Založila som túto tému lebo nedokážem pochopiť zmýšlanie mužov či mladých či starých ako naletia falošným kur*ám. Stále keď sa s nejakým zoznámym a medzi nami sa to dobre vyvíja tak príde do toho nejaká mrcha ktorá mi ho preberia. Ja som stokrát lepšia ako tie falošné mrchy čo idú len po peniazoch a postavení a mužškom obdive. To ste slepí vy muži že naletíte vždy takej vychcanej mrche? Takej čo vytrča prsia a zadok, chichoce sa ako koza, smeje sa do tváre ale za chrbtom vás bude ohovárať, o ostatných ženách šíri samé klamstvá len aby tú danú pred mužmi očiernila? To ste tak fakt hlúpi a naivní že nevidíte ako tie potvory s vami manipulú? Prečo tie mrchy vždy vyhrajú nad normálnymi slušnými babami? Uveríte všetkému čo tie čudá o iných narozprávajú, navymýšľajú a naklamú. Uveríte lebo stačí že pred vami ukáže anjelský falošný xicht a už ste nemäko či skôr natvrdo. Ako vám naliať rozum do tých vaších dutých hláv aby ste konečne vedeli včas odlíšiť falošnú mrchu od normálnej baby hodnej lásky ktoá vám nebude klamať a podvádzať vás. Prečo ste len takí tupí? Ako sorry ale nedalo mi nezaložiť túto tému lebo koľkokrát sa s nejakým zoznámim mužom s ktorým si rozumiem vždy do toho príde nejaká potvora ktorá o mne začne šíriť navymýľlané klamstvá a daný muž im uverí.
Prečo muži majú radšej falošné baby ako normálne slušné baby?
nie sme vsetci muzi rovnaki a naozaj zalezi aj na tom podla akych kriterii si hladas muza. zamyslela si sa co vlastne chces, co hladas a preco ? a potom ci lovis v tych spravnych vodach ? skus si ale ozaj uprimne (nie tak aby si za kazdu cenu bola sama pred sebou pekna) odpovedat aspon pre zaciatok na tieto dve otazky. najdolezitejsie je zacat upratovanim u seba :-) od toho sa odpichni
kafe - ty veľmi dobre vieš, že takto som to pochopil, no podľa mňa nikde nenájdeš takúto rovnováhu. Možno tak v 20% populácie.
Ak som teda ten dobráčisko, ktorý prepína svoje sily tak je to zlé, ok to beriem. Ale na druhej strane som s tým spokojný a nechcem sa meniť. Ak hľadajú ľudia dokonalosť, tak sa môže stať, že žiadnu nenájdu.
Ja som rád, že som aký som. Vieš, dokážem povedať aj to pomyselné ,,NIE,, no prečo by som to mal robiť? Ono to, že niekomu to nie nepovieš ti v konečnom dôsledku môže dať oveľa viac energie, ako si myslíš. Nič na svete nie je nezištné ale vieš ako ťa môže obohatiť ak niekomu pomôžeš a nepovieš mu to ,,NIE,,?
Vôbec to neoberá človeka o energiu ak to robíš s tým, že vieš čo robíš. Možno máme rozdielny pohľad na toto všetko no myslím si, teda nemyslím si, viem, že aj ľudia, ktorí sa nechcú podobať na svojich rodičov si nepritiahnu podobné... Nebudú ako tí rodičia, nebudú opakovať chyby....ale nie preto, že by mali odpustiť alebo že by mali byť vyrovnaní, ale preto, že si uvedomujú samých seba a a svoje ,,JA,, a žijú podľa toho ako žiť chcú. je to všetko síce podvedomé ale žiadny človek nie je dokonalý a hľadať tú rovnováhu o ktorej píšeš by sa mne osobne nechcelo. nič v zlom.
Lebo su to debili, vid podo mnou. Pani tvorstva, ktori nevedia pouzivat mozog iba vtaka. K chlapom musis byt svina ved vidis ze len take chcu.
