vám ani vy sa na to nedajte! :)
klidek :) nesudte..
Tiez nerozumiem preco sa tu ar ludi do viki pustilo.To dievca ma 14 rokov.Napisala svoj nazor ...a?V jej veku sa do nej pustit pre jednu vetu v roku 2010...mmm
A este riesit gramatiku...ach jaj.Nikto nepose perfektne.Ani ja nekontrolujem co mi tu vyskoci niekedy.To je uz len o tom...ked sa pustili do nej ini...prispejem aj ja.
Sú i ľudia ktorý musia vždy len rypať :-) I taký musia byť :-)))
Ked s tym nesmradia pri mne tak mi to je jedno, v kazdom pripade nechcel by som aby moje deti fajcili :D
pytu jj gramatika sa riesi len u tych co rypu do gramatiky... ale to ze slecna dokonala je mimo a citi sa ako vyssi zivocistny druh sa neda nechat bez komentara...
Gramatiku by som fakt neriesil. Tu ludia pisu na pc bez diakritiky, na telefone, tablete a neviem este ako mozne. Myslim ze pochopit sa to da uplne v pohode co pise. Fajcenie tiez neuznavam. Ked pri mne niekto fajci, hned ho vyhadzujem prec. Ako nikoho nesudim za to, myslim ze dotycny si je velmi dobre vedomi ze mu to skodi a snad aj sam dobre vie preco to robi. Akurat ze pri mne fajcit nebude. Aj kamaratov mam takych kde ani jeden nefajci.