Založila som túto tému lebo nedokážem pochopiť zmýšlanie mužov či mladých či starých ako naletia falošným kur*ám. Stále keď sa s nejakým zoznámym a medzi nami sa to dobre vyvíja tak príde do toho nejaká mrcha ktorá mi ho preberia. Ja som stokrát lepšia ako tie falošné mrchy čo idú len po peniazoch a postavení a mužškom obdive. To ste slepí vy muži že naletíte vždy takej vychcanej mrche? Takej čo vytrča prsia a zadok, chichoce sa ako koza, smeje sa do tváre ale za chrbtom vás bude ohovárať, o ostatných ženách šíri samé klamstvá len aby tú danú pred mužmi očiernila? To ste tak fakt hlúpi a naivní že nevidíte ako tie potvory s vami manipulú? Prečo tie mrchy vždy vyhrajú nad normálnymi slušnými babami? Uveríte všetkému čo tie čudá o iných narozprávajú, navymýšľajú a naklamú. Uveríte lebo stačí že pred vami ukáže anjelský falošný xicht a už ste nemäko či skôr natvrdo. Ako vám naliať rozum do tých vaších dutých hláv aby ste konečne vedeli včas odlíšiť falošnú mrchu od normálnej baby hodnej lásky ktoá vám nebude klamať a podvádzať vás. Prečo ste len takí tupí? Ako sorry ale nedalo mi nezaložiť túto tému lebo koľkokrát sa s nejakým zoznámim mužom s ktorým si rozumiem vždy do toho príde nejaká potvora ktorá o mne začne šíriť navymýľlané klamstvá a daný muž im uverí.
Prečo muži majú radšej falošné baby ako normálne slušné baby?
Ahoj, ja mám 24 a napíšem ti, ako to mám a čo si myslím. Ja som doteraz ešte nemal vzťah, mal som pred asi piatimi rokmi dve stretnutia, ale bolo to úplne o niečom inom, ako cez internet, takže ja to cez internet momentálne neskúšam a tak trošku som na to zanevrel. A podľa mňa sa pohybuješ v zlých vodách, ja poznám pár chlapov osobne a sú to obyčajní, skromní ľudia, ktorí majú deti a sú verný a sám jeden povedal, že nepotrebuje žiadnu inú, že je spokojný so svojou manželkou. A mimochodom, toto isté si myslia aj chlapi, teda plno predsudkov o ženách, že chcú len rôznych namakaných fotiach sa pred zrkadlom, podľa mňa je tých normálnych dosť ešte, ako žien tak aj chlapov. Ale musíš zmeniť postoj, lebo nič dobré takto nepritiahneš. Mne tiež chýba dosť vzťah, ale doteraz som nepodľahol ešte sexuálnym pudom a podobne, aby som sa vyspal s nejakou babou za peniaze, alebo podobne, pre mňa má cenu vzťah, ale vieš, ako tu niekto raz písal na tomto fóre, že najlepšie je to, čo príde samé. Je zložité niekedy, nájsť partnera, s ktorým by si si sadla názorovo, fyzicky, životnými cieľmi a podobne, ale určite sa to dá.
Mesacny princ to preto, lebo Kafe je zena a tak ma potrebu si vymysliet nejake argumenty ako obhajit povestne hlupu zensku logiku podla ktorej si zeny vyberaju zo zasady tych najvacsich parchantov z muzskeho pokolenia na ktorych tu potom mozu vyplakavat ze ich podvadzaju a ze im ublizuju. Tak si jednoducho vykonstruovala tuto hlupost ze dobry muz je vlastne zly lebo je prilis dobry a ze si preto zamerne vyhladava mrchy. :D Ale to neries, to je proste zensky mozog, to treba ignorovat lebo to je od biblickych cias nenapravitelna, hlupa a namyslena struktura. ;)
kafe - kks, normálne som sa musel prihlásiť a reagovať na tvoj príspevok....omg
Ako nič v zlom ale ak to všetky ženy vnímajú takto, tak sa ani nečudujem, prečo ich potom muži mlátia, znásilňujú a ponižujú...
Akože z časti máš pravdu s tým, že ľudia sa potrebujú učiť ale toto je už...neviem...najskôr som to nepochopil správne ale tak ma oprav.
Aký je to ,,vyrovnaný,, muž??? Prečo by nemohol dobráčisko, ktorého si môžeš natrieť na chlieb vyrovnaným mužom???
príliš dobrý chlap potrebuje k sebe presne takú riadnu mrchu, aby sa naučil tej správnej miere "dobroty". Lebo všetkého veľa škodí a neni normálne sa nechať využívať, vycicivať. Lenže dobrácky ťuťkovia sú práve tým "zlým" v mrškách fascinovaní. Priťahuje ich to, čo im chýba, čo nemajú a čo sa sami v určitej miere potrebujú naučiť. A kým sa to nenaučia, dovtedy budú dávať prednosť mrške pred skvelou ženou. Od dobrej sa nemajú čo naučiť, keďže sami sú až moc dobrí. Dobrá žena ich proste "nepriťahuje".
Lenže je dosť chlapov, ktorí to už v sebe majú, alebo sa to naučili a priťahujú ich vyrovnané, hodnotné ženy - proste podobné ako sú sami. Čiže potrebuješ nájsť vyrovnaného chlapa. Nepas už po dobráckych ťuťkoch, ktorí nemajú hranice a dali by sa natrieť na chlieb.
A ty preco nemas rada normalnych skromnejsich muzov ale ides po hentakych kurevnikoch? Jaj, nie su dost cool... No vidis a rovnako nie si dost cool ani ty pre nich.
Nepísala som že tí muži boli len bohatý s blbým charakterom, práveže boli medzi nimi aj tí dobrí až príliš dobrí pre tie potvory. Ja neidem po bohatých a bezcharakterných. Niektorí boli pri peniazoch iní na normálnej úrovni.
Aj ja mám prsia ale nevystavujem ich tak ako oni. Hlavne som úprimná a nekydám na niekoho komu sa do tváre usmievam. Ale oni toto bežne robia. Je to až taký neprirodzený úsmev a rehot. Taký silený afektovaný.
Take typy zien, ktore opisujes, a co robia, tak to vacsinou ide po muzoch bohatych a s dobrym spolocenskym postavenim. Aj tebe sa taki pacia, vsak? Nuz, tak sa nauc bojovat rovnakymi zbranami. Nemozes chciet nieco, co si nevybojujes. A konkurencia je vysoka. Len by si sa mala aj zamysliet, ci vobec to, co chces ziskat, za to stoji. Myslis, ze ak muz ide za prsiami a zadkami radsej ako za zenskou, co je nielen pekna ale aj charakterna, tak taky muz je nejaka vyhra? Ja si to nemyslim. Zlav z materialnych narokov a najdes ovela viac.
a prečo normálne slušné baby idú po idiotoch a nie po normálnych mužoch?? Majú tvoje "objavy" moc a peniaze? Tak sa nečuduj, čo si takýto chlapi vyberajú. Ak sú vymletí, tak ich zákonite priťahuje mrška viac ako dobré žieňa. Ale vymletých chlapov nájdeš veľa aj bez peňazí, takže jednoducho si stále vyberáš blbý typ chlapov.
nezavid, neosocuj, neurazaj sa
ak si taka uzastna ako sa opisujes tak aj tak ti muzi neboli pre teba dost dobri tak co sa naparujes