Založila som túto tému lebo nedokážem pochopiť zmýšlanie mužov či mladých či starých ako naletia falošným kur*ám. Stále keď sa s nejakým zoznámym a medzi nami sa to dobre vyvíja tak príde do toho nejaká mrcha ktorá mi ho preberia. Ja som stokrát lepšia ako tie falošné mrchy čo idú len po peniazoch a postavení a mužškom obdive. To ste slepí vy muži že naletíte vždy takej vychcanej mrche? Takej čo vytrča prsia a zadok, chichoce sa ako koza, smeje sa do tváre ale za chrbtom vás bude ohovárať, o ostatných ženách šíri samé klamstvá len aby tú danú pred mužmi očiernila? To ste tak fakt hlúpi a naivní že nevidíte ako tie potvory s vami manipulú? Prečo tie mrchy vždy vyhrajú nad normálnymi slušnými babami? Uveríte všetkému čo tie čudá o iných narozprávajú, navymýšľajú a naklamú. Uveríte lebo stačí že pred vami ukáže anjelský falošný xicht a už ste nemäko či skôr natvrdo. Ako vám naliať rozum do tých vaších dutých hláv aby ste konečne vedeli včas odlíšiť falošnú mrchu od normálnej baby hodnej lásky ktoá vám nebude klamať a podvádzať vás. Prečo ste len takí tupí? Ako sorry ale nedalo mi nezaložiť túto tému lebo koľkokrát sa s nejakým zoznámim mužom s ktorým si rozumiem vždy do toho príde nejaká potvora ktorá o mne začne šíriť navymýľlané klamstvá a daný muž im uverí.
Prečo muži majú radšej falošné baby ako normálne slušné baby?
kafe - ok, veď dobre píšeš :) Ja sa s tebou nehádam. Vidím to rovnako. Chytila si ma za slovíčka ale myslel som to trošku inak, ako to bolo napísané :)
A inak, tá téma s tým lenivým zaťom nie je podľa mňa gro tohoto. je to úplne niečo odlišné. A ak aj áno tak ma dosť irituje ako ľudia dokážu zaškatuľkovať ľudskú bytosť bez toho, že by vedeli aký ten človek je.
Môže byť ten niekto lenivý alebo aj nemusí. Nie vždy je všetko také aké sa na prvý pohľad zdá.
A aj ,,falošná,, baba, môže byť v konečnom dôsledku slušná a naopak. Závisí to od toho, ako sa človek dokáže otvoriť, či už druhej strane alebo svetu. A ako vníma okolie.
MP, prečo by milé, slušné žieňa nemohlo mať šancu?? Samozrejme že ju má, len často si to tie baby kazia sami. Keď žiarlia, posudzujú (že tie kozaté baby sú úplné nicky a nesiahajú jej ani po členky), sú zakomplexované (nevedia sa prijať a vidieť svoju vlastnú cenu), tak strašne túžia po láske, až sú v kŕči... keď sú presvedčené, že slušné baby v dnešnej dobe nik nechce (lebo šak vidím že všetci pasú po afektovaných a kozatých) alebo že dnešná doba je zlá a mať normálny vzťah je strašne ťažké - toto všetko pôsobí ako "odpudzovač" ktorý bráni situáciám a fajn osobám dostať sa do mojej blízkosti. A v živote sa dostávame do situácií, ktoré len potvrdzjú to, čomu veríme/ o čom sme presvedčení. Ak kočka čo tu písala dokáže brať svoje skúsenpsti ako - nič sa nedeje, neboli to asi vhodní chlapi pre mňa, viem, že fajn chlapík tam niekde je a my sa stretneme - tak má šancu, aby sa tak aj skutočne stalo.
.
Slušné dievča a slušný chlapec sa tiež môžu stretnúť a vytvoriť nádherný pár. Len tieto typy ľudí sú dosť často zakomplexované alebo svoje túžby potláčajú/nechávajú to na Boha. A keď človek zo seba nevypľuje akého parnera by rád, vtedy ani *Boh nekoná. Toto sú podľa mňa asi presne tie vyrovnané typy ľudí, ktorí túžia po partnerovi, ktorý je rovnaký/podobný ako on sám a takého si aj nájdu.