MP, to neni o tom, že to niekto takto robí vedome. Ale takto nejako to asi funguje. Prečo k niekomu sympatie cítiš (aj ked je hlúpy a škaredý) a k inému nie, aj ked by si to veľmi chcel (lebo rozumom zhodnotíš, že je to úžasný človek, ale proste ťa nepriťahuje) . Priťahuje ťa buď rovnaké alebo protichodné. Podľa toho, na čo zameriavaš svoju pozornosť a čo nemáš vyriešené vo svojom vnútri (vzdoruješ tomu alebo si vnútorne "zranený"). Aj deti vyrastajúce v otrasných rodinách opilcov a tyranov si napriek všetkému dokážu nájsť fajn partnerov. Prečo? Tí čo dopadnú rovnako, aj ked sa rozhodnú, že - nikdy nebudem ako moji rodičia, zameriavajú sa a dostanú sa presne do rovnakej situácie, akú vôbec nechceli. Decká čo odpustia rodičom alebo ťažkú minulosť aspoň neriešia (nedržia v sebe hnev, nevyčítajú životu aké hnusné detstvo museli mať) a v mysli majú tú lepšiu verziu rodiny/partnera akú by chceli, tí sa k tomu aj dopracujú.
.
Vyrovnaný človek je podľa mňa ten, čo sa k druhým správa tak, ako by to bol on sám. A k sebe s rovnakou úctou a láskou (vyrývačnosťou či iróniou:), ako by to bol nejaký iný človek. Zlatá stredná cesta - nepreháňa to s pomocou, ale ked chce a môže pomôže. Nerobí mu problém ignorovať niečo, povedať, nie, nepomôžem, aby mu zostalo dosť síl žiť aj vlastný život a robiť veci pre seba. Neni lenivý ale ani neprepína svoje sily. Tomu hovorím rovnováha. A vôbec nevadí ak sa to občas vychýli viac na jednu či druhú stranu. Dobráčisko si neváži sám seba a ničí svoj život. Je to rovnako zlé, akoby ubližoval niekomu druhému. Byť iba sebecký a myslieť iba na druhých neni ono.
Záleží od toho, aký chalan. Chlapci v puberte, ktorí ešte nemali sex a strašne už chcú, tak si vyberú radodajnú, lebo vedia, že tá otrčí škatuľu ešte pred prvým rande. Vedia, že vybrať si vážny vzťah a romantiku by bolo dosť dlhé čakanie na ten sex, lebo nemusí romantická panna pod zákonom hneď chcieť "to". Môže trvať rok aj viac, aby sa dala prehovoriť a máloktorý v takom veku vydrží čakať tak dlho. Ešte aj znášať zato posmešky od kamarátov. Slušný chlap pred tridsiatkou čo už je vybúrený a hľadá ženu do manželstva a na deti, tak radšej by chcel slušnú. Keď je sám, tak si vyhoní vtáka a je spokojný. Ale vie, čo chce.
Ďalšia vec je, že slušnučké dievčatká nie je ani kde spoznať. Je ich určite aj v dnešnej dobe ešte stále dosť, ale sedia doma a niektoré možno že aj plačú, že nemajú žiadne kamarátky a ani chlapca, ale nechodia na disko a potom kde ich spoznať? Zatiaľ, čo chlapci na disko idú. Avšak spoznajú tam len také všelijaké, no. A zase nie je každý kresťan a veriaci, aby chodil kade tade po kostolných zboroch. A nemusí ani každý vedieť pekne spievať, aby sa tam vôbec hodil. Ťažko je ich teda nájsť. Tie slušné.
ono vecsinou ked niekto o sebe pise aky je super a dokonaly a dokonca ze je ovela lepsi ako niekto iny tak je pravdou uplny opak... vid napr mesacneho princa ktory je taky odbornik ze nic nezarobi.. takisto si ty taka super partnerka ze ta nikto nechce...
navyse obvinujes zo svojho zlyhania ostatnych a nie seba... tvoje spravanie a celkovo je akoze 100% a ty chlapi nemali dovod sa rozhodnut inak? si myslis ze napr mna nikdy ziadna nenechala kvoli inemu?? jasne ze hej ale nenapadlo by ma obvinovat niekoho a tvarit sa ze som 100x lepsi ako henten...
podla mna s takymto pristupom nebudes v zivote stastna
Myslím si, že viem o čom píšeš... presne taká mrcha mi rozbila-rozhadala rodinu. Ukázala môjmu nadržanemu bratovi dieru a teraz s ním manipuluje ako sa jej zachce, stavia môjho brata proti vlastnej rodine. Neprejde deň kedy nepomyslim nato aby sa rozišli...
* fotiacich sa