Pýtam sa, lebo všímam si mojích priateľov ktorých mám cca do 70 že mnohí chodia na fb veľmi ale veľmi často skoro každých 20 minút čo mi už príde dosť choré a závislácke. Ono aj keď si vypnú čet stále tam ukazuje kedy naposledy na fb boli a vidím že niektorí tam chodia celý deň každý deň čo je fakt už na liečbu. Potom tam mám takých normálnych návštevníkov fb ktorí tam zablúdia raz denne či dokonca raz za tri dni.
Takže len taký menší prieskum medzi vami ako často chodievate na facebook? Niekoľkokrát denne? Raz denne? Či raz za niekoľko dní?
Čo je podľa vás ešte normálna nezávislácka návštevnosť fb?
Lebo ako častokrát vidím ženy matky že sa sťažujú na svoje deti ako často sú na fb a pritom samé ich vidím že majú v ruke mobil a visia na fb. Takže tie ich deti len odpozeravajú to čo robia matky a tie sa zlostia ale niesú si vedomé že oni sú pre ne vzorom a decko len napodobňuje lebo si myslí že je to normálne.
Takže ako často?
Ďakujem pekne všetkým ktorí sú ochotní sa zapojiť do diskusie :-)
Ľudia, koľko času trávite na Facebooku?
Ja som denne na facebooku možno maximálne 20 minút, len pozriem, či mi niekto nenapísal a odhlasujem sa, alebo si občas pozriem profily športovcov, ktorý ma zaujímajú, či niečo nové nepridali a tak, ale inak tam nemám čo robiť, ja si tam nedávam ani fotky ani nič, len občasne komunikujem. Ja osobne som radšej za to, aby ľudia si radšej sadli niekam do kaviarne niekde, alebo sa išli prejsť a tak sa porozprávali, človek sa len zbytočne uzatvára do sveta, kde väčšinou z toho nič nemá. A písal som aj s takými ženami, ktoré písali, že sedia za sociálnymi sieťami od rána do večera a doma majú deti, s ktorými by radšej mohli ísť na prechádzku, alebo výlet, ale tak mne osobne len prospelo, keď som výrazne obmedzil čas na sociálnych sieťach, je to o dosť lepšie, radšej ísť medzi ľudí a cez internet aj tak človek len málokedy niekoho v pohode spozná, tie roky sú už preč, keď to fungovalo inak.