.
Inak pamätáš si na tému, kde matka písala, že jej šikovná, aktívna dcéra si našla asi lenivého chlapa, čo na nej parazituje? Aj tam funguje presne rovnaký mechanizmus ako inteligentný dobrák - mrška. Pracovitá, šikovná, aktívna baba - lenivec.
kafe smekam pred tebou sirak a hadzu ho v dal. excelentny prispevok.
kafe - ok, asi máš pravdu.
Len je pre mňa nepochopiteľný termín zlí chlapci a mrchy....
Nepochopím ako nemôže mať milá a slušná žena šancu a nik si ju nevšíma....asi preto, že je jej záujmom ten zlý chlapec. Možno to bude tým. A aj naopak to tak funguje.
Hm....je to horšie ako premýšľať nad tým, koľko mal Alf naozaj tých žalúdkov a či toho Luckyho nakoniec ozaj zožral.
to znamená jedno....slušné dievča a slušný chlapec sa nikdy nemôžu stretnúť :)
MP ale tu presne ide o to, aby človek robil TO, ČO MU VYHOVUJE. Ak chlap s peniazmi má rád pekné baby, prečo to okoliu trhá žily? Tí chlapi sú takto spokojní, totoje ich "chuťovka", im iný typ baby proste nesedí. Ja som len napísala, prečo asi si ja myslím, že to tých chlapov priťahuje - aj keď sú inteligentný a dobrý, ťahá ich to k mrchám.
Ak si ty spokojný s tým, že prepínaš svoje sily a obohacuje ťa to, jednoducho CHCEŠ ŽIŤ TAKTO... je to tvoja voľba. Teba to baví. Mňa by to ničilo.
Ja som o vyrovnanosti nepísala ako o nejakej "norme", ktorú teraz majú všetci spĺňať, aby im bolo dobre. Len som ju jednoducho definovala. Na rovnováhe sú práveže najkrajšie tie výkyvy, nie samotná rovnováha. Ale najlepšie sa dá kývať s niečim, čo je "v strede". Ak sa vychýli niečo zo 120° (ak 90° je rovnováha) ešte viac do extrému, môže to mať následky na zdraví, živote.. niekde to prdne.
Odporucam kazdemu chlapovi vyzliect sa do naha, postavit sa pred zrkadlom so svojom penazenkou a pozriet sa na seba bez idealov. Potom objektivne zhodnotit svoje moznosti, utriet si slinu z huby pri pohlade na krasnu stihlu holku a byt rad, ze vas vobec nejaka chce. Lebo ak nie si Brad Pitt, nemas plnu penazenku, mas pupek, smrdi ti z huby, si sprosty k zenam, lebo si myslis, ze si majster sveta a mily si iba k tym, ktore chces trtkat, tak si uvedom, ze krasna baba na teba pozera z vrchu, trosku sa s tebou pohra, vycicia ta z penazi a ked sa jej naskytne lepsia prilezitost, tak ta posle tam, kde so svojou povrchnostou patris.
Nejaká taká preto si vždy vyberú takú lebo si to zaslúžia. Muži na sk sú neskutočne povrchní radšej si vyberú sprostú čo dobre vypadá než inteligentnú priemernú babu . Nechaj ich ved si to zaslúžia aby ich niekto dobre osral ked si nevidia dalej od nosa. Moj brat si tiež našiel krasavicu a vydržali spolu 3 mesiace za ktoré naňu otrieskal neskutočné peniaze a potom sa na neho vykašlala.. a pritom mal pred ňou tak zlaté normálne inteligentné dievča.. čo už potreboval od života dostať po papuli nech sa spamätá a váži si hodnoty aké si má vážiť!
skus sa ich opytat co ti poviem no..
pretoze aj zeny maju radsej zlych chlapcov ;)
Tiez som sa snazila byt mila a priatelska a nikto si ma nevsimal. A ked som bola odmerana, drza a neprijemna, tak sa isli z toho zblaznit a hned mi kazdy vypisoval a chcel ist von....nepochopitelne